Reklama

Reklama

Hrůza na jevišti

  • Česko Jeviště děsu (více)
Trailer

Obsahy(1)

Klasická vyvražďovačka na italský způsob – brutálnější, krvavější, zábavnější! Nucený přesčas v divadle se jedné deštivé noci stává pro skupinku herců čirou noční můrou. Nacvičovaná kriminální hra se s příchodem šíleného zabijáka mění v krutou realitu a více, než o cokoli jiného, jde bezbranným hercům o holý život. Není kam uniknout a duševně nemocný vrah v soví masce nezná slitování. Divadelní jatka začínají... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (97)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Lehké zklamání. Všechny propriety správné vyvražďovačky na svém místě, o to ne, ale možná kapku až moc nesympatičtí herci či směšná maska vrahova, nevím. Přitom většina vražd byla provedena grandiózně a rozmanitým způsobem, a to mi často u slasheru bohatě stačí. Argentův žák mi však pro tentokrát hororový orgasmus nezpůsobil, raději vždy sáhnu po Děsu v opeře, mistrovu kusu ze stejného prostředí. Viděno během Challenge tour 2015: 30 dnů se světovou kinematografií ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Film, od kteryho jsem cekal kurevsky strasidelnej horor a nakonec to nebylo nic extra. Proste klasicka vyvrazdovacka, kde jsou celkem dobry smrti, ale mohli by bejt lepsi. Prostor zamceneho divadla sice filmu misty doda na atmosfere, ale zase to misty pusobi dost divadelne. Jinak herci spatny nejsou, hudba je celkem solidni a obcas to je i docela napinavy. Jenze problem je, ze to neprinasi nic noveho, cekal jsem brutalni italskej horor, kde budou litat streva vzduchem, ale nakonec to bylo dost mirny, takze jen 3*. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Divadelní hra o tajemném zabijákovi s maskou se promění v realitu. Vrták skrz, šmejknutí pilou a ruka pryč a rozverná přetahovaná o děvenku, co si to užívá o něco méně než ti, co se o ni přetahují. Asi nejlepší je další z mnoha variací na populární scénu z Psycha. Vražda ve sprše je ovšem zakončena vykucháním... A zatímco venku lije a dva poldové v klidu hlídají, uvnitř bojují zamčení herci o život. Kdysi mě to bavilo více, ale zas ty vraždy jsou slušné, italské, takže hodnocení ponechávám. A samozřejmě závěrečné klišé potěší. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"On se baví. Pochopte to!" V uzavřeném prostoru divadla chladnokrevná sova vrtá, krájí, škrtí a řeže do členů hereckého ansámblu, čímž neustále snižuje jejich počet. To není nijak nápaditý námět, ale jeho velkou předností je to, že zdaleka ne při každé možnosti vrah udeří, což je pro zachování jistého stupně napětí jen dobře. Jednou za čas prostě nezaškodí nechat se zabít, ale v mém případě se to nesmí dělat moc často. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Parádní vyvražďovačka s brutálními mordy!!! To je kapitola sama pro sebe!!! A ta hudba mě hodně evokuje další klasiku Demons, aby ne když dvojku dělal stejnej skladatel. Režisér Michael Soavi si zde i zahrál roli policajta. A hlavně ta kamera, to je něco úžasnýho, ty různý druhy pohledů, úhlů, úchvatná práce, absolutní pastva pro oči každého fajnšmekra!! Vynikající giallo!! ()

Galerie (27)

Zajímavosti (5)

  • České vydání od Řitka video je cenzurovaná verze ve formátu 4:3, zatímco originál je natočen pro ratio 16:9. (BoredSeal)
  • Luigi Montefiore napsal scénář pod jménem Lew Cooper, jedním z mnoha pseudonymů. (hladass)
  • Scéna, kde se Brett (Giovanni Lombardo Radice) skloní před zrcadlem, aby odhalil, že Wallace (Clain Parker) stojí přímo za ním, je pocta filmu Tenebre (1982) od Daria Argenta, u něhož byl Soavi asistentem řežie. (hladass)

Reklama

Reklama