Reklama

Reklama

Matky na tahu o Vánocích

  • USA A Bad Moms Christmas (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Nepeč a zapař Říká se, že Vánoce jsou nejkrásnějším obdobím roku. Určitě ale ne pro mámy! Tři matky rebelky už mají dost věčného uklízení, vaření, zdobení a shánění perfektních dárků pro celou rodinu. Proto se zaseknou a rozhodnou, že si tento rok konečně užijí Vánoce i ony. Akorát netuší, že se brzy ohlásí hosté, kteří s jejich představami dokonalých svátků nebudou tak úplně souhlasit – jejich vlastní matky… (Magic Box)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (204)

Jamal 

všechny recenze uživatele

Uznávám, že toto není vyloženě film pro chlapy. Film ve mě vyvolal pocit Vánoce už nikdy neslavit a vymazat si mojí mamku z těchto "poklidných" svátků a to jí mám rád (konec to trošku zachránil). Některé scény byly přitažené za vlasy až moc - myslím takové ty ryze ženské. Jinak musím říct, že začátek filmu na mě zapůsobil že toto bude Hangover, ale pro ženy, a byl jsem docela natěšen, ale to se nestalo. Jediné co bylo ve filmu bezchybné, tak je role tří matek a když byly spolu tak s přehledem přehrávaly ústřední trojici svých dcer. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

prakticky to samé co jednička,jen přibyly postavy matek hlavní trojice.Podobně jako u jedničky se tu najde pár velmi dobrých fórů proložených dávkou těch nejzákladnějších klišé a ani dějově tak tady není nic co by překvapilo.Úplně stejně jako u jedničky mi tu pak vadí že prakticky žádná situace se tu neřeší normálně,ale jde se z extrému do extrému.Nevím,jestli američani takhle věci řeší běžně,nebo je to prostě jen in ve filmech,ale normální člověk by se až takhle nechoval...60% ()

Reklama

ivan bohatyr 

všechny recenze uživatele

20% sranda, 80% trapas, především Mila Kunis příšerná, vůbec neumí hrát. Divím se jak vůbec dokáže udržet hlavu rovně když na sobě má kilo makeupu. Jinak prvotřídní vánoční atmosféra a velký otazník nad USA, jestli to tam opravdu takto vypadá - všichni prachatí, samý luxus, nablýskaná auta, domy jak hrady, jediná jejich starost je kdo bude mít přepychovější výzdobu a víc dárků pod stromečkem. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

V podobnom štýle ako jednotka. Bad moms 2 vsadili na dobré obsadenie a vianočná téma filmu pomohla. Inak by som šiel hodnotením dole. Ale keď to porovnám s filmom skoro rovnakým daddys home 2 tak bol o niečo lepší a zábavnejší. Film zväčša pre ženské publikum ale ušlo a hodnotenie zlepším pre pár dobrých momentov a fajn vyber pesničiek. Na sviatky ako oddychovka ,dobré. 4* ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Prostě trochu guilty pleasure, no... :) Asi teda dost záleží, co od toho filmu očekáváte a s čím do toho jdete. Nicméně já jsem čekal do extrému hnanou krávovinu, kterou jsem s přehledem dostal... :) Ale musím dodat, že jsem obecně fanoušek přehnanýho trapno-humoru a že u těchto komedií trochu zapomínám na filmařské kvality. Ovšem v rámci žánru za mě prostě dobrý. Jednička asi o chlup lepší, nicméně pořád jsem se dostatečně bavil a báječně jsem se odreagoval. Osobně doufám, že se dočkám ještě trojky - závěr filmu si ke třetímu dílu vlastně i dost otevřel vrátka. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (6)

  • Hlavní natáčení filmu začalo 1. května 2017 v Atlantě v Georgii. (ČSFD)
  • Názov filmu sa objaví až na samom konci snímku. (Astonko)
  • Toto je první pokračování filmu Mily Kunis. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno