Reklama

Reklama

Specialisté

(seriál)
  • Slovensko Špecialisti
Ukázka z filmu
Česko, (2017–2024), 178 h 25 min (Minutáž: 44–60 min)

Scénář:

Kateřina Hauserová, Dan Wlodarczyk, Marek Helsner (více)

Hrají:

David Prachař, Zuzana Kajnarová, Jakub Štáfek, Jan Zadražil, Marek Adamczyk, Jan Vlasák, Leoš Noha, Lenka Termerová, Veronika Khek Kubařová, Milan Mikulčík (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(227)

Obsahy(1)

Elitný tím policajtov v každej epizóde hľadá páchateľa tých najzávažnejších trestných činov. Seriál je plný akčných scén, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou policajnej práce. Divákom bude opäť poodhalené aj súkromie jednotlivých vyšetrovateľov. Ich blízki sú im často nápomocní pri riešení kriminálnych prípadov. (TV Markíza)

Videa (2)

Ukázka z filmu

Recenze (163)

soviczka odpad!

všechny recenze uživatele

A mně se chce něco napsat... Když ani takový fanda do kriminálek jako já díl nedokouká, je to hodně velký průšvih. Parta ve složení jeden totální pablb podle Prachaře, k tomu jeden nadrženec, obligátní blond kočička a jeden no name detektiv ještě o dost trumfla tým exotů z Temného kraje. Příští pondělí večer budu snad radši žehlit... Pokračování po dvou dílech 2. série: Už to mám! Už vím, na co jsou ta paka specialisté! Jsou to odborníci na amatérismus! ()

zette 

všechny recenze uživatele

Zde muzu smele hodnotit uz po prvnim dile. Kvalitni kriminalka musi stat na dobre napsanem scenari a zde Specialiste totalne vyhoreli... Dopravni spicka v Praze a tramvaj se tremi soupravami veze asi jen sest cestujicich a mezi nimi dva zlodeji a policajt, ktery s jednim kriminalnikem chodil do skoly a nahodou se potkaji po 35-ti letech... Policajti maji 15 minut casu na misto, kde maji pristavit autobus, ale posily tam volat nebudou, protoze maji malo casu:-). Letecke zabery na Prahu jsou sice krasne, uz ale zacinaji nudit, nebot se objevuji v kazdem druhem filmu ci serialu, ktery se nataci v nasi metropoli. Stafek se vice hodi do role vypatlaneho fotbalisty, nez aby hral kriminalistu. Jednu hvezdicku davam za fakt, ze se v pilotnim dile porad neco delo. ()

Reklama

dEst28 odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem ještě neviděl takhle mladé kriminalist. Navíc ksichty totálně se nehodící do koncepce krimi stejně jako v mordpartě. Štáfek jako Lavi super ale tady prostě trapas. Vše bez nápadu, bez scénáře, bez atmosféry. Nuda, děs běs. Sám sobě se divím, že jsem to dokoukal... S kriminálkama se roztrhl pytel ale jen rapl a případy 1. oddělení se opravdu povedly. ()

argenson 

všechny recenze uživatele

Pokud se člověk smíří s tím, že kriminální žánr v české televizní tvorbě jde celkem do prdele, tak i tohle se dá přijmout (nakoukal jsem poctivě osm dílů). Naivní, překombinované, nevěrohodné, přestřelené. O to víc pak zamrzí zaniknuvší pokusy o solidní herecké výkony, navíc u lidí, co sami seděli a tudíž vědí, o čem je řeč (Regina Rázlová, 1. série, 4. díl). ()

Galerie (2 010)

Zajímavosti (37)

  • Vůz, který je možno vidět v epizodě, je vůz SOR NB12 evidenčního čísla 3868 vyrobený v roce 2019. (JLanovkar)
  • Když Jaroslav Čermák (Jan Zadražil) volá učiteli (Jiří Bábek), aby zjistil, kde jsou děti, zraněný učitel mluví do telefonu správně, ale v dalším prostřihu jej má obráceně, tedy sluchátkem od ucha. (mcredd)
  • Atletický stadion, na kterém se odehrává příběh epizody, patří ASK Slavia Praha. (Matej.Mirejo)

Reklama

Reklama