Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Coby neodolatelný seladon městských bazénů měl Maximo (Eugenio Derbez) jediný cíl – klofnout bohatou starší dámu, nechat se vyživovat a vést sladký život. Klaplo to dokonale. Každá zlatá žíla ale někdy vyschne. Vlastní datum vydání právě zařadilo Maxima do kategorie lenivých veteránů, když se jeho velmi stará žena spustí s velmi mladým prodejcem aut a podvedeného Maxima vykopne na ulici. Ze zlaté klece se stěhuje k sestře do obyčejného bytu a ocitá se ve světě lidí, kteří pracují, nakupují, sami si vaří a provádějí další nepředstavitelné věci. Tudy ale cesta nevede. Ještěže existují děti a ty mají spolužačky a ty zase mají starou bohatou babičku. Svět by přecijen mohl být zase spravedlivý a další boj o pohodlný život může začít. Povede se Maximovi oprášit své zašlé umění svůdce a obnoví slávu svých žlutých plavek? Předá tajemství milovníka svému malému synovci? (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (144)

Sidonka 

všechny recenze uživatele

Po všech těch pochmurných dramatech o nemocných, válkách a katastrofách, které jsem v poslední době viděla, jsem si zašla tzv. vypnout mozek a od kina nečekala nic víc než úsměvnou zábavu. Stárnoucí bývalý playboy Maximo, který se snaží oprášit zašlou slávu svých legendárních žlutých plavek a získat bohatou, navíc i atraktivní babičku v podání Raquel Welchové, místy pobavil. Film nemá jiný účel než hollywoodské komedie obvykle mívají. Dá se to vidět, i když některé drsnější vtípky už jsou mírně nejapné a za hranou, až hloupé (viz. invalidi). Kladněji vyznívá to, že si film na nic nehraje, chce jen pobavit a podaří se tam i propašovat dvě tři myšlenky. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Vtipné, pozitivní, rodinné, láskyplné, sebevědomé, latinské, prostě skvělé. Po dlouhé době komedie, která mě opravdu rozesmála. Příběh stárnoucího milovníka peněz, luxusu, bohatých žen a sebe. A hlavně nepracovat. Do toho horkokrevná sestra a roztomilý synovec, a už se to veze. Vtipy nebyly vulgární, jak je občas zvykem, stále se něco dělo. Jasně, že nějaká ta zápletka, která vyvrcholila jasným šťastným koncem a nějakým poučením tady byla, ale v takovém filmu to čekat musíte. Salma je krásná ženská a když rozjede tu svojí španělštinu, no paní jo! Tohle bylo vážně sympatické. ..tohle mi zvedlo náladu.. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $10miliónovTržby USA $32,149,404Tržby Celosvetovo $61,881,372▐ Zo začiatku to vypadá všelijak, dosť vyumelkované až gýčové. Stačí pretrpieť prvých 20 minút a potom sa to v celku rozbehne v dosť praštenú komédiu, kde nám ulahodí hneď niekoľko trefných komických scénok, pri ktorých sa slušne človek pobaví. Ako taká oddychovka fajn aj keď obohranej príbehovej schéme sa to nevyhne. /videl v kine: 70%/ ()

Spielbergo 

všechny recenze uživatele

Výborná oddychovka, která ani na chvíli nenudí, navíc okořeněná neotřelým příběhem a vynikajícími hereckými výkony. Maximo je prostě boží, synovec "Jugo" je sympaťák a nestárnoucí Selma opět nádherná a sexy i v teplákách. Šel jsem na to s nedůvěrou, ale naštěstí trailer nevyplácl zdaleka všechno a já se nakonec královsky bavil. Takže to hodnocení tady vůbec neřešte, já mohu jen doporučit. ()

PanIncognito 

všechny recenze uživatele

Jde o klasickou letní komedii. Námět snímku je originální, avšak výsledek působí poněkud utahaně. Chce to snímek prostříhat a vynechat některé scény... a že některé scény jsou opravdu trapné. Většina herců si vede obstojně (spokojen jsem především s mou oblíbenou Renée Taylor, jenž je u nás známá především jako Sylvia Fine ze seriálu Chůva k pohledání). Nejde o špatný film... většina vtipů je povedených, ale jde to zvládnout i lépe. ;-) (viděno v původním znění) ()

Galerie (88)

Zajímavosti (6)

  • Natáčelo se v Santa Claritě a Pasadeně (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Vo filme si zahrali obaja synovia Eugenia Derbeza (Maximo). Vadhir stvárnil mladého Maxima a José Eduardo sa objavil v malej úlohe čašníka s nápojmi. (m.a.t.o.)
  • Film vydělal 61,9 milionů amerických dolarů, přestože rozpočet činil pouze 10 milionů amerických dolarů. (PaTeXx)

Reklama

Reklama