Reklama

Reklama

Matky na tahu o Vánocích

  • USA A Bad Moms Christmas (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Nepeč a zapař Říká se, že Vánoce jsou nejkrásnějším obdobím roku. Určitě ale ne pro mámy! Tři matky rebelky už mají dost věčného uklízení, vaření, zdobení a shánění perfektních dárků pro celou rodinu. Proto se zaseknou a rozhodnou, že si tento rok konečně užijí Vánoce i ony. Akorát netuší, že se brzy ohlásí hosté, kteří s jejich představami dokonalých svátků nebudou tak úplně souhlasit – jejich vlastní matky… (Magic Box)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (204)

Olík 

všechny recenze uživatele

Víte jaké to je těšit se od 25. Prosince na další vánoce a pak pod stromečkem najít svetr se sobem a pár o číslo menších ponožek…..pokud ne a chcete zažít ten pocit, tak devět z deseti Santa Clausů doporučuje pustit si tento mother fucker sequel. Chápu, penízky jsou penízky a Matky na tahu byly relativně úspěšným projektem. Ale snažit se na nich lacině parazitovat, když ještě ani nebyly rekvizity vráceny do krabic, tak mi evokuje močení si na vlastní nohy. Ne, už to nebylo vtipné. Ne, postavy navíc taky nepomůžou. Ne, doba vánoc taky ne. A ano, už bych matky nepouštěl na další tahy. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Já nevím, ale za rok vidí skutečně málo amerických komedií, které by byly opravdu vtipné. Bohužel se ukázalo, že film "Matky na tahu o Vánocích" nebude jedna z nich. Ty postavy mě tu prostě nebavily, snad jedině matky matek, ale nakonec byly použity do celkem předvídatelného schématu, což mi docela vadilo. ()

Reklama

zsn 

všechny recenze uživatele

Americké komedie jsou svým stylem humoru už opravdu ohrané, nicméně tato se pořád drží svými scénami nad průměrem. Za břicho jsem se však, jako už pár let, nepopadala, a proto mne komedie prostě nebaví. Povahy postav byly vymyšleny dobře, tak jako povahy matek. A propos Susan Sarandon - ta ženská nemá chybu a čím je starší, tím rajcovnější role dostává (nebo bere). Ona a její dcera (fantastická Kathryn Hahn) měly nejlepší vstupy, nechápu, proč Hahn nemůže občas dostat taky hlavní roli, Kunis je oproti ní "anti/vtipná", ale cpou ji všude. Nejlépe odvedená role Kunis byla ve filmu "Ten Třetí / Third Person"", což bylo paradoxně drama - to by jí šlo. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

prakticky to samé co jednička,jen přibyly postavy matek hlavní trojice.Podobně jako u jedničky se tu najde pár velmi dobrých fórů proložených dávkou těch nejzákladnějších klišé a ani dějově tak tady není nic co by překvapilo.Úplně stejně jako u jedničky mi tu pak vadí že prakticky žádná situace se tu neřeší normálně,ale jde se z extrému do extrému.Nevím,jestli američani takhle věci řeší běžně,nebo je to prostě jen in ve filmech,ale normální člověk by se až takhle nechoval...60% ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem vůbec nic a nakonec jsem si odnesl zajímavou podívanou, u které jsem se slušně bavil. Bohužel jak to tak bývá, čím čas víc ubíhal, tím bylo vtipů míň a míň a posledních 15 minut skoro nestálo za řeč. Proto dávám a jen průměrné hodnocení, ale i tak doporučím, jelikož v dnešní době se solidních komedii produkuje zoufale málo. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (6)

  • Toto je první pokračování filmu Mily Kunis. (ČSFD)
  • Hlavní natáčení filmu začalo 1. května 2017 v Atlantě v Georgii. (ČSFD)
  • Celosvětová premiéra proběhla 30. října 2017 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama