Reklama

Reklama

Professor Marston & the Wonder Women

  • Česko Professor Marston – the Wonder Women (více)
Trailer 4

VOD (1)

Snímek Professor Marston & the Wonder Women vypráví neuvěřitelný skutečný příběh autora jedné z nejikoničtějších superhrdinek všech dob a odhaluje svůdná tajemství z jeho soukromí. Harvardský psycholog doktor William Moulton Marston (Luke EvansKráska a zvíře) ve své době sklízel nemilosrdnou kritiku za to, že vytvořil komiksovou feministickou superhrdinku. Skutečnost, že žil současně se svou manželkou Elizabeth (Rebecca HallDárek) a jejich milenkou Olive (Bella Heathcote), byla ale mnohem víc provokativní než všechny dobrodružné příběhy, které kdy napsal. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 4

Recenze (107)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jsem otevřená mít s Vámi sex. Stejně jako můj manžel." Špetku prudérnosti v sobě asi najdu, ale stejně jsem panu profesorovi nepokrytě fandil. A jelikož nejsem závistivý, tak jsem mu jen trošku záviděl obě jeho dvě zajímavé ženy. Hlavně tedy manželku, ta byla jedinečná. Zkrátka mě jejich vztah hodně bavil, stejně jako tvoření Wonder Woman, i když má láska ke comicsům končí někde u Čtyřlístku a Rychlých šípů. Bylo to prostě zajímavé, ale trošku mi to pokazila dramatická dvacetiminutovka v závěru. Bez té bych se obešel a profesor Marston ve svém životě pravděpodobně taky, ale když už je to životopisné, tak to tam asi muselo být. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Je to hezký životopisný snímek o tvůrci Wonder Women. Ztvárnění milostného trojúhelníku je super. Je to lehce erotické, ale nic, co by někoho mohlo pohoršit. Mně se akorát moc nelíbí Bella Heathcote, což je trošku problém, když je při erotických scénách hlavním cílem vzrušení. Nicméně jinak je to velmi dobrý výtvor. ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Naprosto sterilně a rutinérsky natočená bigrafie kterou ale táhne nad hladinu kvalitní scénář. Fakt, že mě to nakonec i dojalo přesto, že to je natočené stejně nenápaditě jako všechny ostatní životopisné snímky zasazené do poválečné ameriky, tak nějak mluví sám za sebe... Je jasný, že realita asi nebyla takhle pohádkově růžová.. Už jen ty fotky v závěru ukazují, že Marston zdaleka nebyl takovej švihák a jeho dvě Wonder Woman zdaleka nebyly takové kosti.. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Tak trochu jiný „komiksový“ film, který vypráví o tvůrci Wonder Woman. Veskrze komorní příběh o jedné zakázané lásce, milostném trojúhelníku a tvůrčí expresi. Rozhodně se na to dobře dívalo, k čemuž přispěli hlavně sympatičtí herci. Škoda, že se filmu nedostalo v podstatě žádné pozornosti, zatímco se Hollywood neustále snaží propagovat mnohem větší propadáky (v poslední době si obzvláště rád hraje na propagaci režisérek a tohle mohl být ukázkový příklad toho, jak se to dělá... namísto třeba Eternals). Možná to bude tím, že ve stejném roce šla do kin Wonder Woman. Box office: 1,9 mil. USD. ()

zigíš 

všechny recenze uživatele

portrét -bezpochyby- zajímavého a fascinujícího člověka, myšlenkama zcela, mimo své doby (za to, veškerý obdiv a respekt) jen škoda, že ne, v lepší režijní péči (!) i když snaha byla; hlavně v těch tichých, intimních momentech, skvěle herecky načasované, jemně eroticky dráždivé, odvážné a osvobozující, aneb slovy pana profesora: „Jedinou nadějí na mír, je naučit lidi, kteří jsou plni nesvázané a rvoucí se síly, aby se nechali svázat – aby našli potěšení v podrobení se autoritě laskavosti.“ ()

Galerie (49)

Zajímavosti (6)

  • Celosvětová premiéra proběhla 9. září 2017 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)
  • Natáčelo se ve městě Lowell (Massachusetts, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama