Reklama

Reklama

Návrat oživlých mrtvol 2

  • Česko Návrat živé smrti 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Pokračování kultovní zombie komedie začína převozem barelů s mrtvolami a plynem, které známe z prvního dílu, kdy se armádě podaří ztratit 3 barely. Dva se najdou, ale jeden se zatoulá do jednoho městečka, do stoky vedle hřbitova, kam se náhodou dostanou zvědaví kluci, kteří barel otevřou a zombie mánie může začít... (sheen)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Dvojka je v podstatě ten samý příklad jako druhý Evil Dead. Spíš než o čistokrevné pokračování jde totiž o remake, a to samozřejmě o dost slabší. Márnici sice vystřídá malé městečko, ale ostatní atributy zůstávají. Barel s plynem, hřbitov, ba dokonce duo navrátivší se hlavních hrdinů z jedničky, čímž události z ní zmateně popírají. Humor je navíc znatelně posílen jak partičkou dětí, tak samotnými zombie, které si tu střihnou i taneční číslo. Jejich probuzení a odchod ze hřbitova se však řadí k tomu nejlepšímu (a zároveň nejvtipnějšímu), co v celé sérii vzniklo. A pozor, možná dorazí i Michael Jackson! ()

sarfian 

všechny recenze uživatele

A zase miestami trapas, ale miestami celkom pohoda. Zombíci sú už troška lepšie stvárnení oproti prvému dielu. Príbeh je o niečo slabší a tích dvoch magorov z jednotky mohli celkom kludne vynechať. Mimochodom v jednotke sa stali zombíkmi a jeden z nich sa upálil a druhého zničil ten výbuch, tak načo ich srali do tohto filmu. Ale inak rovnaká dávka zábavy ako pri jednotke, VIDENÉ 1x ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Mozky, mozky! čerstvé mozky! Bohužel oproti prvnímu dílu je tu ten pokles celkem znatelný. Zatím co jednička umně balancovala na hranici hororu a bláznivé komedie, tak dvojka se bohužel v tomhle směru trochu vymkla z kontroly a místy se mění v parodii. I když nepopírám, že to má momenty ze kterých jsem byl mrtvej smíchy, ale jako celek se to bohužel na geniální první část nechytá ani náhodou.65% ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Spíše než horor se v tomto případě jedná o komedii což je trochu škoda. I když se jedná o docela zábavnou podívanou tak prvnímu dílu se to nemůže ani náhodou rovnat. Zombíci vypadaj docela dobře v tom by nebyl problém, ale mrtě to kazí parta lidí bránící se zombíkům. Tak hrozné přehrávání, opravdu až otřesné herecké výkony, nejhorší byl ovšem ten malej smrad toho měli sežrat hned na začátku a bylo by to o dost lepší. ()

Easykk 

všechny recenze uživatele

Můj úplně první zombie film co jsem viděl, možná když dodám, že mi ho tetička pustila ač mi bylo teprve deset let, tak jsem na něj nezanevřel, byť jsem se pár nocí budil strachy a koukal z okna jestli už náhodou není ta bouře při které vylézají mrtví z hrobů. Pamatuji si i ty pocity, dokázal jsem se bát, ale i smát zároveň. Bylo to něco nového, nezažitého a okouzlila mě ta možnost chodících mrtvých..od té doby zombie filmy zbožňuju! Pro mě klasika a jistojistých pět hvězd *****!!!! P.S.: Přijeďte do nemocnice ;) ()

Galerie (106)

Zajímavosti (14)

  • James KarenThom Mathews si zahráli téměř na chlup stejné role jako v prvním díle (1985). V obou řeknou: „Poslouchej chlapče, jestli si chceš udržet práci…“ „Udržet práci? Udržet práci!“ (HellFire)
  • Ulice, kde žije Jesse se svojí rodinou byly ve skutečnosti pozemky určené k výstavbě domů. (HellFire)
  • Ke konci filmu na VHS kazetě je reklama s telefonním číslem, na kterém si můžete objednat oblečení z filmu. Byla to omezená nabídka společnosti Movie Tees. Mohli jste si objednat bílý vojenský top, černé nebo bílé tričko a černou nebo bílou mikinu se 4 různými designy. (HellFire)

Reklama

Reklama