Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Největší televizní dobrodružství začíná! Osmnáct odvážných Čechů bojuje na opuštěném ostrově o dva a půl milionu korun a titul prvního českého Robinsona. V cestě jim stojí hlad, vyčerpání, vzájemná rivalita i krutá příroda. Moderuje Ondřej Novotný. (TV Nova)

Recenze (172)

Wallis3 odpad!

všechny recenze uživatele

Viděno ze pár dílů a mlask tam odpad. Reality krávovima stylem splňte úkol, pak se domluvte koho vyhodíte, pořad bez smyslu a důvodu tomu věnovat další pozornost. Plejmejt se ctyřkama silikonama, co inteligencí zrovna neoplývá a vlastně to potvrzuje jen to, že český člověk je podrazácký tvor, o nic jinýho tam nejde. Moderátor, co řekne, že soutěžící převezou do větší nemocnice, aby provedli kontrolu všech funkcí, je taky na draka :-) ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Daniel Defoe by žasl, v jakém kontextu je dnes užívána jeho románová postava. Když tenkrát pracně inkoustem psal řádky své opěvované bichle, netušil, že o pár století později se budou ženy holit na intimních partiích a z mužů budou metrosexuální buzny. A všichni se jednou sejdou na jakémsi "neobydleném" ostrově, ne nepodobném ze slavného románu, na němž dobrovolně podstoupí obřízku, anální sex a dříve zakázané hrátky s dildem. A do toho jim bude (se)kundovat moderátor Robertek. Prostě se budou mít jako v ráji. Proč "jako" v ráji?! To je ráj! Partička je to vskutku oplzlá. Hned první vjem je vskutku tristní. Když vidíte, jak se pochybné a slizké existence na malebném ostrově snaží svědomitě plnit každý zadaný úkol, máte možnost se s nimi vyblbnout. Vítány jsou profese intelektuálně založený obráběč kovů, pomocný skladník s hobby knihomola v pauzách na oběd, ambiciozní popelář, ctižádostivý metař, soutěživý zkrachovalý podnikatel bez dluhů, hravá a neráčkující striptérka se smyslem pro fair play. Ti všichni vytvoří perfektní nezdolnou a soudržnou partu, která bude poctivě bojovat o sledovanost. Neříkejte mně, že vás neskutečně nápadité a geniálně sestříhané upoutávky na tuhle debility show nezviklaly k tomu stát se jejich Pátkem a nejméně jednou týdně sledovat jejich obrovské úsilí nezdechnout na liduprázdném ostrově. Za lístek do exotického ráje nedáte ani korunu, platí to Nova. Vy jen zaplatíte odumřelými mozkovými buňkami, kterých bude podstatně víc, než písmen v tlusté knížce pana spisovatele Defoa. 0/10 ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem tomu vůbec nevěřil (vzhledem k předchozí české zkušenosti s tímto formátem) a mé obavy se s příchodem toporného moderátora a občas velmi "českých" soutěžících ještě prohloubily, ale postupem času se to tak nějak usadilo, proselo a zahladilo a heleďmese koukejme, on je to nakonec vlastně docela regulerní Survivor.. Asi se z toho při součastném rozložení sil nestane série rovnající se svou kvalitou nejlepším sériím americké produkce, ale to je holt vzdycky sázka na nejistotu... Moderátor svůj projev časem sice kapku zlepšil, ale pořád je to plné přeřeků (které by šly snadno poupravit v postprodukci) a nejistoty (chápu, že je to velkej úkol, ale s tím se dalo počítat..) .. Pokud se série dotlačí ke konci s důstojností a nebo dokonce nějakým tím hezkým zvratem, jsem ochotný přihodit i čtvrtou hvězdu :) ()

dragon94 

všechny recenze uživatele

Jediná z českých řad survivoru, která snese porovnání s originálem. Sice s těmi horšími řadami, ale rozhodně snese. A může za to rozhodně jak povedený a různorodý casting, tak skvělý výběr souteží, fajn odměny a výborné produkční zvraty. Od sloučení sice poněkud zbytečně natažené, ale pořád dostatečně dobré. Takových 26 epizod by tomu rozhodně slušelo více. 4* 70% ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Na první řadu RO jsem se podívala až pět let od vysílání, poté, co jsem viděla pár dílů českého Survivora, který je za mě katastrofa. Tohle bylo asi milionkrát lepší. Druhou řadu jsem vzdala hned (nelíbil se mi koncept a dozvěděla jsem se nějaké informace, které mi celou soutěž otrávily), ale první byla vážně dobrá. Výrazní soutěžící, bylo jasné, že jsou opravdu na hranici svých sil (někteří až za ní), nejedí atd. - což je propastný rozdíl oproti Survivoru. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • V době natáčení sužovaly Filipíny extrémní teploty. Rtuť teploměrů se často blížila k 50°C. Sám moderátor Ondřej Novotný to odnesl deseti  úpaly. (DexMASTER094)
  • V první řadě Robinsonův ostrov měl být i kontroverzní YouTuber Psychopat Bejr (Aleš Bejr), ale ten se nemohl dostavit z důvodů zlomené nohy. (TheSlezy)

Reklama

Reklama