Reklama

Reklama

Lesní lupiči


Epizoda 6 (E06)

(epizoda)
Belgie, 2017, 46 min

Předloha:

Louis Paul Boon (kniha)

Hudba:

Hans Mullens
(další profese)

Obsahy(1)

Héloïse se dozví pravdu o svém bratrovi a vrátí se domů. Železný Simon vypíše odměnu na Tinckeho hlavu. Jan vymyslí odvážný plán, který má zvrátit osud. (Netflix)

Recenze (2)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už iba z počtu hodnotení je vidieť, ako tento seriál v našich končinách oslovil masy...Brue má plán, ako Anne-Marie a Isabelle zaistiť dôstojný život, musí však dostať Jana, ktorý sa ukrýva v cigánskom tábore. Do toho prirátajme satanský rituál v katolíckom kostole, to že film vznikol v krajne neoliberálnom Belgicku a pochopíme, prečo má táto hlúposť tak vysokú sledovanosť. Dobové kostýmy a miestami zaujímavý dej držia tento seriál na hranici toho, že sa nato ešte ako tak dá pozerať, ale je to zbytočne dlhé a hlavne nudné. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vůbec jsem nečekal, že by mě tvůrci seriálu chtěli vytrhnout z mého pohodového sledovacího modu, ale v šesté epizodě přišel dokonalý WTF moment, když jedna z postav předvedla regenerační schopnosti hodné téměř Wolverina. I tak jsem ale nesnižoval hodnocení, protože si mě tvůrci získali velmi realistickými kousky mozku. ()

Reklama

Reklama