Reklama

Reklama

Matky na tahu o Vánocích

  • USA A Bad Moms Christmas (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Nepeč a zapař Říká se, že Vánoce jsou nejkrásnějším obdobím roku. Určitě ale ne pro mámy! Tři matky rebelky už mají dost věčného uklízení, vaření, zdobení a shánění perfektních dárků pro celou rodinu. Proto se zaseknou a rozhodnou, že si tento rok konečně užijí Vánoce i ony. Akorát netuší, že se brzy ohlásí hosté, kteří s jejich představami dokonalých svátků nebudou tak úplně souhlasit – jejich vlastní matky… (Magic Box)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (204)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Úplne chápem existenciu takýchto filmov. Moja priateľka sa celý čas vedľa mňa chechtala a bolo mi jasné, že v tomto prípade som mimo cieľovku. Na druhú stranu som sa s ňou pri tom filme bavil, hoci vtipy boli väčšinou určené pre to ženské publikum. Jednotku považujem za celkom nenásilnú pohodovú jazdu. Dvojka je úplne rovnaká, len sa odohráva vo vianočnom čase. Je to plné klišé, prehrávajúcich postáv a nepravdepodobných vyústení ( pretože takto realita skutočne nefunguje), ale tým, že je to také milo primitívne, si to udržuje značný nadhľad a dodáva to divákovi presne takú schému, akú očakáva. A na to sa hnevať naozaj nemôžem. Znesiteľná vec, kde najviac poteší Hahn a Cheryl Hines. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Typický příklad zbytečného rakovinotvorného sequelu. Přímý výherce v soutěži o nejhorší film s vánoční tématikou a nesmírně nechutná sonda do amerického přehnaného pojetí Vánoc, které mi přijde zkrátka ujeté. Jedničku jsem loni ještě snesl, i když mi vadil její překypující feminismus, tady se ale okořenilo o přítomnost matek všech tří matek a vše šlo do kytek. Druhá hvězda za Milu, kterou můžu kdekoliv. Jinak by to bylo mnohem horší. ()

Reklama

Chundys 

všechny recenze uživatele

To je smutný, že po vydařené jedničce se musí co nejdřív nacpat absolutně zbytečný pokračování! Hlavně tam toho narvem co nejvíc a co nejvíc otravných zpomalovaček, u těch jsem myslel, že se unudim! Zasmál jsem se dvakrát u scény v posteli s Kristen Bell a pak u depilace chlupů na koulích u Justina Hartleyho. Jinak je mi to líto, ale sračka!!!! ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Jednička byla příjemná oddechovka, což se o dvojce říci nedá. Zápletku tvůrci okořenily o matky hlavních hrdinek a vzájemné špičkování funguje první půl hodinu, kdy jsem se náramně bavil. Bohužel nasazená laťka prudce klesá, doházejí nápady a více nudně trapných scén přibývá až do konce. Herci neskutečně přehrávají přes čáru a toleroval bych to snad v devadesátkách ve filmech s Nilsenem. Můj dojem kazí i to, že byla nasazena ve stejnou dobu komedie Táta je doma 2, která má podobný koncept a nehýbá se srovnání. Oba filmy nejsou hitparáda, ale Matky na tahu vyznívají v konfrontaci hůře. Musím přiznat, že jsem málem párkrát usnul během promítání, což mluví za vše.......4/10 ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

A Bad Moms Christmas se nese ve stejném hrůzném duchu, jako první díl z roku 2016. Opět zde dostaneme příšerný scénáristický hnůj, který je korunován katastrofálními hereckými výkony a neskutečným množstvím zpomalených záběrů. Takže opět, stejně jako u prvního dílu, musím použít ta kouzelná písmena: WTF. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (6)

  • Celosvětová premiéra proběhla 30. října 2017 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Hlavní natáčení filmu začalo 1. května 2017 v Atlantě v Georgii. (ČSFD)
  • Názov filmu sa objaví až na samom konci snímku. (Astonko)

Reklama

Reklama