Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si budete chtít prvně zasexovat a ještě nejste úplně dospělí, asi byste to neměli troubit do světa, ani na ty internety. Nikdy totiž nevíte, kdo se o tom dozví a jak s touhle informací naloží. Ve všech směrech odvážná komedie Kazišuci může v tomhle směru působit jako ideální odstrašující případ. V té záměr svých dětí odhalí jejich rodiče, kteří se v důsledku toho vydají na válečnou stezku, jejímž cílem je jediné – zachování panenství svých dcer za každou cenu. Že reagují přehnaně, se ani nemůžete divit. Mitchell (John Cena) ještě nepochopil, že je jeho dcera skoro dospělá. Lisa (Leslie Mann) nemá partnera, a tak se na svou holčičku až nezdravě fixuje. A Hunter (Ike Barinholtz) se o svou Sam nikdy moc nestaral a teď by to chtěl dohnat. O „sexuální dohodě“, která jejich děti během téhož večera zbaví stigmatu panenství, se dozví z jejich náhodně zachycené komunikace na internetu. A protože dcery právě odjely na maturitní ples a oni se jim nemůžou dovolat a sex jim zakázat, vydají se za nimi do víru nočního maloměsta, aby je našli a řekli jim, že mají ještě dost času. Kdyby na začátku téhle pouti tušili, co je čeká, možná by nakonec skousli nejen ten sex, ale třeba i nějaké to neplánované těhotenství. Cesta do pekel totiž může totiž být dlážděná nejen dobrými úmysly, ale i nepravděpodobnými náhodami, komickými nehodami a pocitem, že je stejně všechno marné. (Cinemart)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (224)

somnar 

všechny recenze uživatele

Kdyby měla Lady Bird tři hubatější ségry, vypadalo by to asi nějak takhle. Tyhle slečny jsou možná o trochu méně oduševnělé, jinak ale dření podobná témata jako Gerwig, akorát sítem hrubozrné komedie. Poselství o tom, že i holky můžou nezávazně šukat, tedy řeknou naplno, aby to došlo úplně každýmu, ale nemůžete jim to mít za zlý. Hlavně je teda i ve slabších místech drží rodiče, u jejichž eskapád jsem se možná smál víc, než by se na press projekci slušelo. Možná jen ubrat na těch popkulurních hintech, i když k urputnosti "cool rodičů" to vlastně sedělo. How do you do, fellow kids! 70% ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Zkusil jsem to. I přes odpudivý český distribuční název a ještě odpudivější místní obsah. Holt překvapení se nemůže konat vždycky. Začalo to špatným výběrem tří hlavních puberťaček, kde se povedla jen Julie, a pokračovalo to i u tří "kazišuckých" rodičů. I když musím uznat, že John Cena se do role sice svalnatého, ale neuvěřitelně hloupého otce hezky hodil. Hlavním úskalím nepovedené komedie je však scénář, postavený na debilitě postav rodičů. Takže zhruba do půlky filmu mi přišli skutečně nenormální všechny postavy kromě Huntera, kterého navíc všichni nenáviděli. Nakonec i on pohlédl kazišuckým pokušením a nezůstal postavou, kterou jsem aspoň trochu chápal, až do konce. Sakra příště aspoň vymyslete film, kde budou postavy uvažovat aspoň trochu racionálně a ne abych se musel zamýšlet, zda nyní v roce 2018 opravdu žijeme v takové společnosti. Nepomohl tomu ani humor, který po většinu filmu nestál za nic. Vážně jsem nečekal, že se dočkám i penisu a varlat na plátně, blicí scéna mi potvrzuje, že humor byl spíš nechutný. Kdo v Blockers vidí nějaké větší poselství, tak jedině to, že se postavám v průběhu filmu zvýšilo IQ ze 70 na 90, ale žádné wow z toho dělat nebudu. Někdo si užil, někdo ne a to je celé, vesměs podobné komediální schéma vidíme aspoň jednou každý rok. Jediným heartbreaking momentem pro mě bylo zahrání "This Town" od Horana, v tu chvíli ve mě fakt zatrnulo (osobní pouto k tomuto songu). Jinak jsou Kazišuci velmi jednoduchou a podprůměrnou komedií, která se snažila zahrát na jistotu, ale ve všech aspektech šlápla vedle. ()

Reklama

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $21miliónovTržby USA $60,147,900Tržby Celosvetovo $93,657,703Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Strašná bejkovina, klasická americká tupá sterilná sprostárňa. Strašne na silu sa tu tlačí na humornú stránku. Herecké obsadenie doslova nefungujúce, ukričané, uplakané ale žiadna chémia tu nie je. /10%/ ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Nakoniec to vôbec nebolo tak zlé. Nevedel som, čo si mám o "Blockers" myslieť. Znelo to ako totálna kravina, no keď si to dáme bokom a reálne si to človek pozrie, nielen to má niekoľko dobrých fórov (ale aj niekoľko fakt špatných), ale reálne to má aj srdce na správnom mieste a nikto zúčastnený nechce vlastne urobiť niečo zlé. V tomto smere to funguje. Naša rodičovská trojica je podľa mňa super a veľmi dobre vyvažujú jednotlivé komické momentky. Najlepšie podľa mňa asi fungoval John Cena. Bol podľa mňa fakt vynikajúci. Leslie Mann mala tiež pár dobrých momentiek a rozhodne som jej veril, že je traumatizovaná faktom, že dcéra odchádza na vysokú a ostane sama. Ak človek chce od toho pár dobrých fórov a hlášok, ktoré ho pobavia, myslím si, že toto je dobrá voľba. Nečakajte od toho ale nič viac. Ako komédia to funguje a aj keď niektoré fóry sú skutočne zabité, tak iné vedia dobre pobaviť. Myslím si, že to stojí za pozornosť. Hodnotenie: B- ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Jedna velká klasika. Filmek pro oddych a pohodu, plnej stupidních vtípků, pubošů a hrozně vypatlaných rodičů. Asi by se svět obešel bez těchto americkejch sůpr komedošek, jenže zase třeba já je radši, než skvělý "komedie" Trošky. Bez toho se zase obejde oko mé... Kazušuci ideální pro pokuk s drahou polovičkou a samozřejmě nic nečekat. 50% ()

Galerie (29)

Zajímavosti (8)

  • Natáčelo se v Atlantě (Georgia, USA). (BMW12)
  • Pôvodne mali byť hlavné postavy traja otcovia. (Astonko)
  • Celosvětová premiéra proběhla 10. března 2018 na filmovém festivalu South by Southwest v USA. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno