Reklama

Reklama

Smrt ve tmě 2

  • USA Don't Breathe 2 (více)
Trailer 1

Pokračování úspěšného hororu se odehrává několik let od násilného vniknutí do domu, kde Norman Nordstrom (Stephen Lang) žije v tichém ústraní, dokud ho nedostihnou vlastní hříchy z minulosti. (Falcon)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (245)

Fr 

všechny recenze uživatele

„MÁŠ V SOBĚ DAR, KTERÝ MŮŽE MÁMĚ ZACHRÁNIT ŽIVOT…“   Slepej magor znovu v akci. A tentokrát ho Rodo Sayagues  poslal do vyššího levelu… Hele sráči jsou parádní, všichni přitvrdili a nejedná se „jen“ o vyvražďovačku, ale má to i „lidskej“ příběh. Víc vod toho nikdo nemůže chtít!   /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Na svoje první setkání s mámou do smrti nezapomenu. 2.) Tržný rány lepím vteřináčem (a hovno vidím).   ///  Thx za titule „Petr Zenkl“.  PŘÍBĚH  ***  HUMOR  ne  AKCE  **  NAPĚTÍ  * ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Jednička byla solidně nevyzpytatelným a nekompromisním masakříčkem v jednom tichým baráku. Dvojka je masakříček poněkud konvenčnější, nicméně první hodinu mu to dost sluší. Jenže... pak přijde závěrečná půlhodina, která se přetransformuje v nejdebilnější a nejotravnější sračku dekády. Děkujeme, radši budeme dělat, že se to nikdy nestalo. ()

Reklama

oLí 

všechny recenze uživatele

Jako sori voe ! Ale ta zápletka s matkou a transplantací srdce wtf ? Proč ? Ten týpek neměl snad ani sanitářskej kurz ! Takhle snad nevypadá ani veterina v zemích třetího světa. Borec jde sám transplantovat srdce, to mě dodělalo a detaily jako proč měl rukavice, když si je hned znesterilnil nasazením roušky apd snad ani nebudu dál pitvat. Co tenhle nápad měl bejt ? Je fakt, že tady se jela jedna scénáristická perla za druhou a i když jsem chtěl a očekával po celkem solidní jedničce slabší to samý, tak jsem byl právem dost zklamanej, hrozně moc pí*ovin, strašnej bullshit za 3/10. ()

Socrates 

všechny recenze uživatele

V první polovině opět slušný napětí a v baráku bych se i rád zdržel dýl. Když se ale náš šedivej detroitskej Daredevil vydá do města, sklouzne to k takovýmu úsměvnýmu nesmyslu, včetně výskytu charakterních zloduchů. Jsem dost zvědavej, jestli tuhle sérii autorský duo Latinos časem nevzkřísí, protože love jsou love a tohle si svý fanoušky určitě našlo. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Slepý muž žije so svojou dcérou v ústraní. Keď sa ale jednej noci do jeho domu vláme banda násilných mužov, ktorí chcú uniesť jeho dieťa, musí využiť všetky prostriedky, aby ju ochránil. - Opäť super jazda. Zatial čo prvá časť stavala dej skôr na hutnej atmosfére, tu sa tvorcovia viac zamerali na príbeh a jeho pozadie, do ktorého zakomponovali viacero twistov. To ale neznamená, že sa v druhej časti nedočkáme násilia, pretože toho tu je viac než dosť. Za mňa rozhodne odporúčam, a som rád, že som konečne našiel nový horor, ktorý sa zaobišiel bez riešenia rasových alebo genderových otázok. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (6)

  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)
  • Natáčení probíhalo v srbském Bělehradu a v Detroitu v Michiganu. Natáčelo se od 11. srpna do 17. října 2020. (noelcoward73)
  • Název filmu se objeví až těsně před závěrečnými titulky. (noelcoward73)

Reklama

Reklama