Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Největší televizní dobrodružství začíná! Osmnáct odvážných Čechů bojuje na opuštěném ostrově o dva a půl milionu korun a titul prvního českého Robinsona. V cestě jim stojí hlad, vyčerpání, vzájemná rivalita i krutá příroda. Moderuje Ondřej Novotný. (TV Nova)

Recenze (172)

cheyene 

všechny recenze uživatele

Po dvou zhlédnutých sezónách česko-slovenského Survivora jsem se pustil i do Robinsona. Věděl jsem tedy již dopředu, kdo tuto sérii vyhraje, ale přesto jsem měl své favority, kterým bych to přál stejně, ne-li více. Ve srovnání se Survivorem tureckého formátu mi Robinson vyhovoval délkou epizod, avšak duely ze Survivora mi přijdou jako dobrý tah - potřeba více taktizovat, pro diváka snad i atraktivnější. Délka dílů je možná přemrštěná, ale zas ukáže více ze života na ostrově. Jsem zvědavý na Robinsona 2 a Survivora 3 (bude-li). Sympatičtí účastnici: David, Marek, Bazi, Tereza policistka, Tereza, Jakub, Radovan a všemi neoblíbená Petra. Nevadil mi ani Bidlo či Iveta a Martin. Moderátor - je znát, že v Survivoru je už Novotný více ostřílený, zde občas působí gumově, ale s narůstajícím počtem epizod se mi zdál lepší a lepší. ()

CorteX^ 

všechny recenze uživatele

Nevěřil jsem tomu, na tv se již nějaký pátek nedívám, ale dali jsme tomu s přítelkyní šanci a WAU! Upřímně mě to pozitivně překvapilo - výběr soutěžících, poměrně hezky zpracované soutěže (fakt jsem to stavění štábu v tom vedru nezáviděl) a docela i dobrý střih, respektive není nejhorší :). Ze začátku nás trochu polekal moderátor, který působil jak pre alfa verze umělé inteligence bez jakékoliv emoční vybavenosti, ale nakonec jsme si na něj zvykli a zlepšil se, pes. Místy se to zvlášť po sloučení trochu táhne, ale jinak je to pěkné zpestření pondělních a středečních večerů zvlášť v zimním období :). Good job a jsem docela i rád, že už rekruitují pro druhou řadu. Taky mě na tom HLAVNĚ baví to, že to není 100% faleš (teda doufám), jako u prostřena či výměny manželek, které se tváří tak opravdově a přitom je vše naskriptováno. ()

Reklama

jefff 

všechny recenze uživatele

Je to špatné, né že ne. Moderátor je strašný, ale pokud to berete jako dobrý vtip, pak jeho strojený přednes funguje jako velmi zábavný motiv reality show. Daleko hrůznější je obsazení účastníků, kteří hru pojali jako válení po pláži s občasnými pseudo herními machinacemi. Občas nějaká ta hádka a podrazy a občas alespoň docela zábavné hry. Od Robinsonova ostrova jsem čekal průzkumy džungle, vyrábění a zdokonalování tábora, vymýšlení zábavy, lovení, chytání ryb...zkrátka něco na motivy Robinsona. Nic z toho. Všichni zalezou na pláž a kecají o kravinách. ()

Wallis3 odpad!

všechny recenze uživatele

Viděno ze pár dílů a mlask tam odpad. Reality krávovima stylem splňte úkol, pak se domluvte koho vyhodíte, pořad bez smyslu a důvodu tomu věnovat další pozornost. Plejmejt se ctyřkama silikonama, co inteligencí zrovna neoplývá a vlastně to potvrzuje jen to, že český člověk je podrazácký tvor, o nic jinýho tam nejde. Moderátor, co řekne, že soutěžící převezou do větší nemocnice, aby provedli kontrolu všech funkcí, je taky na draka :-) ()

kill-tec 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem velice zklamaný. Skvělý projekt, který je zabitý velmi špatnou televizí. Nemastnej moderátor, spousta debilních lidí, každá akce tak nějak ztrácí náboj. Ano, je to sice teprve první díl, ale obávám se, že další budou tuhle katastrofu pohřbívat stále víc a víc do hlubších míst. EDIT : 16.2. - Začalo mě to docela bavit! :D ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • V době natáčení sužovaly Filipíny extrémní teploty. Rtuť teploměrů se často blížila k 50°C. Sám moderátor Ondřej Novotný to odnesl deseti  úpaly. (DexMASTER094)
  • Robinsonův ostrov je v pořadí druhou českou verzí veleúspěšné show Kdo přežije (od r. 2000). Poprvé se soutěž objevila na obrazovkách Tv Prima pod názvem Trosečník (od r. 2006). Primácká verze u diváků propadla, kvůli čemuž vznikla jen jedna série. (DexMASTER094)

Reklama

Reklama