Reklama

Reklama

Příběh služebnice - Série 3

(série)
Trailer 2
USA, 2019, 10 h 53 min (Minutáž: 44–60 min)

Tvůrci:

Bruce Miller

Předloha:

Margaret Atwood (kniha)

Hudba:

Adam Taylor

Hrají:

Elisabeth Moss, Amanda Brugel, Max Minghella, Bradley Whitford, Edie Inksetter, Joseph Fiennes, Yvonne Strahovski, Alexis Bledel, O.T. Fagbenle (více)
(další profese)

Epizody(13)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (29)

Sidonka odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvalitativní propad seriálu pokračuje. Nyní již dávám velmi nízké hodnocení, přestože jsem měla původně seriál v oblíbených ( kvůli vydařenější 1.sérii). Přestalo to být napínavé, dá se snadno odhadnout co bude v dalším záběru. Přestože se postavy chovají nelogicky, nestabilně a neuvěřitelně, scénář jde už delší dobu z extrému do extrému dá se předvídat, co kdo udělá, scénář je průhledný a bez velkého přemýšlení jde příliš jednoduše a za každou cenu na ruku divákům. Navíc to vypadá, že ve fiktivní totalitní společnosti si skoro každý může dělat co chce a mnohé hlavním postavám prochází nebo mají jen nezásadní potíže. Na seriálu byl nejdramatičtější právě ten konflikt elity s utiskovanými služebnicemi, které nesmí dát najevo svůj názor. Teď když mají situaci díky děravému, pohádkovějšímu scénáři velice usnadněnou, přestala jsem se o ně bát a prožívat s nimi boj o lepší svět. Stejně je zřejmé, jak nakonec všechno dopadne. Souhlasím s uživatelem Stitch7 a s jeho komentářem hned k 1.epizodě: "Zhlouplo to." Už se na to nedá koukat, jejich totalitní svět přestal mít řád. A to je opravdu velký rozdíl oproti epizodám mladšího data. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První polovina opakuje pořád to samé dokola. June chce prostě zachránit svojí dceru Hannah a je ochotna, pro to udělat cokoliv. Když se vše pokazí, rozhodne se pro záchranu jiných. Neumím si představit, co dalšího se bude dít v dalších sériích. Už mi to přijde až moc utahané a zdlouhavé. Chápu, že série třeba skončí tím, že Gileád skončí a všichni budou žít šťastně, ale dalo by se to uspíšit a ne natáhnout na dalších sedm sérií. Ale zpět k této. Druhá polovina byla o poznání lepší, hlavně poslední tři díly, které byly napínavé a překvapivé. ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Toho, kto robil soundtrack aj k tejto sérii, by som nechal zavesiť za gule, ale najprv by som mu vytrhal uši a prepichol ušné bubienky! A zapálil benzínom všetky vinyly a cédečká!!! UPDATE [24.8.2019] I v tejto sérii June/Ofjoseph lezie na nervy, ale potom prídu jej monology plné fuckovania a sprisahaneckých plánov a ja opäť začínam tento seriál žrať. Všeobecne však uznávam, že je výborne nakrútený a napísaný (okrem toho skurveného soundtracku !). Záver tretej série bol veľmi emotívny až som premýšľal nad piatou hviezdičkou. ()

Sasanka20 

všechny recenze uživatele

Seriál se v prvních sériích dobře rozjel, ale ve třetí už nějak lapá po dechu. I když poslední dva díly neskutečně šlapaly, pořád při hodnocení nemohu zapomenout na mnoho dílů předešlých, ve kterých se nic nestalo a mně přišlo, že jsem ztratil hodinu svého života (díl Heroic budiž dobrým příkladem). ()

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. série pro mě měla pár much a upřímně , když zavzpomínám, tolik se mi do paměti nevryla. Obsahuje totiž hlavně hodně flashbacků, prolínání děje se světem mimo Gileád a hodně osvětluje důsledky chování některých postav. Tato řada si ale nakročila na pořádnou revoluci a spíš nechala slušně otevřená vrátka další řadě. Některé epizody byly ale, troufám si říct slabší nebo nudné. Nicméně jsem stihla zatím při čekání na čtvrtou sérii přečíst i předlohu a můžu říct, že jí dal tento seriál fakt šmrnc a naprosto odzbrojující intenzitu, přesto, že obohatil děj  i postavy o sto padesát procent jinak, dělá to uctivě a kvalitně. Jen tak dál. ()

Galerie (551)

Zajímavosti (1)

  • Emily (Alexis Bledel) mluví o tom, že studovala na Harvardu. Alexis Bledel hrála dříve v seriálu Gilmorova děvčata (od r. 2000) představitelku Rory, která toužila po tom, aby se dostala právě na Harvard. (Superstein)

Reklama

Reklama