Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Coby neodolatelný seladon městských bazénů měl Maximo (Eugenio Derbez) jediný cíl – klofnout bohatou starší dámu, nechat se vyživovat a vést sladký život. Klaplo to dokonale. Každá zlatá žíla ale někdy vyschne. Vlastní datum vydání právě zařadilo Maxima do kategorie lenivých veteránů, když se jeho velmi stará žena spustí s velmi mladým prodejcem aut a podvedeného Maxima vykopne na ulici. Ze zlaté klece se stěhuje k sestře do obyčejného bytu a ocitá se ve světě lidí, kteří pracují, nakupují, sami si vaří a provádějí další nepředstavitelné věci. Tudy ale cesta nevede. Ještěže existují děti a ty mají spolužačky a ty zase mají starou bohatou babičku. Svět by přecijen mohl být zase spravedlivý a další boj o pohodlný život může začít. Povede se Maximovi oprášit své zašlé umění svůdce a obnoví slávu svých žlutých plavek? Předá tajemství milovníka svému malému synovci? (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (144)

Ex_Machina 

všechny recenze uživatele

„Voľný krok, ospalé oči, ale usmievajúce sa, akoby vedeli, čo si všetky ženy myslia“. Múdry muž ten Maximo. No keď si predstavím, že za cca 15 rokov budem tam kde on, naskočí mi husia koža. Len tam budem bez tých značkových handier od Versačeho. Dej má viac vtipných liniek. Ako si starnúci nikdy nezamestnaný gigolo potrebuje nájsť novú old „sugar lady“. A Ráchel Welchová je tá správna voľba. Ako jeho sestra Salma Hayek potrebuje uspieť ako architektka a ako malý synovec túži zbaliť peknú spolužiačku. Má na do dokonalého učiteľa, ktorý má pre neho vždy dobrú radu do života, ako napr. „V očnom kontakte je sila, ženy budú po tebe túžiť“..... mimoriadne podarená komédia. ()

Spielbergo 

všechny recenze uživatele

Výborná oddychovka, která ani na chvíli nenudí, navíc okořeněná neotřelým příběhem a vynikajícími hereckými výkony. Maximo je prostě boží, synovec "Jugo" je sympaťák a nestárnoucí Selma opět nádherná a sexy i v teplákách. Šel jsem na to s nedůvěrou, ale naštěstí trailer nevyplácl zdaleka všechno a já se nakonec královsky bavil. Takže to hodnocení tady vůbec neřešte, já mohu jen doporučit. ()

Reklama

im8 

všechny recenze uživatele

No, nejlepší scéna byla hned ta první, v níž tatík milovníka srovnal náklaďákem jejich barák se zemí. Pak už to byla taková klasická mexická legranda, v niž byl ale bratr Eugenio uvěřitelný a sestra Salma šmrncovní. Raquel hraje reklamu na špatně udělané plastické operace, ale tak to asi mělo být. Ty časy, kdy byla ve Zvířeti k sežrání, jsou prostě dávno fuč. Nic moc jsem nečekal a to jsem i dostal. Možná i trochu víc. ()

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Tuhle svěží letní komedii doporučuju všem seladonům, kterejm táhne na padesátku a nechce se jim moc makat. Stačí si vyhlédnout tak o 30 let starší bohatou paničku, kerá má dobré srdce. Ovšem dobré srdce nestačí, musí ho mít také slabé, jinak se nadřete víc, než zajatec v sovětském gulagu. Tohle docela nevychytal chudák Rob Lowe, kterej si našel bábu se srdcem jak zvon, kerá byla navíc sexuálně vyhládlejší, než zájezd somálců na moravské zabijačce. Hvězdičku navíc dávám za konec, kterej v podstetě neměl žádné zvláštní mravoučné poselství, jak je u amerických komedií většinou zvykem. Já osobně se totiž u komedie chci pobavit, nikoliv mravně ponaučit. Od toho mám koneckonců přítelkyni, která mne neustále napomínala, ať se u toho filmu nechlámu jak debil, že jí to připadá spíš jen tak jakoby úsměvný. Její chyba, měla si k tomu dát pivo jako já :-D ()

PanIncognito 

všechny recenze uživatele

Jde o klasickou letní komedii. Námět snímku je originální, avšak výsledek působí poněkud utahaně. Chce to snímek prostříhat a vynechat některé scény... a že některé scény jsou opravdu trapné. Většina herců si vede obstojně (spokojen jsem především s mou oblíbenou Renée Taylor, jenž je u nás známá především jako Sylvia Fine ze seriálu Chůva k pohledání). Nejde o špatný film... většina vtipů je povedených, ale jde to zvládnout i lépe. ;-) (viděno v původním znění) ()

Galerie (88)

Zajímavosti (6)

  • Film vydělal 61,9 milionů amerických dolarů, přestože rozpočet činil pouze 10 milionů amerických dolarů. (PaTeXx)
  • Vo filme si zahrali obaja synovia Eugenia Derbeza (Maximo). Vadhir stvárnil mladého Maxima a José Eduardo sa objavil v malej úlohe čašníka s nápojmi. (m.a.t.o.)
  • Až 89% diváků v otevíracím víkendu bylo hispánského původu. (PaTeXx)

Reklama

Reklama