Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedenáctiletá Faith se s pomocí kouzel ptá na jméno svého osudového muže. Postupně se objevují písmena, která dají dohromady jméno: Damon Bradley. Stejné jméno jí o později potvrdí věštkyně na pouti… O patnáct let později je Faith učitelkou a chystá se  její svatba s lékařem Dwaynem. Právě když si Faith v přítomnosti své budoucí švagrové kate zkouší šaty, volá bývalý spolužák jejího budoucího manžela – Damon Bradley…. Faith ani minutu neváhá a ve svatebních šatech odjíždí na letiště, odkud má Damon za chvíli odletět do Benátek. Z letiště volá Kate, aby jí přivezla pas a pár drobností, a Kate se rozhodne odletět s ní – její manželství s Larrym poslední dobou není nejšťastnější. Obě mladé ženy se ocitnou v Benátkách a Faith hledá Damona. Při tom náhodou narazí na jiného muže, který v ní okamžitě pozná ženu svého života. Když mu Faith řekne, koho hledá, prohlásí, že on je Damon Bradley. Faith je v sedmém nebi… Ovšem jen do chvíle, kdy jí mladík svěří, že se jmenuje Peter a za Damona se jen vydával, protože ji miluje. Rozzlobená Faith se chystá odletět domů. I Kate si mezitím našla kavalíra, Itala jménem Giovanni, který ji provází po městě a ukazuje památky. Těsně před odletem přichází Peter se zprávou: našel skutečného Damona, ale je třeba za ním odletět do Postiana, kde se nyní nachází. A tak Faith, Kate, Peter a Giovanni společně odjíždějí. Jenže jejich hledání a překvapením ještě zdaleka není konec… (TV Prima)

(více)

Recenze (134)

Giggs 

všechny recenze uživatele

Jeden z mala podarenych americkych romkomov, ktory sa snaži brať všetky trapne, gyčove a presladene kliše tohoto žanru s ľahkosťou, humorom a nadhľadom. A nielen že sa snaži, ale ono to ako u jedneho zmala aj užasne funguje. Prijemne letne osvieženie v krasnom prostredi Apeninskeho polostrova s vydarenou hereckou zostavou. ()

Vědma 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si říkala, když tvůrci neví v nudné romantické komedii kudy kam, odjedou do Benátek - to já vždycky zjihnu. Jenomže potom přišel Robert Downey Jr, a jeho psí oči a já jsem se zamilovala a když se přidal Billy Zane jako nádherný Damon tak jsem zjistila, že se výborně bavím. Marisa Tomei byla překrásná a její švagrová moc sympatická. Milý film. ()

Reklama

adriane9 

všechny recenze uživatele

Pořád přemýšlím, proč mě to neoslovilo, když je tu tolik kladných komentářů, ohodnocení neskutečných 70%..Je to jen obyčejná bezduchá romance, která by se nikdy ve skutečnosti nemohla stát a to mi vadilo asi nejvíc.Není tu nic co bych si zapamatovala, žádná pasáž,dialog prostě nic a jediné za co dávám hvězdu je krásná Itálie a docela sexy Billy Zane :). ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tyhle Italský námluvy vůbec nemají úroveň hodnou kvalitního romantického filmu. Robert Downey Jr. tady ještě vypadá jak vykulenej junák, kterej kokain znal asi jenom z doslechu a Marisa Tomei dokazuje, že herečky, co byly mladý v letech kolem roku 1994 vypadaly po miléniu líp. Plus ani film samotný není ničím zvláštní. Spíš naopak. Jeden z těch, které jsou totálně poplatné době. ()

JajinkaBec 

všechny recenze uživatele

Pro mě jedna z nejlepších amerických romantických komedií, snad dokonce ta NEJ. Možná i proto, že toho s Amerikou nemá zas až tak moc společného. Podstatná část filmu se totiž odehrává v mojí milované Itálii, která je zde skutečně nádherně vykreslená. Všechno má spád, všechno má odpich a ústřední dvojice navíc skutečně vyvolává dojem, že k sobě patří. Zkrátka je to všechno takové přirozené, živé. Marisa Tomei je nádherná a taky nádherně praštěná. No a přiznejme si to, dámy, které z nás by se nelíbilo, kdyby nás po sluncem zalité zemi, kde je na každém kroku cítit moře, pizza a romantika, pronásledoval oddaně milující Robert Downey se štěněčím pohledem a nádhernými rty? No jo, nechala jsem se trochu unést :D ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Robert Downey Jr. sa po prvýkrát objaví až v 45. minúte. (ČSFD)

Reklama

Reklama