Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Největší televizní dobrodružství začíná! Osmnáct odvážných Čechů bojuje na opuštěném ostrově o dva a půl milionu korun a titul prvního českého Robinsona. V cestě jim stojí hlad, vyčerpání, vzájemná rivalita i krutá příroda. Moderuje Ondřej Novotný. (TV Nova)

Recenze (171)

Dagoussek 

všechny recenze uživatele

S původním originálem Survivor se to rozhodně nedá srovnávat, není to tak zábavné, soutěže nejsou tak napínavé a vztahy nejsou tak spjaté jak u jiných národů...u survivor i slzy padaly, tady opravdu vidím jak Češi jsou upjatí, neupřímní...když chceme něco kopírovat, tak se vším všudy...zkrátka NENÍ TO ONO! ()

Alan_Shearer 

všechny recenze uživatele

Vyumělkovaná a vykonstruovaná rádoby hra o přežití. Od začátku se tam tahaj intriky, neustálý rozhovory před kamerou a špatný, respektive nezáživný, moderátor lesk soutěži nepřidává. Ondru beru při komentování MMA zápasů, v Oktagonu už mě trošku pan "rád ukazuju svoji buchtu Langmannovou a peníze" sral víc a tady mě sere totálně. Soutěž zaspala dobu a ten pokus hrát si na americkou verzi je celkem k smíchu, oproti kolegům za velkou louží neumějí tenhle výtvor prodat, navíc českej divák je taky jinej než americkej. Mohlo aspoň dojít ke změně konceptu nebo to trošku přiostřit, takhle tomu chybí náboj. Možná se ještě podívám na jeden dva díly, ale spíš jen když to chytnu náhodou. Scéna, kdy se jedna pinda rozbrečela na pláži a přišel uplně cizí frajer ji před kameru utěšovat, mě fakt donutila přemýšlet, jestli má smysl dále koukat na Robinsonův ostrov aka žádná hra o přežití, ale spíš továrna na příběhy, emoce, intriky ... nemá. 35% ()

Reklama

Tuzinho 

všechny recenze uživatele

Zatím je moc brzy na celkové hodnocení, ale celé to potápí ten katastrofickej moderátor... Nedodává tomu tu šťávu, jeho hlas je snad znovu nahranej někde ve studiu.... Jediné, co se musí ocenit, že to alespoň Nova zkusila... Což zdejší "odpaďáci" nikdy neocení a budou jen remcat, přitom sami by nevymysleli ani jak si zavázat tkaničky... Uvidíme co přinesou další díly. Začneme po E01 na 3* ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem tomu vůbec nevěřil (vzhledem k předchozí české zkušenosti s tímto formátem) a mé obavy se s příchodem toporného moderátora a občas velmi "českých" soutěžících ještě prohloubily, ale postupem času se to tak nějak usadilo, proselo a zahladilo a heleďmese koukejme, on je to nakonec vlastně docela regulerní Survivor.. Asi se z toho při součastném rozložení sil nestane série rovnající se svou kvalitou nejlepším sériím americké produkce, ale to je holt vzdycky sázka na nejistotu... Moderátor svůj projev časem sice kapku zlepšil, ale pořád je to plné přeřeků (které by šly snadno poupravit v postprodukci) a nejistoty (chápu, že je to velkej úkol, ale s tím se dalo počítat..) .. Pokud se série dotlačí ke konci s důstojností a nebo dokonce nějakým tím hezkým zvratem, jsem ochotný přihodit i čtvrtou hvězdu :) ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

A máme tu další kopírku amerického/australského pořadu, tentokráte Survivora. Byl jsem zvědavý, jak se toho český štáb zhostí, samozřejmě kvalitativně to na svého "otce" v žádném případě nemá. Čeští Robinsoni josu celkem nesympatičtí a korunku tomu nasazuje naprosto necharismatický a neznámý moderátor. Jako když opravdu nebudu mít do čeho píchnout, tak asi nějaký díl zkouknu, nicméně pro fandy této série to musí být opravdu utrpení. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • Když byla soutěžící Petra Palusková v nemocnici, mohla se později vrátit do hry. Předtím soutěžící Kateřina Šuriaková odešla ze zdravotních důvodů a definitivně skončila. (Zix.)
  • V první řadě Robinsonův ostrov měl být i kontroverzní YouTuber Psychopat Bejr (Aleš Bejr), ale ten se nemohl dostavit z důvodů zlomené nohy. (TheSlezy)

Reklama

Reklama