Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Největší televizní dobrodružství začíná! Osmnáct odvážných Čechů bojuje na opuštěném ostrově o dva a půl milionu korun a titul prvního českého Robinsona. V cestě jim stojí hlad, vyčerpání, vzájemná rivalita i krutá příroda. Moderuje Ondřej Novotný. (TV Nova)

Recenze (172)

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Naprosté okopírování amerického Survivor. Snad všechno je převzato z úspěšné reality-show z Ameriky. Hvězdičku dávám jen za to, že se jedná o v Česku nejkvalitnější pořad s podobným zaměřením, byť jen díky neskutečnému copyrightu + oceňuji, že nevznikla další Ulice, Ordinace a podobné vymelmozky... změna hodnocení: není to až tak špatné, casting se celkem povedl, moderátor by sice mohl trochu víc ožít, ale i tak přidávám hvězdičku. Vítěz: nefandil jsem mu, ale co se intrik, lhaní a nečisté hry týká, byl nepřekonatelný. ()

tahit 

všechny recenze uživatele

Váhal jsem, jestli vůbec mám na to koukat. Nakonec i přes moji averzi jsem to přehodnotil. K čemuž ovšem nutno sluší dodat, že mě do tohohle zasvětila milá sousedka Alenka. Sběratelka všech možných adrenalinových zážitků, která zrovna měla ruku i nohu v sádře. Po nezdařeném pokusu slézt vrchol, někde v turecké Geyikbayiri. Jak už jsem uvedl, moc se mi do toho nechtělo. A tak mi nezbývá než konstatovat, že jsem popustil uzdu fantazii a postupně přišel tomu krapet na chuť. Možná i proto, že jsem ve výběru postav objevil i pár sympatických lidí, se kterými jsem se dokázal ztotožnit. Bylo to jako chodit na návštěvu k lidem, které mám v oblibě. No, já to shrnu do pár vět, co se mi líbilo. Nemyslím, že by tohle reality show bylo něco mimořádného. Ačkoli se asi rozcházím s míněním většiny, rozhodně není nic špatného dělat zábavu pro zábavu, je-li vskutku nějakým způsobem zábavná. ()

Reklama

dan4815 

všechny recenze uživatele

Hovno... sorry jako. Tento formát v podání české produkce je zatraceni hodné. Výběr do finální sestavy hráčů je poněkud slabší, když pominu Radovana a starého kmeta Petra Bazgera, tak to stojí za vyliž anál. Postavy jsou nevýrazné a ukňourané, samotné soutěže jsou slabé a v podání našich trosečníků je to jenom nutná výplň stopáže, aby se tento seriál alespoň trochu přiblížil originální myšlence. Moderátor Ondra je mdlý, sám o sobě se mi zdá vtipný, ale k moderování na ostrově se nehodí. Ondru bych viděl v Milionářovi, a naopak Vašuta opět na tropickém ostrově, posledně jeho moderování v podobné show dopadlo katastrofálně, ale to spíše díky Primě. Alespoň se tam občas někomu něco stane, což mě zaplavuje hřejivým lidským pocitem. ()

kluk z Na 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi převzatý koncept klasickýho survivora, na nic si to nehraje. Ten Vašutův mě nebavil vůbec. Bohužel ke konci bylo vše rozehrané tak, že už to nikoho nepřekvapila. Mladí fanoušci survivera měly velkou výhodu oproti starším, kteří naivně mysleli, že se hraje podle toho kdo si to jak zaslouží. Tadle naivita trosečníků byla vidět i v prvních řadách amerického survivera Jeffa Probsta, než se ukázalo, že asertivita a snaha být co nejvíc užitečný vás před taktikou ostatních neochrání. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Po dvou zhlédnutých sezónách česko-slovenského Survivora jsem se pustil i do Robinsona. Věděl jsem tedy již dopředu, kdo tuto sérii vyhraje, ale přesto jsem měl své favority, kterým bych to přál stejně, ne-li více. Ve srovnání se Survivorem tureckého formátu mi Robinson vyhovoval délkou epizod, avšak duely ze Survivora mi přijdou jako dobrý tah - potřeba více taktizovat, pro diváka snad i atraktivnější. Délka dílů je možná přemrštěná, ale zas ukáže více ze života na ostrově. Jsem zvědavý na Robinsona 2 a Survivora 3 (bude-li). Sympatičtí účastnici: David, Marek, Bazi, Tereza policistka, Tereza, Jakub, Radovan a všemi neoblíbená Petra. Nevadil mi ani Bidlo či Iveta a Martin. Moderátor - je znát, že v Survivoru je už Novotný více ostřílený, zde občas působí gumově, ale s narůstajícím počtem epizod se mi zdál lepší a lepší. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • V době natáčení sužovaly Filipíny extrémní teploty. Rtuť teploměrů se často blížila k 50°C. Sám moderátor Ondřej Novotný to odnesl deseti  úpaly. (DexMASTER094)
  • Když byla soutěžící Petra Palusková v nemocnici, mohla se později vrátit do hry. Předtím soutěžící Kateřina Šuriaková odešla ze zdravotních důvodů a definitivně skončila. (Zix.)

Reklama

Reklama