Reklama

Reklama

Návrat oživlých mrtvol 2

  • Česko Návrat živé smrti 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Pokračování kultovní zombie komedie začína převozem barelů s mrtvolami a plynem, které známe z prvního dílu, kdy se armádě podaří ztratit 3 barely. Dva se najdou, ale jeden se zatoulá do jednoho městečka, do stoky vedle hřbitova, kam se náhodou dostanou zvědaví kluci, kteří barel otevřou a zombie mánie může začít... (sheen)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

Knor 

všechny recenze uživatele

Od skvělý jedničky je tohle hodně hlubokej propad. Jako druhý díl se to ani nedá brát, tvůrci jen vzali původní nápad, trochu rozžvejkali, rozmočili, vzali si pár stejných herců a pokusili se o něco jako restart. Komedie je to slabá a horor ještě slabší. Pár scén bylo dobrých, ale nějak extra mě to nenadchlo. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Opravdu trapná slátanina a to i ve srovnání s jejím přinejmenším stejně trapným prvním dílem. Pravda, humor je tu humornější, než v jedničce, ale často až příliš přehnaný a absurdní. Sice jsem se docela zasmál, když zombíci vylízali z hrobů, ale jinak spíš jen nudil. Jediná věc, která tohle jinak zbytečné dílko tahá z průměru je úplně jetý doktor s pár dobrými hlody: Harvey! Harvey! To jsem já, vzpomínáš? Harvey, to nebyla má vinna! Došla nám krev, chápeš? Jinak ale je to obehraná písnička, řekl bych, že jeden z pilířů špatného komediálního horroru. Mám radši, když se efekty moc neplýtvá, když je téma bráno vážně, když zombíci jsou nejen vraždící otravné stvůry, ale taky politováníhodní kdysilidé. To tu ale není nijak rozvedeno a finální odhalení způsobu, jak zombíky zničit, aniž by se musela půlka kontinentu srovnat se zemí to nezachrání. Jde jen o další náplň nudné noci. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Napriek jednoduchému príbehu poteší predsa len o niečo viac humoru ako v jednotke, o niečo lepšie sú aj masky a hlavne herecké výkony. Režisér pochopil, že žáner Zombie má cieľovú skupinu predovšetkým medzi deťmi a dospievajúcimi a preto sú hlavnými hrdinami príbehu oni a svoje úlohy zvládli celkom dobre. K tomu prirátajme bláznivého starčeka, vztýčený prostredník useknutej zombie ruky a vtipne spracované prebúdzanie sa nemŕtvych, zlú armádu a dostaneme priemernú hororovú komédiu na jedno pozretie. Film, ktorý nebudete odporúčať nikomu, ale ak patríte k fanúšikom žánru patrí sa aby ste zavadili aj o toto pokračovanie. ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Oproti takřka geniálnímu prvnímu Return of the Living Dead spíš jen lehce nadprůměrná zombie komedie. Tentokrát se barel se zombíkem a nakažlivým plynem dostane do jednoho maloměsta, kde se proti - jak už tomu tak bývá zvykem v téhle sérii - takřka nesmrtelným, slušně rychlým a docela ukecaným zombíkům postaví super vychytralej klučina, jeho trochu protivná sestra, mladej opravář, ne tak docela nevinnej páreček, vykradač hrobů a především dobře trhlej doktůrek. Čili v tomto šíleném a na nic si nehrajícím filmu plných hlášek je o docela slušnou zábavu postaráno ;) (6/10) ()

Daryl.Dixon 

všechny recenze uživatele

Hlavní postavy, no to byla partička dementů, u níž ani nechápu, proč před zombíky, lačnícími po mozcích, utíkali, protože u nich by si neměli na čem pochutnat. Jinak výrazně slabší, než jednička. Moment, který mě pobavil, byl raut zombíků ve zverimexu, i když scéna spíše připomínala boj v hračkářství o plyšáky. Celkově ale tak 45%. ()

Galerie (106)

Zajímavosti (14)

  • Scénář původně nebyl napsán jako pokračování. Producent Tom Fox se o režisérův scénář zajímal, ale s financováním souhlasil jen pod podmínkou, že se to natočí jako část série. (HellFire)
  • Pokoj Jesseho je ten stejný jako Billyho. Byl pouze přeskládán nábytek a změněny plakáty. (HellFire)
  • Ulice, kde žije Jesse se svojí rodinou byly ve skutečnosti pozemky určené k výstavbě domů. (HellFire)

Reklama

Reklama