Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si Emily (Amy Schumer) vyrazila se svou velmi opatrnou maminkou (Goldie Hawn) na dovolenou do Ekvádoru, určitě nečekala, že se stanou oběťmi únosu. A tak jim teď nezbývá, než se z této nemilé šlamastiky nějak dostat. Pokud možno živé, vcelku a bez vážnějších zranění. V útěku jim brání nejen jejich únosci, ale také pořádná džungle. (Cinemart)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (95)

Patw 

všechny recenze uživatele

Druhá Vykolejená se s Amy nekonala. Ačkoliv v podstatě jde o dobrý a jednoduchý námět ve výsledku film víceméně stagnuje na stejném místě. Postavy jsou nedotažené a postava bratra/syna v podání Ike Barinholtze je naprosto nedotažená a vlastně mě jeho přítomnost v jeho scénách štvala. Přiznám se, že jsem v této komedii postrádal vtipy. Občas se člověk zasměje vtipné hlášce ale těch tu celkově moc není. Zdálo se mi, že za vtipnou položku se zde mělo vydávat duo v podání Wandy Sykes a v tomto snímku němé Joan Cusack, ale zrovna tento pokus o vtipné duo v tomto filmu vůbec nefunguje. Amy mám rád a společně s Goldie jim to funguje, kdyby se na scénáři ještě trochu zapracovalo mohlo jít o lepší film. Takhle je to ten průměr za tři solidní hvězdy. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Jonathan Levine je tvůrcem vesměs poměrně netradičních, zároveň ale zábavných a stylových dramokomedií, nicméně tímto snímkem šlápnul do pořádného lejna, a i když se i během této podívané objeví pár výrazných a vážně vtipných scén, tak jako celek to působí strašně tuctovým a především naivním dojmem, což jen potvrzuje navíc to úvodní upozornění, že se jedná o film inspirovaný skutečnými událostmi, čemuž při sledování této hlouposti nemůže věřit snad ani ten největší trouba a naivka. Hlavně tedy obě ústřední postavy mě strašně vytáčeli, což ovšem neházím na hrb jejich hereckým představitelkám, které to zvládli asi v rámci svých i filmových možností dobře, ale prostě ty samotné postavy působily po celou dobu jednak fakt na přesdržku a jednak vážně nepřesvědčivě, ostatně ale stejně jako celá zápletka, která bohužel nabízí jen skutečně tradiční hollywoodsky teatrální vývoj, charakterizovaný slovem Nedůstojný, což je ale právě vzhledem k jménu režiséra velká škoda. Každopádně musím ale i připustit, že díky obsazení a pár opravdu vydařeným vtípkům se to dá přežít bez nějaké větší újmy, ovšem vážně jen s pořádnou dávkou tolerance a zalíbením v daném žánru, či lépe řečeno, v podobně pitomoučkých podívaných. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je škoda, že filmy, které se tváří jako komedie, nedovedou na tváři diváka vyloudit to základní - úsměv. Amy Schumer má rozhodně na to, aby byla vtipná, ale tady to nepředvádí, popravdě se jen stylizuje do postavy, která jí sedí nejvíce. Taková v podstatě buranka. Goldie dokazuje, že zvládne komedii mnohem lépe než její mladší kolegyně. ()

Castrator 

všechny recenze uživatele

Několik hodně dobrých vtipů (tetování, propast, velrybí mňamka, mytí vagíny - viz trailer), pak jeden nebo dva vtipy průměrné a tím to hasne. Na rozdíl od příšerných Krotitelek duchů je tento film o půl hodinu kratší, takže se to dá ještě snést, plus je ve Snatched o těch asi pět vtipů více než v KD, je tedy i vtipnější. Zaplatit za lupen stopade, ohodnotím jednou hvězdou, protože jsem viděl zdarma v zemi svobody, dávám dvě, na televizní film (jinam se film nedostane), který bude k vidění zdarma na komerční televizi, to není zas tak špatné. ()

Rimina 

všechny recenze uživatele

Ani jsem to kvůli kravskému chování hlavní postavy nedokoukala do poloviny. Vážně se odmítám koukat na Ejminu, jak si vytírá pipku na hajzlíku se slovy, že jinak jí smrdí jak polívka.Chápu, že někomu tenhle styl nevadí,ale jsou mnohem lepší komedie. Mám hrozně ráda Goldie Hawn a jednu hvězdu dávám jen za to, že po patnácti letech zase v něčem hraje.Doufám, že bude hrát dál.Ale už ne v něčem takovým. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Film sa točil na Havaji. (dwdb)

Související novinky

Amy Schumer se bude cítit krásně

Amy Schumer se bude cítit krásně

04.06.2017

Americká komička Amy Schumer se úspěšně přesunula k filmu ve Vykolejené, s letošní Dámskou jízdou už ale tolik nezabodovala. Co chystá dál? Dlouho to vypadalo, že bude podrývat stereotypy v… (více)

Reklama

Reklama