Reklama

Reklama

Specialisté

(seriál)
  • Slovensko Špecialisti
Ukázka z filmu
Česko, (2017–2024), 178 h 25 min (Minutáž: 44–60 min)

Scénář:

Kateřina Hauserová, Dan Wlodarczyk, Marek Helsner (více)

Hrají:

David Prachař, Zuzana Kajnarová, Jakub Štáfek, Jan Zadražil, Marek Adamczyk, Jan Vlasák, Leoš Noha, Lenka Termerová, Veronika Khek Kubařová, Milan Mikulčík (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(227)

Obsahy(1)

Elitný tím policajtov v každej epizóde hľadá páchateľa tých najzávažnejších trestných činov. Seriál je plný akčných scén, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou policajnej práce. Divákom bude opäť poodhalené aj súkromie jednotlivých vyšetrovateľov. Ich blízki sú im často nápomocní pri riešení kriminálnych prípadov. (TV Markíza)

Recenze uživatele Anianna k tomuto seriálu (4)

Dívky (2017) (S02E02) 

Thelma a Luisa po Česku? Snad nejhorší díl Specialistů, jaký jsem kdy viděla. ()

Dvojí život (2017) (S02E05) 

Už bych dávala 3 hvězdičky, ale ten závěr! Zase na poslední chvíli je oběť zachráněna! To je u Specialistů snad už norma. Proč ovšem ze svého času ukrajuji minuty, abych napsala komentář k příběhu nic moc? Ten kontext mě pobavil. Vraha známe, sledujeme ho a najednou přestávka. A co vidím. Vrah nám s úsměvem sděluje, že i banku můžeme mít rádi. S chutí jsem se zasmála. Možná by si zadavatelé reklam na bankovní služby měli ujasnit, zda je vhodné dávat reklamu v čase, kdy jejich propagátor hraje sériového vraha. ()

Věčný život 2 (2023) (S07E19) 

No, přemýšlím, proč tohle mělo dva díly... ()

Pod povrchem (2024) (S08E16) 

Jednoduchá zápletka, logika, žádná zbytečná omáčka. Dost dobrý díl. ()

Reklama

Reklama