Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nadějný hráč pokeru z New Orleans vyzve dlouholetého mistra této hry. V sázce není jen balík peněž, ale i reputace nejlepšího hráče. Avšak rozdávajícího vydírají, aby hru zfalšoval. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (46)

andrii 

všechny recenze uživatele

...má v tom grif. Sejměte list. Ať šťastná hvězda září. Pro tu vášeň v karbanu. Pro tu vášeň uvnitř pokerových tváří. Proti sobě stanuli mistr a žák. Král a korunní princ. Sedejte ke stolu. Malé Las Vegas začíná. Vaše sázky, prosím. Rozdáváme. Koho hřát bude herní, koho osobní vítězství - obrať poslední kartu, ta to naznačí... ()

T2 

všechny recenze uživatele

Tomuto filmu o kartových hráčoch jednoznačne chýba rozvitejší dej aby to mohlo byť pre sledujúce zaujímavejšie, pestrejšie, práve samotný úvod načrtol v celku svižní dej ale potom to upadá a dej sa sústredí len čisto na jeden veľký kartový súboj tých najlepších a práve tu je dej moc pasívni, nič čo by upútalo neponúkne, dokonca sa ani nemôže hlbšie ponoriť do kartového súboja, lebo okrem záveru nám nič bližšie čo hráči majú v rukách nebude ukázané, tým pádom to pôsobí trošku chladno podané. V tejto karetnej hre spraví trošku závanu len malí konflikt medzi Steve McQueenom a falošne rozdávajúcim karty Karlom Maldenom. Z celkového hľadiska je to slušný priemer čo nič na vyše neponúkne. /65%/ ()

Reklama

Jossie 

všechny recenze uživatele

Celou dobu to bylo fajn, karetní filmy nesnáším, protože jim nerozumím, ale tady to vypadalo impozantně, bylo to s krásnou atmosférou, byl tam Steve McQueen, kterému to charisma stříká snad i ušima, ale ten konec to všechno tak dokonale zazdil, všechno to vyšumělo do ztracena, až jste získali dojem, že to vlastně nebylo o ničem a opravdu mě to mrzelo, protože to mohl být vážně dobrý film. Velká škoda poslední čtvrthodinky. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

"Na mňa nemáš..." Karty veľmi nehrajem, ale filmy s "kartovými" ksichtami si pozriem rád. Celý film je o jednom blížiacom sa veľkom súboji a potvrdení toho, kto tu je alebo bude kartový Kráľ. S. McQueen je extra trieda, mám ho strašne rád a okrem neho stojí za to spomenúť zvodnú postavu slizkej a falošnej Melby. Pomerne šokujúci záver sa v tých časoch veľmi nenosil a trochu zaskočil aj mňa. +++Pozor spoiler!+++ Aby toho v závere nemal Steve málo, tak mu jednu lekciu pridal ešte aj ten malý černošský hajzlík... Ešte chvíľu som s údivom sledoval záverečné titulky a nechápal prečo Steve nechystá odplatu...80%. ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Kombinace vyprázdněnosti art filmů Jima Jarmusche s romány na pokračování z 19. století, která má hlubokomyslně ilustrovat jedno přísloví. V první hodině sledujeme bloumání hlavního hrdiny mezi městem a venkovem, mezi andělskou a ďábelskou ženou, a to celé existenciální hledání smyslu je rámováno "realistickým" pohledem do střev New Orleans, kde probíhají nelegální zápasy kohoutů i hráčů, říznutého pohledem do soukromí zkažených zbohatlíků (jak to v 19. století nabízeli Féval či Sue ve svých "podsvětích"). Nuda, která se snaží předstírat něco vyššího. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (5)

  • Postavu Lancey Howarda měl původně hrát Spencer Tracy, avšak zdravotní problémy ho donutily roli odmítnout a tak byl nahrazen Edwardem G. Robinsonem. (Caszidy)
  • Poslední film Harryho Wilsona, který se zde objevil jako divák ve scéně kohoutích zápasů. Nebyl uveden v titulcích. (Caszidy)
  • Sharon Tate byla v roli Christian nahrazena Tuesday Weld poté, co producent Martin Ransohoff propustil režiséra Sama Peckinpaha. (Caszidy)

Související novinky

Zemřel režisér Norman Jewison

Zemřel režisér Norman Jewison

23.01.2024

V požehnaném věku sedmadevadesáti let v sobotu 20. ledna opustil filmový svět kanadsko-americký na sedm Oscarů nominovaný režisér a producent Norman Jewison, tvůrce legendárních a oblíbených snímků… (více)

Reklama

Reklama