Reklama

Reklama

Píší se 80. léta minulého století, Detroit zachvátila epidemie cracku a drogám byla vyhlášena nemilosrdná válka. Mladý gangster vypráví působivý skutečný příběh dělníka a jeho dospívajícího syna, Ricka Wershe Jr., který se stal tajným policejním informátorem a později drogovým dealerem, aby nakonec skončil na doživotí ve vězení. (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (87)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Příběh je solidní, postavy napsal sám život a herci podali výborné výkony, přičemž Richie Meritt se ukázal jako velký příslib pro budoucnost. Jenže chybí tomu drajv. Pořád jsem čekal na to, že Demange šlápne na pedály, ale snaha se co nejvíc držet skutečnosti mu to nejspíš nedovolila. Škoda. Určitě se jedná o zajímavý kousek, ale zároveň i o promrhanou příležitost. 60% ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Silný príbeh poháňa tento film. Matúško sa do týchto doboviek hodí, škoda že nedostal viac priestoru s jeho biznisom. Synáčik sa ale zaplietol s veľmi zlými skupinami, takými tmavými, temnými, čo nosia zlaté reťaze alebo odznaky a už z toho nevykľučkoval. Film je ale pútavý, dobre zrežírovaný, so spádom, ukážkami rôznych zákutí gangsta lifu a rodinnými vzťahmi. 3 z 5 ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Sivy sedivy priemer o tom, ako sa robotnikov syn stal dilerom salmonelozy, pardon drog a potom putoval do basy. Matthew McConaughey nikdy nebol extra kvalitny herec a stale ho povazujem za ciry priemer. Film vsak taha hlavne on, v tom suhlasim so svojimi oblubencami, no pribeh je nic moc ..... i po rokoch to ostane v nezazivnom priemere  : 50 % ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Zajimalo by me, jakejma hodinkama merili metraz, protoze ja mel uz v pulce filmu dojem, ze az vylezu ven z kina, budou tam misto trolejbusu litat vznasedla. Matthew je sice zaruka kvality a celkove to na me pusobilo hodne sebevedome a jiste, jenze co z toho, kdyz dve hodiny akorat premejslite, na co pujdete zejtra... (Vancouver, Kanada) ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Film podľa skutočných udalostí s pomerne nesúrodým príbehom ma príliš neoslovil, čakal som od neho podstatne viac. Obdobie 90tych rokov zobrazené celkom dobre ale inak na filme upútalo máločo a už vôbec nie samotný príbeh. Sľubný začiatok trval zhruba 20 minút a následne sa dej akosi sám v sebe strácal a úprimne som prekvapený že som ho dopozeral do konca. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se od 21. března do 6. června 2017 v Clevelandu, Detroitu, Las Vegas a Miami. (BMW12)
  • Celosvětová premiéra proběhla 31. srpna 2018 na Telluride Film Festival. (BMW12)

Reklama

Reklama