Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ray Breslin (Sylvester Stallone) je neustále na útěku - živí se totiž testováním nedostatků zabezpečovacích systémů ve věznicích. Uplynulo už několik let, kdy se stal obětí zrady a musel sáhnout až na dno svých sil, aby unikl z nechvalně známé prosklené Hrobky. Po tomto úspěchu mu prestiž ještě stoupla, získal množství nových zakázek a nyní čelí nové velké výzvě. Jeden z členů jeho týmu zmizí a ocitne se v tajném technologickém zařízení s příznačným názvem Hádes. Tajemná organizace v něm vězní unesené osoby, které disponují důležitými informacemi nevyčíslitelné hodnoty. Bohatí obchodníci, tajní agenti, politici i mezinárodně hledaní zločinci - nikomu z nich se zatím nepodařilo dostat se ven. Jediná cesta pro Raye Breslina tak znovu vede směrem dovnitř... (Forum Film CZ)

(více)

Diskuze

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

mzss1

Ty mas jednotku v topke, tak to preto sa tak tesis na dvojku. Na mna dvojka pôsobi ako klasicka arenovka s Van Dammom do ktorej omylom obsadili Slya, tak aby si nebol sklamany.

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Lacike

Už ted bych nejradši napsal komentář. Bude to celkem dob rý film, který bude patřit mezi Slyovi mírně nadprůměrné filmy. S ohledem na vidění v kině dám slabší, ale zasloužené 4* (70 - 71%). :)))

na příspěvěk reagoval Lacike

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Ja si pamätam, ze som mal dilemu, ci si pozicat VHS s filmom Taxi 1, alebo ist na to o tyzden do kina. Tak som sa im na kino vysral a pozical si VHS. Holt distributori su nepoucitelni.

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

mzss1

Nechapem naco tlacia do kin DTV film v case ked sa uz mesiac bude valat po internetoch. Asi chcu nalakat nejakych zufalcov na nazov. 

na příspěvěk reagoval mzss1

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Cože 26.7. do kin?????????? To ale vyjde už DVD rip před tím ne? Ty kráso, já to asi vydržím a podpořím to v kině. :)

na příspěvěk reagoval m.a.t.o.

Uživatel DEXTER099 smazal svůj příspěvek.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

manonfire

Su herci u ktorych ma tesi, ked skusaju vystupit zo svojej skatulky a potom su herci u ktorych mi to nesedi a mam ich najradsej v ich skatulke. Arnie je pre mna akcny boh a aj ked viem, ze uz kvôli veku nikdy nebude tocit filmy ako kedysi, tak ma jeho snaha o dramaticke ulohy v serioznych dojakoch nebavi. Sly si to u mna môze dovolit, lebo ma dostatocny talent, aby som mu to zozral, ale Arniemu to neviem akceptovat.

Som zvedavy na ten westernovy serial. To je poloha ktoru zvladne aj v sucasnom veku a bude bavit aj jeho oldschool fanusikov. 

Nejaky zaujimavy projet v TV je cesta ako môzu byvale akcne hviezdy dozit zvysok kariery dôstojne. 

Retro veci v TV teraz letia.

manonfire

manonfire (hodnocení, recenze)

Lacike

No tak zase prr...na nějakej art si v podobě Arnieho nepamatuju. Máš asi na mysli Maggie a Cestu bez návratu...no, ale to se za art považovat nedá. Spíš o sympatickej pokus. Obě dostalo ode mě tři hvězdy, takže extra dojatej jsem fakt nebyl. Jen mám zkrátka pochopení, že si to Arnie chtěl zahrát. Pořád v tom vidím větší smysl, než aby Sly či Arnie točili video filmy. 

na příspěvěk reagoval Lacike

Ellmariachi

Ellmariachi (hodnocení, recenze)

manonfire

Klidně bych tomu věřil. Natočí 2-3 béčka za slusnej honorář a pak dostane prachy na svoje projekty. A třeba mě ty béčka nevadí. Když to není uplnej nesmysl tak jsem rád že Slye někde vidím :)

manonfire

manonfire (hodnocení, recenze)

Lacike

Problém je, že jak se mi líbil Rocky Balboa (šestka) v podstatě snad nejvíc ze všech dílů, tak Creed je pro mě shit(s výjimkou hereckého výkonu Slye), takže se na něj netěším. No a Expendables jsou pro mě promarněná šance. Trojka pak totální průser. Takže Rambo 5 to snad zachrání.

na příspěvěk reagoval Lacike

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

manonfire

Ja neviem co na tom projekte videl. Pôvodne to mal byt kinofilm, ale uz podla traileru to vyzera ako lacne videobecko. Podobny pripad bude asi aj trojka a film Backtrace, ktore tiez uz natocil.

Asi nemal lepsie ponuky a tak chcel nieco natocit. Neviem si to vysvetlit.

Rocky 8 (Creed2), Rambo5, Expendables 4 ale isto budu projekty, ktore pôjdu do kin. To sa neboj. To su stale serie zo zvucnym menom.   

na příspěvěk reagoval manonfire, Martin741

Reklama

Reklama