Reklama

Reklama

Santa Clarita Diet

(seriál)
  • USA Santa Clarita Diet
Trailer
USA, (2017–2019), 14 h 37 min (Minutáž: 26–36 min)

Tvůrci:

Victor Fresco

Hrají:

Drew Barrymore, Timothy Olyphant, Liv Hewson, Skyler Gisondo, Natalie Morales, Kaylee Bryant, Ricardo Chavira, Mary Elizabeth Ellis, Richard T. Jones (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(30)

Bývali to obyčejní manželé, realiťáci, dokud se ona nezměnila a nezavedla je na cestu zkázy a smrti. V dobrém slova smyslu. (Netflix)

Videa (4)

Trailer

Recenze (93)

peeteno78 

všechny recenze uživatele

Na SCD jsem narazil vlastně náhodou, ale jsem za to rád. Zprvu jsem si ho pouštěl jen pro odlehčení po náročném dni. Pak jsem se ale do toho děje nechal vtáhnout (hlavně díky Drew a Timothymu) a nakonec jsem byl mile překvapen. Druhá a třetí řada sice byly o něco slabší (třetí řada pak ještě o něco slabší), ale stále se na to dalo koukat a myslím že to mělo i docela slušné zakončení. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

už samotný nápad,kdy "zombíci" jsou úplně normální a ne chrčící hromádka kostí a kůže je super.Když se k tomu navíc přidá neodolatelná Drew Barrymore a ještě lepší Timothy Olyphant,vznikne vtipná,návyková a nebýt některých trochu explicitnějších věcí i překvapivě rodinná podíváná.Škoda,že se Netflix rozhodl po třech řadách zrušit.Klidně bych si ještě pár dílů dal...80% ()

Reklama

DarkDemon 

všechny recenze uživatele

Hodně znatelná „inspirace“ u iZombie , to mě bavilo mnohem víc. Obsazení se povedlo, scénář ujde ... jen místy zdá se mi poněkud „tlačí na pilu“ ve snaze být cool. Celkově to kupodivu docela fungovalo a bylo super dát si všech 10 dílů za sebou bez čekání. Předpokládám další řadu a určitě si ji nenechám ujít. 70%. Druhá řada 80%. Třetí řada 60%. ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Sheila a Joel Hammondovi žijí spokojeným, byť vcelku rutinním životem manželů ve středním věku. Pracují jako realitní makléři, vychovávají náctiletou dceru a udržují přátelské vztahy se svými podivnými sousedy. Život se jim ovšem postaví na hlavu ve chvíli, kdy Sheila zemře a začne mít chuť na lidské maso. Dokáže se rodinka udržet pohromadě a zachovat si tvář (tu obraznou), když se chodící nemrtvé mámě její skutečná tvář rozpadá? Z bizarního ústředního nápadu pramení všechno, co se k seriálu váže, tedy bizarní humor, vizuál i herecké výkony. Pravda, sem tam se objeví nějaká ta nechutnost (trocha toho blitíčka, pojídání vnitřností a další blitíčko, možná i na druhé straně obrazovky), většinu času se ale jedná o překvapivě kreativní a výborně vypointovanou komedii (diskuzi na téma "kam s ním" z 1x07 jen tak nezapomenu), která v sobě kombinuje atmosféru Zoufalek a Trávy se špetkou zombie gore. Navzdory tomu, že scénář je inteligentní, mohlo to dopadnout příšerně, mezi ústřední čtveřicí ovšem panuje skvělá chemie a dokonalý timing (Drew Barrymore je v roli mombie přímo fantastická), díky kterému ze seriálu v každém okamžiku sálá prapodivně roztomilá energie. Tu dokonale dotváří pasující praštěná hudba a plejáda guest starů a recurringů, kteří potěší každého seriálového fandu. První sérii jsem hodnotil spokojenou, byť opatrnou čtyřhvězdou, především z obav úbytku kvality. Druhá série ovšem kvalitu nejen drží, naopak ji zvyšuje, je vtipnější, napínavější, šílenější, a od samého začátku srší množstvím božích nápadů všeho druhu, a mně tak nezbývá, než to odrazit v aktuálním hodnocení. ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Zkusil jsem 1, 2., 3. a poslední díl 1. série. Hrají tam hlavně 2 lidi a ti neustále mluví. A když je tam někdo jiný, tak taky furt mluví. Mluví samé zbytečné a nezábavné hovadiny, pořád, pořád, pořád. Hrozně protivný seriál, při kterém jsem se ani 1x nezasmál a ani 1x neusmál. Za mě nedívatelné, blbé, trapné a zejména otravné. (7%) ()

Galerie (337)

Zajímavosti (5)

  • V epizodě Sheila (Drew Barrymore) rozbije talíř, na kterém je vidět nápis „Prague Cas...“, tedy Pražský hrad. Všimne si toho i Sheila a zareaguje na to. (Wade)

Související novinky

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Reklama

Reklama