Reklama

Reklama

Matky na tahu o Vánocích

  • USA A Bad Moms Christmas (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Nepeč a zapař Říká se, že Vánoce jsou nejkrásnějším obdobím roku. Určitě ale ne pro mámy! Tři matky rebelky už mají dost věčného uklízení, vaření, zdobení a shánění perfektních dárků pro celou rodinu. Proto se zaseknou a rozhodnou, že si tento rok konečně užijí Vánoce i ony. Akorát netuší, že se brzy ohlásí hosté, kteří s jejich představami dokonalých svátků nebudou tak úplně souhlasit – jejich vlastní matky… (Magic Box)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (204)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Nutně a zákonitě slabší, protože orientované na vánoce a ne na příběh a v podstatě pokračování, které již z ničeho nemá brát, protože všechno důelžité a zásadní již bylo v jedničce. Každopádně, Kathryn Hahn je prostě úžasná, takový ten typ ženy, který na první pohled nic, ale při důkladnějším pohledu se vám rozklepou kolena. Matky matek, no, Sarandon nepředvedla nic neočekávaného - vteřinu na place a víte o ní všechno. Starostlivá matka je takový trochu kýč. Nejhorší pro prožitek filmu je matka Mily Kunis (která zde prakticky nemá co předvést - ne, že by se nesnažila nebo na to neměla, mám ji rád, ale scénář ji moc šancí nedal), ta je tak sympaticky hnusná a na kulku do hlavy, že její závěrešná (povinná) katarze je prostě k neuvěření i u tohohle typu filmu, který na podobných katarzích (naprosto zbytečně) stojí. Ale jako zábavné okamžiky tu jsou, to zase jo. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Klasický americký komediální koktejl, archetypy, klišé, vtípky a předvídatelné gagy. Přesně tak, jak to máme při odpočinku rádi. Hezky vypnout hlavu a nechat se bavit. Parta tří matek jede přesně v duchu předchozího dílu, naštěstí se neohrály a tak přidávají klasický komediální setting - Vánoce. Je to vtipné, funguje to, baví to (možná více ženy jak muže). ()

Reklama

Jinny 

všechny recenze uživatele

Vánoční komedie ve stylu Bad Santa. S babičkami a fešným striptérem. Vtipy jsou přimočaré, ale fungující a poselství o tom, že pohodové Vánoce nedělá dokonalost ale mezilidské vztahy je sympatické. Stejně tak je milé zaměření na téma matka-dcera. Každá z babiček je totiž jiná a s dcerou má jinou interakci, ale všechny jsou vyřešené logickým i zkrátka lidským způsobem. Určitě si nenechte ujít závěrečné titulky, které jsou zážitkem samy o sobě. ()

JustMeeKatie 

všechny recenze uživatele

První "Matky na tahu" se mi líbily docela dost. Líbil se mi ten nápad a líbilo se mi sledování rozvíjejícího se nečekaného přátelství mezi třemi naprosto rozdílnými matkami. To ale ve vánočním pokračování šlo tak nějak stranou a zatímco v prvním filmu si řekly "bude to podle nás" (a vážně tomu tak bylo), v tomhle filmu to působilo spíše jako takové plané řeči. Menším oživením jsou samozřejmě matky matek. Nejvíc se mi líbila Susan Sarandon, která tu byla vážně skvělá. I Christine Baranski její role sedla opravdu perfektně, ale Cheryl Hines mě vyloženě rozčilovala a už to kolikrát zacházelo moc daleko. Ačkoliv měl film dostatečnou délku, mně to kolikrát přišlo jako by trval tři hodiny. V tomto případě opravdu sedí takové to pravidlo, že pokračování většinou není tak dobré jako předchozí film. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Za mě film na "oddych". Chtěla jsem něco nenáročného a byla jsem za mě příjemně překvapena :) Mě prostě baví Kathryn Hahn a vybrání matek k těm již známým - to se taky povedlo :) Ano - Vánoce jsou v USA brány jako totální šílenost, je třeba to brát hodně s nadhledem, ale já se bavila :) A kéž by někdo toto prožil :D ()

Galerie (92)

Zajímavosti (6)

  • Toto je první pokračování filmu Mily Kunis. (ČSFD)
  • Hlavní natáčení filmu začalo 1. května 2017 v Atlantě v Georgii. (ČSFD)
  • Film byl oznámen 23. prosince 2016, jen dva měsíce poté, co film Matky na tahu (2016) ukončil své promítání v kinech ve Spojených státech. Pouze 15 měsíců odděluje data vydání původního filmu a jeho pokračování. (ČSFD)

Reklama

Reklama