Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Coby neodolatelný seladon městských bazénů měl Maximo (Eugenio Derbez) jediný cíl – klofnout bohatou starší dámu, nechat se vyživovat a vést sladký život. Klaplo to dokonale. Každá zlatá žíla ale někdy vyschne. Vlastní datum vydání právě zařadilo Maxima do kategorie lenivých veteránů, když se jeho velmi stará žena spustí s velmi mladým prodejcem aut a podvedeného Maxima vykopne na ulici. Ze zlaté klece se stěhuje k sestře do obyčejného bytu a ocitá se ve světě lidí, kteří pracují, nakupují, sami si vaří a provádějí další nepředstavitelné věci. Tudy ale cesta nevede. Ještěže existují děti a ty mají spolužačky a ty zase mají starou bohatou babičku. Svět by přecijen mohl být zase spravedlivý a další boj o pohodlný život může začít. Povede se Maximovi oprášit své zašlé umění svůdce a obnoví slávu svých žlutých plavek? Předá tajemství milovníka svému malému synovci? (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (144)

juta 

všechny recenze uživatele

Nenápadná komedie, ze které se vyklubala vtipná a milá podívaná. Už příběh o tom, jak nabalit bohatou dámu, aby se nemuselo hnout ani prstem byl známkou toho, že by se na to mohlo dobře koukat a také že ano. Všechno tu funguje jak má a já se opravdu bavil. Zase po delší době komedie, která stojí za to. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Hispánske komédie majú svoje čaro a táto mala navyše zaujímavý scenár, veľmi dobre vybraný kasting a slušné komediálne frky. Jedna z mála komédií, kde sa tvorcovia vyhýbajú hluchým miestam a aj keď sa nič zásadného nedeje, aj tak sa v konečnom dôsledku nenudíte. Taká milá komédia zo života o tom, že aj leniví ľudia musia dostať v živote šancu. Čo mi ale chýbalo, bolo viac rozvinutie príbehu a potenciálu samotného unikátneho scenára, trošku to už potom šlo do stratena a do väčšieho neudržateľného klišé. 65 % ()

Reklama

hanca.uh 

všechny recenze uživatele

Jednou za čas jít do kina na něco lehkého a vtipného je fajn a to, co jsem čekala od spojení komedie USA a názvu filmu jsem taky dostala. Oba mexičtí hlavní představitelé (filmoví sourozenci) si byli výrazově sympaticky podobní, Maximo mě bavil (herecky i vzhledově) a jeho lascivní gesta mi připomněla výborného Adama Sandlera ze Zohan: krycí jméno kadeřník:-)). Děj byl sice předvídatelný a občas lehce přetažený, ale jinak to byly příjemně strávené a koukané 2 hodiny v kině. 4 hvězdy :-)) ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Začátek mě velice navnadil, humorný úvod do života gigolů a lovců starších dam (mimochodem opravdu eklhaft báby, čekal jsem nějaký padesátky, ale tohle byl fakt hnus) je dostatečně zábavný. Po půl hodině kdy se objeví rodinné a moralistické téma to trochu ztratilo šťávu, ale zase to nahradila úžasná Salmita. Ta fakt snad nestárne, vypadá pořád k nakousnutí. Doporučuji titulky, její hlas a zpěv je pohlazení. Některé pozdější vtipy byly bohužel dost trapné, například radit desetiletému klukovi nesmyslně sexistické hlášky na balení stejně staré spolužačky je fakt debilita. Ale Eugenio Derbez je většinou dostatečně tvárný, a jeho protloukání životem obyčejných lidi je zdrojem celkem ucházející legrace. Ve výsledku to byla příjemná spanish komédie s krásnou Salmitou jako třešničkou na dortu. ()

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Tuhle svěží letní komedii doporučuju všem seladonům, kterejm táhne na padesátku a nechce se jim moc makat. Stačí si vyhlédnout tak o 30 let starší bohatou paničku, kerá má dobré srdce. Ovšem dobré srdce nestačí, musí ho mít také slabé, jinak se nadřete víc, než zajatec v sovětském gulagu. Tohle docela nevychytal chudák Rob Lowe, kterej si našel bábu se srdcem jak zvon, kerá byla navíc sexuálně vyhládlejší, než zájezd somálců na moravské zabijačce. Hvězdičku navíc dávám za konec, kterej v podstetě neměl žádné zvláštní mravoučné poselství, jak je u amerických komedií většinou zvykem. Já osobně se totiž u komedie chci pobavit, nikoliv mravně ponaučit. Od toho mám koneckonců přítelkyni, která mne neustále napomínala, ať se u toho filmu nechlámu jak debil, že jí to připadá spíš jen tak jakoby úsměvný. Její chyba, měla si k tomu dát pivo jako já :-D ()

Galerie (88)

Zajímavosti (6)

  • Natáčelo se v Santa Claritě a Pasadeně (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Vo filme si zahrali obaja synovia Eugenia Derbeza (Maximo). Vadhir stvárnil mladého Maxima a José Eduardo sa objavil v malej úlohe čašníka s nápojmi. (m.a.t.o.)
  • Ke konci filmu jde vidět, že babičce Arden upadne umělá ruka. I když má umělé obě, tak na jednom záběru jde vidět, jak pohybuje zápěstím i prsty. (Jimmy15)

Reklama

Reklama