Reklama

Reklama

Návrat oživlých mrtvol 2

  • Česko Návrat živé smrti 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Pokračování kultovní zombie komedie začína převozem barelů s mrtvolami a plynem, které známe z prvního dílu, kdy se armádě podaří ztratit 3 barely. Dva se najdou, ale jeden se zatoulá do jednoho městečka, do stoky vedle hřbitova, kam se náhodou dostanou zvědaví kluci, kteří barel otevřou a zombie mánie může začít... (sheen)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

topi 

všechny recenze uživatele

V podstatě stejné jako jednička, i postavy se vracejí a narážek na první díl je habaděj. Dojde i na Michaela Jacksona. Humor je až dementně infantilní, ale jsou to přece zlatý osmdesátky a u tohoto druhu filmu logiku nehledejme. Prostě parádní oddechovka s krásnými maskami a efekty. To je radost pohledět! ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Oproti skvěle namíchanému dílu z roku 1985 je tento až moc komický (+ nevtipný) a ti zombíci běhají až moc rychle. Chyběl mi tam pocit strachu a bránění v domě. Je tu zajímavý nápad namíchat do vraždění zombíků i desetileté dítě, ale bylo to sterilní. Jen vykradení 1. dílu dokonce i s 2 stejnými herci (James Karen, Thom Mathews). Je to nemastné, neslané. Jediná legrace byla opět s ubrečeným vykradačem hrobů (Jamesem Karen) a věčně opilým doktorem (Philip Bruns). ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Napriek jednoduchému príbehu poteší predsa len o niečo viac humoru ako v jednotke, o niečo lepšie sú aj masky a hlavne herecké výkony. Režisér pochopil, že žáner Zombie má cieľovú skupinu predovšetkým medzi deťmi a dospievajúcimi a preto sú hlavnými hrdinami príbehu oni a svoje úlohy zvládli celkom dobre. K tomu prirátajme bláznivého starčeka, vztýčený prostredník useknutej zombie ruky a vtipne spracované prebúdzanie sa nemŕtvych, zlú armádu a dostaneme priemernú hororovú komédiu na jedno pozretie. Film, ktorý nebudete odporúčať nikomu, ale ak patríte k fanúšikom žánru patrí sa aby ste zavadili aj o toto pokračovanie. ()

ScarFace_V8 

všechny recenze uživatele

„BRAAAAINS!“ … Pokračování dnes už kultovního filmu z roku 1985 působilo spíše jako jeho remake. Ovšem jako takový remake, který kánonicky uznává ten předchozí film. Vrací se z něho totiž i herci, jejichž postavy předchozí film nepřežili ačkoliv tentokrát v jiných rolích samozřejmě. Ale působí to jako pěst pěst na oko – obzvláště když se jedná o úvodní dvojici, která celé to peklo v prvním filmu „nemilým omylem“ zapříčinila. Co se týče mozkožroutů – i ti prošli výraznou změnou. Z bolestného utrpení, že jsou mrtví a jejich bolest může zmírnit jen nasycení se mozkem jsou teď veselí pošuci co se nechají rozptýlit sexy instruktorkou aerobiku v televizi. A když už zmiňuju tu televizi – tou jsem málem prohodil ovladač když došlo na scénu, při které najednou cca 10 minut v kuse všichni jenom řvou, piští, ječí nad oživlou zombie hlavou. Do toho ještě mnoho nesmyslného chování postav, které bylo až otravné. Prostě…. jedná se o další z těch filmů, které si pamatuji lepší než ve skutečnosti byly. Ovšem na druhou stranu nemůžu popřít, že bych si jeho znovushlédnutí neužil. #ZánětSpojivek ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Oproti nerozhodnej jednotke je toto jasná a čistá komédia. Masky zombíkov aj gore efekty sú jednoznačne smiešne, keď vyliezajú z hrobov robia jeden fór za druhým a dokonca je tu aj mŕtvolný Michael Jackson. Od začiatku do konca je to sled gagov čierneho humoru. Pozoruhodný sú dvaja vykrádači hrobov ktorých hrajú herci z jednotky ktorý tu prakticky do písmena kopírujú svoje role z prvého dielu. Áno, je to blbosť ale nenudil som sa ani chvíľu takže pre mňa je to jasné. ()

Galerie (106)

Zajímavosti (14)

  • Hřbitov, mausoleum, nemocnice, továrna a interiéry domů byly postaveny pro účely filmu. (HellFire)
  • Elektřina v závěrečné scéně byla snímek za snímkem ručně malovaná a stála přes 50.000$. (HellFire)
  • Ke konci filmu na VHS kazetě je reklama s telefonním číslem, na kterém si můžete objednat oblečení z filmu. Byla to omezená nabídka společnosti Movie Tees. Mohli jste si objednat bílý vojenský top, černé nebo bílé tričko a černou nebo bílou mikinu se 4 různými designy. (HellFire)

Reklama

Reklama