Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi

Poslední recenze (1 013)

plakát

SK∞ (2021) (seriál) 

"I'm gonna drink tonight until I puke!" Až na ten poslední díl, kdy postava ADAMA vyloženě získala až moc nechtěného prostoru... a to způsobilo, že se mi znechutil. Do té doby u mně velel jako nejzajímavější postava ze seriálu. PS: Kdyby u toho byl tak shounen-ai nebo něco, tak bych některé věci samozřejmě viděla jinak a neříkala bych si wtf v průběhu posledního dílu hned několikrát. Takhle bohužel velmi slabé 4*, rozjeté to bylo moc hezky... ale ten finiš, ach jo.

plakát

Šimoneta to iu gainen ga sonzai šinai taikucu na sekai (2015) (seriál) 

Je to zvrhlé, ale neskutečně vtipné. Je to divné, ale něco mě nutilo pokaždé kliknout na další díl. Na jeden zátah bych to asi nedala, nejspíš by mě ty vtípky přestaly bavit. Takhle jsem si to rozkouskovala skoro na týden a musím říct, že jsem se bavila. Žádný vážný příběh zde nehledejte - zpočátku pár, potom skupina studentů prostě šíří osvětu o sexu v tamějším, naprosto "čistém" světě. Nejdřív nevinnými obrázky, potom "přitvrzují" a snaží se dokonce vytvořit i vlastní hračky. A ty samozřejmě musejí nejdřív otestovat sami na sobě. :D Nebo propagují vlastní komiksy na pokračování (hlavní hrdina a gorila jsou zde oběťmi, ale nevadlo by mi jeden takový příběh vidět do detailu :D čistě ze zvědavosti a za akademickým průzkumem, samozřejmě). I zde se ovšem najdou naprosté nechuťárny - ehm, spodní prádlo do drinků fakt nepatří a fetiš, který se potřebuje uskutečnit třikrát/čtyřikrát po sobě za den, je už za mě nemoc.. chápu ale, že zde nejspíš nejsou psychiatři, co by se na podobné věci zaměřovali - ale některé věci jsou zase tak neškodné - dívka s houbou a Annin pohled na nevinné dílo. A pak je tady jedna postava, která vypadá jako p*nis. Koho to napadlo a proč si myslel, že to bude vtipné? Netuším, za mě byla krajně nesympatická a zbytečná. Na druhou stranu, slečna vědátorka a její mouchy neměly chybu. Když studenti poprvé viděli, jak se mouchy páří, a my s nimi, říkala jsem si: "Co to sakra je a proč to musí Ayame popisovat do detailů?" Když ovšem prvotní šok pominul, Fuwa si mě získala. Kdo pro mě tohle anime táhl? Ano, uhodli jste, Ayame. Už od první chvíle, kdy jsem ji viděla pobíhat s kalhotkami na hlavě. Cuz why not. Kdyby někdy vznikla další série, pravděpodobně bych jen čekala, co se všechno bude ještě opakovat. Pro tentokrát jsem se pobavila a myslím, že si Shimoneta těch 7,5/10 ode mě zaslouží.

plakát

Kazemakase tsukikage Ran (2000) (seriál) 

Na tohle dílko jsem narazila náhodou díky roční challenge na MALu, kdy spadalo do kategorie "ne moc populárních" anime, a velmi mi zpříjemnilo den. Příběh o dvou samurajských dívkách, Ran a Miao, které jsou naprostými protiklady. Kde je Ran klidná a tichá, tam Miao vyvádí a křičí, kde Ran touží po saké, tam Miao kručí v prázdním břiše. Jediné, co je spojuje, je fakt, že jsou téměř pořád bez peněz. Seriál je epizodického rázu, což mě zpočátku trochu odrazovalo, abych v něm pokračovala, ke konci mi připadalo, že se vytrácejí nápady. Kresba je příjemná, souboje zde nejsou hlavním tématem a jsou vyobrazeny bez krve. Za mě příjemně strávený čas. 7/10

Poslední hodnocení (4 160)

SK∞ (2021) (seriál)

31.05.2024

Šimoneta to iu gainen ga sonzai šinai taikucu na sekai (2015) (seriál)

29.05.2024

Ruby záchranářka (2022)

26.05.2024

Ušio to Tora (2015) (seriál)

26.05.2024

Kazemakase tsukikage Ran (2000) (seriál)

26.05.2024

Ušio to Tora - Season 2 (2016) (série) (S02)

23.05.2024

Rjúgadžó Nanana no maizókin (2014) (seriál)

20.05.2024

Josee to tora to sakana-tači (2020)

19.05.2024

Kumičó musume to sewagakari (2022) (seriál)

19.05.2024

Reklama