Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hvězdně obsazený film, který vypráví pravdivý příběh Molly Bloom, profesionální lyžařky, která se dílem osudu stala provozovatelkou tajných heren pro smetánku nejen z řad hollywoodských hereckých es, rockových hvězd a nejlepších pokerových hráčů, ale i vysoko postavených byznysmenů a prominentů mafie. (Vertical Entertainment)

Videa (15)

Trailer 3

Recenze (395)

Hild 

všechny recenze uživatele

Jessica Chastain je královna rolí silných nezávislých žen, na kterých stojí celý film (kdo neviděl Miss Sloane, měl by napravit) a Aaron Sorkin je králem slov, to už všichni víme, ale neznamená to, že jeho přístup musí sedět všem. Ve filmu se 140 minut na diváka nepřetržitě valí jeden dialog a monolog za druhým a není zde žádný prostor nechat diváka oddechnout. Věřím, že pro někoho to může být až vysilující, pokud diváka film nezaujme během prvních 15 minut, zcela se ztratí a nevěřím, že se do filmu může zpátky dostat. Mě film vtáhl od první minuty, Aaron je výborný vypravěč. A pak samozřejmě je tady ten faktor, že jsem žena a příběh Molly Bloom je velmi zajímavý a inspirující, snad každá žena si během filmu musí říct, že by chtěla mít alespoň trochu takové síly, jakou měla (má) Molly. Zároveň jsem nečekala, že závěr filmu může zapůsobit i po emocionální rovině. Velmi silné 4* ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Bezesporu zajímavé téma. Holka je vychcaná jako mraky, nevěřím absolutně vůbec, že s mafiánama netáhla, verdikt soudu je mi toho důkazem. Tahle Molly má hooodně dlouhé prstíčky, pohybovala se roky mezi vlivnými, to by pochopil i blbec... Jessica vypadá jako coura od cesty, ale hrála dobře. Co mi nesedlo, bylo psychologické rozpitvávání jejích běsů z dětství, tahle linka tam být neměla, ale po Jobsovi, kterým mě Sorkin doslova vytočil, dávám za 4. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Neporušujte zákon, když porušujete zákon." Mezi pokerovou a právnickou terminologií jsem ztracen, ale jenom trochu. Spíš rozumím spojení termínů sportovec a fair play, ale takhle se o hromady dolarů nehraje. To chce ostrý lokty a jejich majitele já nemám rád. Sorry Molly, ale zapomeň na mě, radši půjdu s tvým právníkem Jaffeym na drink. To byl sympaťák. Stejně mě nejvíc bavily ty rozbory pokerových partií, přestože stále nevím, kde jsou v tomto sportu branky, body nebo alespoň sekundy. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Scorsese light, alebo ako si nalozit na svoje plecia prilis vela. Sorkin - reziser podraza svojou neskusenostou potencial Sorkina scenaristu. Jeho praca bola doteraz regulovana majstrami (od Reinera cez Finchera az po Boyla) takze mohli vznikat uzasne filmy. Molly je "iba" ok. A je to skoda. Hlavne kvoli fantastickej Jessice Chastain, ktora si zasluzila lepsie uchopeny film. 7/10 ()

classic 

všechny recenze uživatele

« Ty kokso, vygooglil som si "Poker Princess” , a je to kočka, ako hrom, že dekoltová chastainka sa nemusí vôbec za nič hanbiť, lebo je rovnako s-e-x-y » 『 Oscarový, ‘urečnený’ scenárista Aaron Sorkin napísal príbeh najznámejšej sociálnej sieti F-a-c-e-b-o-o-k, ktorý filmovo zrežíroval nikto menší, ako David Fincher, a ak si ešte dobre pamätáte, postavy tu neustále rapotali, ako staré tetky na trhu, čiže všeličo sa tu poriešilo, a tak isto činí i vo svojom režisérskom debute, kde neobyčajne zaujímavo hrá Jessica Ch. 』Ponuka réžie je na trojitý chod, t.j. flashbacky, prítomnosť a budúcnosť_a trochu tak roztržitý je scenár i réžia zároveň, čiže preskačky odtiaľ a tam pôsobia rušivým dojmom, keď sekvencie s Elbom sú o ničom, s Costnerom celkom fajn, ale najlepší je zlatý, stredný stred, kedy sledujem totálne extravagantnú osobnosť, ktorú extrémne baví to, čomu sa venuje, až jej to postupne prerastá cez hlavu ! _ G-A-M-B-L-E-R-S-T-V-O je nebezpečná vášen, či závislosť, a ako tak pozerám, nevyzerá to tak, že by to bolo na ústupe. „Molly Bloom bola mladá žena, ktorá si išla za svojim cielom” , a Aaron Sorkin mohol iba napísať scenár, a niekto iný sa mal chopiť réžie... Napríklad... ? ()

Galerie (91)

Zajímavosti (13)

  • Natáčení probíhalo od 9. listopadu 2016 do 9. února 2017 v Torontu. (PaTeXx)
  • Vo filme vidíme Mollynho advokáta, ako počas prípravy obhajoby číta výtlačok knihy "Mollyna hra". V skutočnosti však bola kniha publikovaná až po skončení procesu. (Fabrinka)

Související novinky

Aaron Sorkin a S. B. Cohen spojí síly

Aaron Sorkin a S. B. Cohen spojí síly

27.10.2018

Herec a známý komik Sacha Baron Cohen (Hugo a jeho velký objev) opět jedná o hlavní roli v chystaném politickém dramatu The Trial of the Chicago 7. Snímek, ke kterému napsal scénář Aaron Sorkin (Pár… (více)

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama