Reklama

Reklama

Tichá msta

  • USA Acts of Vengeance (více)
Trailer

Bohatý právník žije spokojeným životem, naplněným úspěšně vykonávanou prací. Z rutiny ho vykolejí až vražda jeho manželky a dcery. Protože policie si s případem neví rady, rozhodne se smrt nejbližších pomstít na vlastní pěst... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Badderas vymyslel ďábelský plán, rozhodl se, že neřekne ani slovo, dokud nevypátrá vrahy své rodiny. Ono se totiž po někom bezvadně pátrá, když jenom zuřivě koulíte očima, místo toho, abyste kladli sofistikované otázky, jaké například kladou někteří policisté padouchům hrubého zrna. To Banderas to rovnou se svou statnou figurou discobola seřeže na jednu hromadu, protože místo zbytečného mluvení (mluvení ze spaní se nepočítá) si po večerech na stará kolena pročítá brožovanou literaturu o bojových sportech. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Rozhodně překvapení a skvělý kousek do mé sbírky „revenge story“. Kdo může říct co se stane s člověkem, který přijde o své nejdražší? Co se stane s člověkem, který o ně přijde částečně i proto, že nebyl tam, kde měl být, protože dal přednost práci? Přitom jsou jeho prací slova používaná jen kvůli zisku a to bez ohledu na morálku a spravedlnost. Co udělá člověk, který pochopí, že za jeho tragédií jsou i jeho slova, a že žádná slova mu jeho milované nevrátí? Zavrhne slova a vydá se na cestu pomsty. Netypický, přesto skvělý a pocitově hodně silný film o bolesti, zoufalství a odplatě (Bruce Willis se svým Přáním smrti může jen tiše závidět). S několika solidními akčními scénami a také nečekaným a nečekaně emotivním odhalením, které tomu všemu dá zcela nový rozměr. Za mě rozhodně palec nahoru a velká spokojenost. ()

Reklama

Yardak 

všechny recenze uživatele

Celkově se dá říct, že se jedná o lehce nadprůměrný akční-thriller. Scénář sice není bůhví jak kvalitní, ale když přistoupíte na stanovenou hru pomsty Antonia Banderase dle knihy Marcuse Aurelia, tak se hodinku můžete dobře bavit jako já. Herecky to samozřejmě stojí na Banderasovi a je veliká škoda, že Karl Urban je jen vedlejší postava (škoda, že to nebylo opačně:o)). Florentine akci natočit opravdu umí; jeho pokus udělat áčkové pojetí akčního filmu kvituji, i když se to nakonec nepovedlo na 100 % :o). Lehce nadhodnotím, poněvadž to tu je zbytečně podceňované - mezi 3/4 hvězdami. ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„To expect bad men not to do wrong is madness." Isaac Florentine sa rozhodol preraziť do "áčkovej" ligy? Alebo sa len chcel vymaniť zo škatuľky arénovkového režiséra? Celkom dobre nechápem o čo mu išlo, ale mal si vybrať lepší scenár. Normálne sa pri nejakých tých logických blbostiach nepozastavujem, ale tu bolo zopár až príliš do očí bijúcich (Komisár Rex; kľúče od domu v kvetináči; homelesák pracujúci ako kuchár :D), navyše ten nápad so "stoicizmom" skôr filmu ako celku uškodil, než by bol originálny. Občasné akčné scény, ktoré sú mimochodom nielen natočené, ale aj hercami a ich kaskadérmi prevedené prvotriedne, to z nudy nevytrhnú. 40 % ()

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že rozhodnutí hlavní postavy, nepromluvit, dokud nepomstí svou rodinu, je ultradebilní, nedává to žádný smysl. Ale to, co v mých očích film totálně zabíjí, je finální "pointa", díky které jsem hlavnímu hrdinovi okamžitě přestal fandit a naopak mu přál tu nejhorší smrt. Mrtvou dcerku a manželku jsem taktéž přestal litovat. Alespoň mě hřálo u srdíčka (a za to ta jedna hvězda), že hlavní hrdina (čti zmrd) bude každý den, kdy vstane z postele, trpět, že už nemá rodinu. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Bulharsku a USA. (Yardak)

Reklama

Reklama