Reklama

Reklama

Matky na tahu o Vánocích

  • USA A Bad Moms Christmas (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Nepeč a zapař Říká se, že Vánoce jsou nejkrásnějším obdobím roku. Určitě ale ne pro mámy! Tři matky rebelky už mají dost věčného uklízení, vaření, zdobení a shánění perfektních dárků pro celou rodinu. Proto se zaseknou a rozhodnou, že si tento rok konečně užijí Vánoce i ony. Akorát netuší, že se brzy ohlásí hosté, kteří s jejich představami dokonalých svátků nebudou tak úplně souhlasit – jejich vlastní matky… (Magic Box)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (204)

F.W.Colqhoun 

všechny recenze uživatele

If I have to wax one more pussy today I'm gonna black out. Fotr je lotr, matka je šlapka - v tomto případě alespoň jedna z nich. Ty další dvě, které dorazí o Vánocích na návštěvu ke trojici hlavních hrdinek, jsou horší: Ztělesněné schizma toho nejhoršího z Mii Farrow. ideologické pomeje prvního dílu (odlehčený pohled na úděl ženy/matky) prohlubuje škála předložených alternativ toho, co by mohly a měly být vánoční svátky, které se štítivě vyhýbají čemukoliv sympatickému - aniž bych si nutně představoval klepání kosy o půlnoci v kostele. Já vím, má jít o komedii. Jen takový zvláštní druh, kde jsou všechny ty dysfunkce pro zasmňání natolik vážné, že se divák jako já neodvažuje ztotožnit se s nimi, natož se jimi bavit. Mila Kunis navíc není o nic zábavnější než posledně a ty dvě další, Bell a sympaticky macatá specialistka na depilací genitálií Kathryn Hahn, to samy nedávají, když se notabene angažmá jediné protřelé komediální herečky Christiny Applegate omezuje na kolední cameo. Těch několik prcičkovsky explicitních gagů, proti kterým nic nemám, to nespasí. Jedno ale musím sequelu špatného prvního dílu přiznat. Dostalo se mi konečně hrubé představy toho, co dělají matky na tahu (byť asi jen o Vánocích). (Tušil jsem to:) Let's go slap some wieners, bitch! ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„VRÁTÍME VÁNOCŮM ZPÁTKY KOULE…“ /// Jsou Vánoce a to je velká šou. Kupříkladu v Americe prej nemůžeš v týhle době nic vojebávat. Tři rodiny, každá (překvapivě?) jiná, se chystaj na nejsvátečnější období roku. Stres ze všeho kolem… (jakože to prostě prožívaj…), do toho ty jejich nemožný matky… není divu, že si ženský řeknou, že by si měly Vánoce užít. Ovšem … MÁMY SI NEUŽÍVAJ, ALE ROZDÁVAJ RADOST! Takže nadejde čas, skoncovat s tímhle trapným heslem… ty vole a něco ftipnýho byste tam neměli? Vánočních filmů není nikdy dost. Tenhle je lehce protivnej - neseděj mi některý postavy – ale není to moje rodina, takže na to seru. Všichni (jakože) exhibujou (čti - chovaj se jak kreténi) – teda všichni ne, třeba ty vedlejší postavy jsou úplně vobyčejně nezajímavý. A to nejzajímavější na týhle komedii je to drama, který se vodehraje mezi holkama a mámama. Ponaučení? Santa lidi polepšuje! A když budete mít štígro (jakože vydržíte až do konce), přijde i džigolo. Ano, vánočních filmů je furt málo… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Toužím po klidných vánocích (tak si nepouštěj tuhle píčovinu!). 2.) Každej rok jezdím k dceři na vánoce. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Typický příklad zbytečného rakovinotvorného sequelu. Přímý výherce v soutěži o nejhorší film s vánoční tématikou a nesmírně nechutná sonda do amerického přehnaného pojetí Vánoc, které mi přijde zkrátka ujeté. Jedničku jsem loni ještě snesl, i když mi vadil její překypující feminismus, tady se ale okořenilo o přítomnost matek všech tří matek a vše šlo do kytek. Druhá hvězda za Milu, kterou můžu kdekoliv. Jinak by to bylo mnohem horší. ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem vůbec nic a nakonec jsem si odnesl zajímavou podívanou, u které jsem se slušně bavil. Bohužel jak to tak bývá, čím čas víc ubíhal, tím bylo vtipů míň a míň a posledních 15 minut skoro nestálo za řeč. Proto dávám a jen průměrné hodnocení, ale i tak doporučím, jelikož v dnešní době se solidních komedii produkuje zoufale málo. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Už za hranicou vkusu, prefeminizované a hrozne trápne. Jednotka sa mohla pýšiť aspoň pár vtipnými scénami, tu síce snaha bola, ale obyčajne to vypálilo do trápnosti a gýčovej sentimentality (hlavne pri konci). Dve hviezdy za sympatické herečky. Aj keď na druhú stranu sa čudujem napr. takej S. Sarandon, že sa dala nahovoriť na takúto koninu. 30/100 ()

Galerie (92)

Zajímavosti (6)

  • Hlavní natáčení filmu začalo 1. května 2017 v Atlantě v Georgii. (ČSFD)
  • Toto je první pokračování filmu Mily Kunis. (ČSFD)

Reklama

Reklama