Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nadějný hráč pokeru z New Orleans vyzve dlouholetého mistra této hry. V sázce není jen balík peněž, ale i reputace nejlepšího hráče. Avšak rozdávajícího vydírají, aby hru zfalšoval. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (46)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Slušné hráčské drama s dobrou atmosférou a výborným obsazením (především Karl Malden mi udělal radost). Díky konci dávám čtvrtou hvězdu. Kdybych ale o pokeru věděl víc než to, že se nehraje s dominovými kostkami a že není na poločasy, měl bych zřejmě větší požitek i z toho závěrečného duelu, který se mě takhle příliš nedotkl. ()

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

Ve všech ohledech průměrná pokerová historka, kde nám nějaký ten fígl nepředvedl Cincinnati Kid ani režisér. Neustále všude propagované charizma Steve McQueena se pro mě začíná stávat záhadou, protože tady s ním šetří opravdu hodně. Přímočarý chudý děj bez atraktivnějších scén nebo dramatických zvratů, o případném psychologickém prokreslení nemluvě. Více zaujmout můžou snad jen vnady Ann-Margret. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

"Na mňa nemáš..." Karty veľmi nehrajem, ale filmy s "kartovými" ksichtami si pozriem rád. Celý film je o jednom blížiacom sa veľkom súboji a potvrdení toho, kto tu je alebo bude kartový Kráľ. S. McQueen je extra trieda, mám ho strašne rád a okrem neho stojí za to spomenúť zvodnú postavu slizkej a falošnej Melby. Pomerne šokujúci záver sa v tých časoch veľmi nenosil a trochu zaskočil aj mňa. +++Pozor spoiler!+++ Aby toho v závere nemal Steve málo, tak mu jednu lekciu pridal ešte aj ten malý černošský hajzlík... Ešte chvíľu som s údivom sledoval záverečné titulky a nechápal prečo Steve nechystá odplatu...80%. ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Kombinace vyprázdněnosti art filmů Jima Jarmusche s romány na pokračování z 19. století, která má hlubokomyslně ilustrovat jedno přísloví. V první hodině sledujeme bloumání hlavního hrdiny mezi městem a venkovem, mezi andělskou a ďábelskou ženou, a to celé existenciální hledání smyslu je rámováno "realistickým" pohledem do střev New Orleans, kde probíhají nelegální zápasy kohoutů i hráčů, říznutého pohledem do soukromí zkažených zbohatlíků (jak to v 19. století nabízeli Féval či Sue ve svých "podsvětích"). Nuda, která se snaží předstírat něco vyššího. ()

andrii 

všechny recenze uživatele

...má v tom grif. Sejměte list. Ať šťastná hvězda září. Pro tu vášeň v karbanu. Pro tu vášeň uvnitř pokerových tváří. Proti sobě stanuli mistr a žák. Král a korunní princ. Sedejte ke stolu. Malé Las Vegas začíná. Vaše sázky, prosím. Rozdáváme. Koho hřát bude herní, koho osobní vítězství - obrať poslední kartu, ta to naznačí... ()

Galerie (37)

Zajímavosti (5)

  • Sharon Tate byla v roli Christian nahrazena Tuesday Weld poté, co producent Martin Ransohoff propustil režiséra Sama Peckinpaha. (Caszidy)
  • Poslední film Harryho Wilsona, který se zde objevil jako divák ve scéně kohoutích zápasů. Nebyl uveden v titulcích. (Caszidy)

Související novinky

Zemřel režisér Norman Jewison

Zemřel režisér Norman Jewison

23.01.2024

V požehnaném věku sedmadevadesáti let v sobotu 20. ledna opustil filmový svět kanadsko-americký na sedm Oscarů nominovaný režisér a producent Norman Jewison, tvůrce legendárních a oblíbených snímků… (více)

Reklama

Reklama