Reklama

Reklama

Návrat oživlých mrtvol 2

  • Česko Návrat živé smrti 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Pokračování kultovní zombie komedie začína převozem barelů s mrtvolami a plynem, které známe z prvního dílu, kdy se armádě podaří ztratit 3 barely. Dva se najdou, ale jeden se zatoulá do jednoho městečka, do stoky vedle hřbitova, kam se náhodou dostanou zvědaví kluci, kteří barel otevřou a zombie mánie může začít... (sheen)

Videa (1)

Trailer

Recenze (108)

VanBradley89 

všechny recenze uživatele

Jednička mě bavila. Tohle místama taky. Sledování mi, ale kazili neskutečně uječený postavy. Hlavně ta zrzka a ten starej vykradač hrobů. Jak ten mi lezl krkem ( ale to i ten malej kluk ) Což o to chvílema to bylo hodně vtipné, zasmál jsem se, ale v první polovině jsem měl tendenci to vypnout a to opakovaně. Nakonec jsem to nevzdal a dokoukal. No a stejně to nebylo nic moc. Jsem zvědavej na zbylé tři díly. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Obrovská škoda, že je to z větší části komedie než horor. Začátek byl výborný, ale bohužel se z toho stala trapnost. Navíc nechápu, proč se zde objevili herci, kteří v předchozím díle zemřeli. Hudba se sem nehodila, spíše podporovala komediálnost. Co se mi zde líbilo byl klučík v hlavní roli a docela zajimavé masky, i když mě také z větší části přišly úsměvné, než že by naháněly hrůzu. ()

Reklama

Knor 

všechny recenze uživatele

Od skvělý jedničky je tohle hodně hlubokej propad. Jako druhý díl se to ani nedá brát, tvůrci jen vzali původní nápad, trochu rozžvejkali, rozmočili, vzali si pár stejných herců a pokusili se o něco jako restart. Komedie je to slabá a horor ještě slabší. Pár scén bylo dobrých, ale nějak extra mě to nenadchlo. ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Hodně mi to připomíná jednu epizodu (Zánět spovijek) ze seriálu South Park. Tohle je však míněno vážně (hehe). No, vlastně ani ne. Je to spíš taková zombie komedie s hororovými prvky. A když říkám komedie, tak rozhodně s černým humorem, kterého je tu habaděj. Děj je tu téměř nulový a některé postavy jsou tak uřvané, že si přejete, aby už je ty zombies konečně sežrali. ()

sarfian 

všechny recenze uživatele

A zase miestami trapas, ale miestami celkom pohoda. Zombíci sú už troška lepšie stvárnení oproti prvému dielu. Príbeh je o niečo slabší a tích dvoch magorov z jednotky mohli celkom kludne vynechať. Mimochodom v jednotke sa stali zombíkmi a jeden z nich sa upálil a druhého zničil ten výbuch, tak načo ich srali do tohto filmu. Ale inak rovnaká dávka zábavy ako pri jednotke, VIDENÉ 1x ()

Galerie (106)

Zajímavosti (14)

  • Scénář původně nebyl napsán jako pokračování. Producent Tom Fox se o režisérův scénář zajímal, ale s financováním souhlasil jen pod podmínkou, že se to natočí jako část série. (HellFire)
  • Elektřina v závěrečné scéně byla snímek za snímkem ručně malovaná a stála přes 50.000$. (HellFire)
  • Hřbitov, mausoleum, nemocnice, továrna a interiéry domů byly postaveny pro účely filmu. (HellFire)

Reklama

Reklama