Reklama

Reklama

VOD (1)

Poté, co vydá úspěšný bestseller inspirovaný úmrtím jednoho z jeho spolužáků ze střední školy, je kontroverzní spisovatel Sidney Hall (Logan Lerman) nečekaně katapultován ke slávě a věhlasu. Vztah s jeho přítelkyní (Elle Fanningová) se začne rozpadat, neboť temné důsledky vydání této knihy naruší jejich společný život a Sidney náhle beze stopy zmizí. Bezmála o deset let později začne tajemný detektiv (Kyle Chandler) pátrat po zmizelém spisovateli, jehož knihy jsou propojeny s řadou záhadných případů žhářství. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

angel74 

všechny recenze uživatele

Úplně přesně nevím, čím to může být, ale pro Logana Lermana mám slabost. Buď má štěstí jako málokdo v Hollywoodu nebo si opravdu pečlivě vybírá, v čem bude hrát. Nejspíš to bude kombinace obojího plus jistá dávka hereckého talentu, jelikož snímky, ve kterých se objeví, mě skoro vždycky upoutají. Role bolestně se hledajícího mladíka Sidneyho Halla mu sedla jako ušitá. Společně s Elle Fanning si tenhle film ukradli sami pro sebe, což mi ani trochu nevadilo. Výhrady bych měla snad jen k místy až moc překotnému střídání časových rovin, občas jsem fakt netušila, která bije. Nicméně možná i díky tomu jsem pořádně prozřela až téměř na konci celého příběhu a za to jsem tvůrcům neskonale vděčná. (80%) ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Děkuji PetaBlackovi za doporučení filmu.   Hodně zajímavá směsice žánrů s výborně zahranou ústřední dvojkou v podobě Lehrmana a Fanning. V podstatě je to kombinace mysteriozního drama a comming out of ale. A obojí to umí.  Jen bych si to přes zjevné kvalita asi víc užil před lety, kdy jsem tyto filmy vyloženě vyhledával. Teď bych si to asi nebýt výzvy nepustil, což je super že tak zafungovalo, protože jsem si to užil. 7,5/10 ()

Reklama

Huntelaar 

všechny recenze uživatele

Vždycky mě mile potěší, když tady na čsfd narazím na film, který mě nějakým způsobem zaujme (popisem nebo trailerem), a já nakonec zjistím, že se za tou svrchní informační fasádou skrývá ještě mnohem zajímavější myšlenka/vyznění. Stejně jako tady u „vytracení Sidneyho Halla“ podle mě nejde primárně o tajuplné zmizení talentovaného spisovatele, jako o pokus o náhled do hlavy zadumaného teenagera, kterému se nějakým způsobem podařilo vytvořit něco, kvůli čemuž si o něm okolí myslí, že má skutečný dar. Tento stavební kámen příběhu se tvůrcům podařilo postavit typologicky přesným výběrem Logana Lermana, kterému však jeho chlapecký vzhled docela brání prodat druhou polovinu filmu, která je o jistém „konfliktu“, kterým si projde v následujících letech své kariéry. Tady bych viděl problém, proč má půlka uživatelů problém to ohodnotit na stěží průměr. Pokud se však divákovi podaří vyladit na tu správnou tvůrčí notu, dostane se mu nevšedního zážitku s velmi silným emocionálním přesahem „o životě Sidneyho Halla“. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Logan má u nás doma veľkú fanúšičku, takže jeho filmy pozorne sledujem aj ja. Šikovný chalan. Hrá síce stále rovnako, ale ja mu to žeriem. Príbeh ma zaujal, aj keď mohol ísť ešte viac do hĺbky. Na jeho spracovaní mi nič extra nevadilo, hudba skvelá, atmosféra slušná. Počula som tu šuškať niečo o Manchester by the Sea? ... ale prosím vás, neporovnateľné! ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Netradičně pojatý film, který se nese spíše v depresivním duchu. Obvykle si mě snímky podané podobným způsobem zcela nezískají, ovšem tenhle má prostě něco do sebe - je zde dost silných momentů, líbila se mi hudba, jsou zde nečekané zvraty a lavina věci, které nutí člověka k zamyšlení - to vždycky vítám, Za mě Spokojenost a 5 s odřenýma ušima :). ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama