Reklama

Reklama

Matky na tahu o Vánocích

  • USA A Bad Moms Christmas (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Nepeč a zapař Říká se, že Vánoce jsou nejkrásnějším obdobím roku. Určitě ale ne pro mámy! Tři matky rebelky už mají dost věčného uklízení, vaření, zdobení a shánění perfektních dárků pro celou rodinu. Proto se zaseknou a rozhodnou, že si tento rok konečně užijí Vánoce i ony. Akorát netuší, že se brzy ohlásí hosté, kteří s jejich představami dokonalých svátků nebudou tak úplně souhlasit – jejich vlastní matky… (Magic Box)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (204)

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Nevím, co napsat. Nebo respektive vím. Tohle byl hodně slabý odvar toho, co jsme viděli minule. Musím uznat, že několik světlých momentů tady bylo, líbil se mi i nápad zatáhnout do děje i matky hlavních hrdinek, dokonce i to, jak se vměšovaly do jejich životů, následné hádky a usmíření. Ale postrádalo to jiskru, kolikrát jsem si řekla, že je to zbytečné, ty dialogy mne vůbec neoslovily, děj mne nepřitáhl a nedržel. Jako by film postrádal cokoli uchopitelného a místy i pochopitelného. Samozřejmě, obsahoval spoustu vtipných momentů, zabalených do docela obstojné slupky, ale na skvělý dojem to podle mě nestačilo. Alespoň podle mě. Film není hrozný ani nijak extrémně špatný, ale nijak nepřesvědčí. Rozhodně nepatří mezi ty, na které by bylo možné dívat se opakovaně, protože při několikátém shlédnutí by se asi člověk unudil nebo přístroj raději vypnul. Z těchto důvodů film nedoporučuji a doufám, že pokud se tvůrci rozhodnou natočit další díl, dají mu podobnou jiskru, jako tomu předchozímu. ()

Chundys 

všechny recenze uživatele

To je smutný, že po vydařené jedničce se musí co nejdřív nacpat absolutně zbytečný pokračování! Hlavně tam toho narvem co nejvíc a co nejvíc otravných zpomalovaček, u těch jsem myslel, že se unudim! Zasmál jsem se dvakrát u scény v posteli s Kristen Bell a pak u depilace chlupů na koulích u Justina Hartleyho. Jinak je mi to líto, ale sračka!!!! ()

Reklama

croxika 

všechny recenze uživatele

Svieže, vtipné, miestami trápne až vulgárne, ale oproti jednotke ma to bavilo viac ;-) Pri amerických komédiách som proste už dopredu "obrnená" proti "humoru cez čiaru", takže z kina som odchádzala spokojná, vysmiata. Vianočná nálada sa však na mňa nenalepila =D P.S. Na tanečnú scénku po titulkách sa oplatí počkať! =D P.S. 2 - Ten Mikulášsky striptér č. 2 .... ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Dle mého názoru je pokračování jedničky na stejné úrovni jako první díl. Opět se jedná o ten trapnější humor, který tolik v lásce nemám, ale vždycky mě přiláká to super obsazení a tady se k Mile, Kristen a Kathryn přidali ještě dvě úžasné herečky Christine Baranski a Susan Sarandon, které mám moc ráda, takže jsem si film nemohla nechat ujít. Zasmála jsem se, bylo to hezké odlehčení od práce, ale není to film, na který bych se dívala pravidelně. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Berme to tak, že první půlka filmu skončila přesně před titulkama jedničky a ta druhá se přetočila rovnou úvodem dvojky do zimních časů Vánoc a pohody. Tím je vše asi řečeno. Naprosto stejně hloupé a ujeté, stále lihem nasáklé a hlavně s bombarďáckou Kathryn Hahn. Vánoční osvěžení trochu jinak za 75% ()

Galerie (92)

Zajímavosti (6)

  • Toto je první pokračování filmu Mily Kunis. (ČSFD)
  • Názov filmu sa objaví až na samom konci snímku. (Astonko)
  • Film byl oznámen 23. prosince 2016, jen dva měsíce poté, co film Matky na tahu (2016) ukončil své promítání v kinech ve Spojených státech. Pouze 15 měsíců odděluje data vydání původního filmu a jeho pokračování. (ČSFD)

Reklama

Reklama