Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(27)

  • Season 1 (2017) - 14 epizod

  • S (2021) - 13 epizod

Obsahy(1)

Kobayashi je obyčejná žena, která pracuje v kanceláři a bydlí sama v malém bytě. Jednou, když se probudí po proflámované noci, ji překvapí u jejích dveří obrovský drak. Tato dračice, která se jmenuje Tohru, se dokáže proměnit v krásnou a roztomilou lidskou dívku, které však i tak zůstávají některé dračí znaky jako jsou rohy a ocas. Tohru přichází za Kobayashi aby s ní žila, tak jak jí nabídla předchozí noc sama opilá Kobayashi, a pracovala jako její služebná. Kobayashi nejprve odmítá, ovšem pocit viny nad nedodrženým slovem a fakt, že musí být za 5 minut v práci, nakonec ženu donutí služeb dračice využít. Tak Kobayashi získává služebnou, jakou nemá nikdo na světě se všemi možnými i nepředstavitelnými aspekty, a život Kobayashi tak již nikdy nebude jako dřív! (Jeoffrey)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (10)

Terezinka198 

všechny recenze uživatele

Příjemné, zábavné, klidné a milé anime. Kobayashi-san je váš typický, věčně pracující japonec. Její "opice" jsou k nezaplacení. Tohru je oddaná služebná (se sklonem k masochismu - až se na to někdy budu dívat znovu, zkusím spočítat, kolikrát si ten ocas usekla). Kanna je vaše roztomilá lolitka, co se prostě nezmění. Děj není náročný, jedná se o několik malých epizodek ze života Kobayashi, Tohru a Kanny a jejich dalších přátel. PS: "D like a dragon!" :) ()

ing.man 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkem mě to bavilo. Zase mě k tomu přitáhla úvodní písnička. Nevím, co se všecko nového a neotřepaného se dá vykouzlit na poli anime, mě stačí i tohle málo. A bavilo mě to víc než Monster musume. EDIT2019: Za ty tři roky se to stalo mým nejoblíbenějším anime vůbec. Už jsem to viděl bezpočtukrát a bezmezně to miluju!!! Nejvíc pohodový anime vůbec. ()

Reklama

SammyboiSK odpad!

všechny recenze uživatele

Ťažko sa mi verí že tu ešte nikto nenapísal negatívny komentár, a tak budem prvý. Za mňa Miss Kobayashi's Dragon Maid zosobňuje všetko čo je zlé na modernom anime. Preč sú zaujímavé nápady, postavy a príbehy. To všetko bolo nahradené pedofilnými scénami kde si na nás autor vylieva svoje úchylky v priamom prenose. Ale kľudne sa na to divajte ďalej, veď je to také farebné a roztomilé! Tak kľudne ostaňte narcistami, ale ja sa japonskom manipulovať nenechám ()

Akira777 

všechny recenze uživatele

Anime je v celku zábavné a i roztomilé, postavy v celku ujdou, sice u mě vyhrávají Non Non Biyori a Barakamon, který jsou též Slice of Life, tady je to trochu však i fantasy, protože máme draky. Navíc i roztomilou Kannu. Pokud někdo však kvůli loli tuhle sérii bere jako pedofilní, asi by měl jít k psychiatrovi, protože se mu asi děje něco v hlavě velmi špatného a zřejmě má černé svědomí. Protože v anime se neděje vysloveně nic nevhodného. ()

q66 

všechny recenze uživatele

Průměrná až podprůměrná slice of life komedie s nadprůměrnou animací od Kyoto Animation. Skoro každá episoda má jeden nebo dva nadprůměrné momenty, ale ten zbytek je vesměs trapný a hloupý humor založený na buď normálním, nebo pedofilním fanservisu... podle všeho je to hlavně problém se zdrojovým materiálem a jako adaptace je Kobayashi-san chi no Maid Dragon v podstatě tak dobrá, jak mohla být, jen mám takový pocit, že levnější verze od nějakého horšího studia by ani nebyla o tolik moc horší a dávat tomuto kvalitní animaci je v podstatě vyhazování peněz... lepší 4/10 a lepší jen za chytlavý opening. Pokud chcete SoL z této sezóny, radši se podívejte na Urara Meirochou... sice to taky není žádná velká sláva, ale i tak je ve všech ohledech konzistentně lepší (včetně grafiky/animace) - a ani k tomu nepotřebuje repetitivní a plytké rodinné poselství. ()

Galerie (928)

Zajímavosti (7)

  • V čínské verzi měla postava Ilulu z důvodu cenzury zmenšené poprsí a zakryté kalhotky oblečením, které nosila v prvních 2 dílech. (Raichu.Cz)
  • Jméno Tohru bylo ve francouzských překladech mangy a anime přeloženo jako „Thor“. (Raichu.Cz)
  • Kannino jméno a afinita k elektrické energii jsou odkazy na Kanna Kamuy, patrona boha bouří v tradici Ainuů, původních obyvatel severního Japonska a části Ruska. Místo, které Kanna uvádí jako svůj domov, ostrov Ushishir, to také odkazuje, protože ve stejné tradici je považováno za posvátné místo. (Raichu.Cz)

Reklama

Reklama