Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Středoškolák Flo (Tobias Schenke) přestál pohnutou pubertu a pomalu začíná tušit, že ani v další části svého sexuálního života nebude mít na ňadrech ustláno. Jeho penis se nevybíravě dožaduje pozornosti a Flo sice velmi dobře ví co by měl a chtěl dělat, zato vůbec neví jak na to. Každá jeho sebepromyšlenější snaha končí v lepším případě trapasem a přátelské rady spolužáka Red Bulla (Axel Stein), který si dokáže bezproblémově užívat nad tatínkovým pornofilmem či erotickým časopisem z 50. let, spadají do kategorie "Udělej si sám!". Z frustrovaného Floa se stává ideální pacient zkušené psychoterapeutky. Její rada je jednoduchá - Flo musí najít dívku, která pro něj nebude pouhým sexuálním objektem. Tento požadavek beze zbytku splňuje hezká spolužačka Maja Paradisová (Diana Amft). Flo už pár příležitostí sblížit se s ní beznadějně trapně zazdil, ale teprve nápad proniknout do domu dívčiných rodičů jako dobrovolný pečovatel o senilní babičku Paradisovou roztáčí kolotoč bláznivých a neodolatelně komických situací... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (300)

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Opět se jedná o bezduchou komedii, která se snaží navázat na jakýs takýs úspěch Holek, ale vůbec se to tomuto filmu nedaří. Celé se to už opakuje, protože asi tvůrci nemají dostatečně mnoho nápadů. No tohle se nikdy mezi mé oblíbené filmy nezařadí. Maximálně pár scén se povedlo, ale jinak se film nepovedl. ()

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od většiny svých bratříčků a sesřiček se mi rande s Klukama, kteří to chtěj líbilo. Vlastně rozdíl byl hned v několika bodech. Asi ten nejdůležitější vůbec se pozná nejsnáze. Ač jsou vtipy sexuálního typu a filmem se line taková ta velice příznačná fekální nálada, většina humoru udeřila přímo do mé bránice, což pochopitelně vyvolalo smích. Druhá rána (tentokrát zvedák) přišla opět vhod, přičemž nebylo těžké toto pozitivum (od tvůrců) zapříčinit. Jedná se o to, že postavy v průběhu filmu neprocházejí žádným psychologckým vývojem, který má v komediích podobného ražení vždy negativní následky, končí kýčem a film sráží níž než na dno. Chce to, aby se potenciální divák zbavil předsudků, zahodil masku intouše a gaye a nechal se unášet masturbačním proudem spermatu vstříc dobré zábavě. Odměnou Vám bude nadsazená a velice vhodně brutální a sarkastická podívaná. ()

Reklama

Bafo 

všechny recenze uživatele

Dal bych i vic kdyby mi to nebylo trapny... Myslim ze invenci je to dal nez prci prci prcicky... Skoda proste ze to je tak trapny... Takze nevim jestli sem se smal tomu jak muze nekdo ten for vymyslet nebo tomu foru (a nebo jen samotny existence tak blbyho foru?)... Kazdopadne pri srovnani s Panic je nanic je tento film naprosty klenot ! A to nerikejte ze ne ! ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Alert! Alert! 16%??? Ty vole. Tak to je moc. Už som to dlho nevidel ale keď som to videl tak som sa bavil královsky. Na teen komédiu silný nadpriemer. Keď si predstavím, koľko blbostí má ovela lepšie hodnotenie... Ako ľudia čo dávajú odpad ten film vôbec pozerať nemali, lebo bolo od začiatku jasné aké to bude a o čom to bude. Žiadne prekvapenie sa nekoná. Tak načo pozerať film, ktorý dopredu označím za odpad. Alebo to niektorý nevideli? Alebo niektorý dávajú odpad len pre to aby boli ako ostatný? Neviem. Ale toto najsilnejší kandidát na najpodcenenejší film na CSFD v histórií u mňa. Mám chuť dať 5* ako kopenzáciu za nespravodlivosť, ale zas až také dobré to nebolo. Ale keď si predstavím, že Napoleon Dinamite má 68%, tak ma ide roztrhnúť od zlosti. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Film je umění. Teenagerovská komedie je film. Teenagerovská komedie není umění. Takže se to naučme nazpaměť a opakujme si to pokaždé, když se na nás něco takového vyvalí (přestává to, přestává, jásejte!). Nyní se podívejme blíže na tento exemplář. Za zmínku v dobrém stojí jen Mia Paradisová svou krásou a její sprostá babička svou úžasnou chutí na alkohol, po němž páchá strašné věci (třeba prošťouchávání záchodu vibrátorem). Takže zapomeňme na to, že jsme něco takového viděli, bude se nám lépe spát. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Film obsahuje potitulkové scény. (Duoscop)

Reklama

Reklama