Reklama

Reklama

Mise nový domov

(pořad)
  • Česko Akce nový domov (neoficiální název) (více)
TV spot

VOD (1)

Obsahy(1)

Osud si s nimi nehezky pohrál. Často žijí v otřesných podmínkách, bez naděje na lepší budoucnost. Podaří se Tereze Pergnerové a týmu nadšenců za jediný týden kompletně proměnit nevyhovující bydlení? (TV Nova)

Videa (1)

TV spot

Recenze (73)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Každí z dílů je celkem napínavý. Divák totiž neustále čeká, kdy Tereza v nějakém tom vybouraném panelákovém jádru v nestřeženém okamžiku přepadne šéfa dělníků Tomáše a brutálně ho přefikne... Jinak je to klasika známá z mnoha jiných TV. Model je jednoduchý. Seženou se nějací lidé co to opravdu asi nemají jednoduché a za to, že jim TV zaplatí nový domov či rekonstrukci toho starého je předhodí ve veškeré nahotě národu. V bídě jejich původního bydlení i v okamžicích jejich dojetí při vstupu do nového. To jsou opravdu dojemné momenty, ale je hlavně třeba hlídat aby kamera pořád jela a točila ty slzičky. Tereza jde ale dál a tak do akce vloží klidně celej panelák jen aby to bylo masovější a teď zavoláme na ně všichni sborem na přijíždějící dodávku: Chudáciiii --- Ahooooj!!! Nejvíc křepčí Tereza, kterou si leckdo pamatuje z Ćága bela šílenců nebo z pánského magacínu když ukazovala národu své pikové eso když se nestíhá, nebo když dělníkům ,,pomáhᡡ.... Jediné pozitivum těchto pořadů vidím v tom, že se díky nim pomůže nejedné rodině, která to má těžké. To je fajn, ale ačkoliv je zde zdůrazňována ta lidskost, nějak mi připadá, že v tomhle už jen jak je to prezentováno o ni zas až tak v prvním případě nejde. * ()

Uroboros 

všechny recenze uživatele

Totální citová vydíračka, plná "úžasných" sponzorů, kteří myslí na obyčejné chudáčky lidi, co nemají kde bydlet a kam dát večer hrát děcka. To určitě, zrovna hajzlové typu MM-Reality by spíš nejraději hned po skončení natáčení vykopli majitele bůh ví kam a ten baráček pěkně mastně za provizi poslali dál do světa..Jediné plus je makáč Pepíno a spol. kterým jde práce na rekonstrukci vždycky pěkně od ruky. ()

Reklama

biergof odpad!

všechny recenze uživatele

Dobrá, odpustíme tu vidlákovskou produkci alá Na Vlastní Oči 1998, je to přece Nova. Odpustíme i vynucené empatie, zpomalené záběry na slzy, záběry do očí (my vás k ničemu nenutíme, ale teď budete smutní, dojatí a žerte naše hovna s mlaskáním!!!) jsou to přece jen smutné lidské osudy a odměnu si zaslouží. Co je ale neodpustitelné je hudební doprovod. Na světě je tolik úžasných songů a posmutnělých melodií a voni tam pustí takový takovou žumpu, že ani nevím co povídají a jen čekám na leoše blijoše: tady evropa 2... A Pergnerová? No fotky z časopisu Leo jsou už vybledlé a ulepkané, je bezva po letech vidět smažku, jak dává moudra. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Absolutně nerozumím tomu, proč se tady někdo snaží porovnávat americké reality show a české. Je vůbec normální porovnávat českou Vltavu s americkou Mississippi? Jsme jiné státy a tak je logické, že i u nás bude ta show vypadat jinak. Tereza Pergnerová je perfektní česká moderátorka, má cit a na tenhle druh pořadů se hodí, takže je dobře, že právě ona pořadem provází. A pro mě je pak už důležitá jen jedna věc, dělat radost obyčejným lidem jen tak, a i kdyby pro sledovanost, je to prostě dobrý skutek a to se počítá. Lidi, kteří se zaslouží pomoct...takových pořadů by mělo být víc a díky za to, že takové existují a existovaly. Pořady, ve kterých se lidem rozdává radost a štěstí se prostě neomrzí. Vidět de facto v přímém přenosu lidské štěstí se neomrzí. ()

phil22 odpad!

všechny recenze uživatele

Ubohé a zoufalé, dvě slova která odráží podobu této realitshow. Ukazovat neštěstí a mizerné podmínky lidí kteří na tom jsou špatně, je trapný pokus TV Nova upoutat diváky. Stanice která uskuteční tento projekt klesá hluboko až na dně televizní sledovanosti. Podobné věci jako Výměna manželek aby se lidé z různých poměrů dostali do televize či k aspoň finanční odměně je nesmyslné + obsadit moderátorku, která se dost dlouho zdržovala televizního světa je téměř směšné. Jestli tento projekt opravdu někomu pomohl, tak jenom dobře ale cpát to do televize ? Těžko říct, já upřímně doufám že budou další projekty pro zlepšení životní situace, ale hlavně aby to necpali do televize a aby se toho neuchopila jedna z nejhorších moderátorek. Televize nova by se měla držet projektů který jí jdou a u kterých neztratí v očích diváka důstojnost, než jim cpát před nos chabé pokusy o zvýšení sledovanosti. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama