Reklama

Reklama

Návrat oživlých mrtvol 2

  • Česko Návrat živé smrti 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Pokračování kultovní zombie komedie začína převozem barelů s mrtvolami a plynem, které známe z prvního dílu, kdy se armádě podaří ztratit 3 barely. Dva se najdou, ale jeden se zatoulá do jednoho městečka, do stoky vedle hřbitova, kam se náhodou dostanou zvědaví kluci, kteří barel otevřou a zombie mánie může začít... (sheen)

Videa (1)

Trailer

Recenze (108)

G04T 

všechny recenze uživatele

V porovnání s dobrou jedničkou je tohle shit. Na tomhle filmu mě sralo tolik věcí, že to snad ani nespočítám na prstech jedný ruky. Zkurvená uřvaná pizda, hlavní postava je děcko, celkově všechny postavy jsou nesympatický, většina scén, kde se divák má zasmát je spíš trapná a hlavně je tu zase debilní konec, kterej není o moc horší ani o moc lepší než u jedničky. Ale párkrát jsem se zasmál, to jo... ()

juta 

všechny recenze uživatele

Obrovská škoda, že je to z větší části komedie než horor. Začátek byl výborný, ale bohužel se z toho stala trapnost. Navíc nechápu, proč se zde objevili herci, kteří v předchozím díle zemřeli. Hudba se sem nehodila, spíše podporovala komediálnost. Co se mi zde líbilo byl klučík v hlavní roli a docela zajimavé masky, i když mě také z větší části přišly úsměvné, než že by naháněly hrůzu. ()

Reklama

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Druhý diel alebo skôr remake (?) o živej smrti je hlúpejšie, uletenejšie a uvrieskanejšie. Už dlho som si neprial, aby boli hlavné postavy do poslednej požrané už po pol hodine. Našťastie o tie tu až tak nejde a film sa dá prežiť výhradne ako guite pleasure. Len tak sa dá prekusnúť obľúbená sázka na detského hrdinu, ktorá necháva pri horore vždy na pochybách alebo hysterické záchvaty zúčastnených. A aj keď ide o „rodinne“ poňatý hohorík zopár nekorektností poteší (masaker v útulku). Masky sú stále na úrovni, humoru pribudlo (prebúdzanie na cintoríne), vtipných hlášok tiež a ani toho gore nebolo až tak málo ako sa píše. Škoda len, že pokračovanie viac vsádza na zábavu a na ostatné (príbeh, kritika ktorou zaujala jednotka) tak trochu kašle. P.S. Za cameo Michaela Jacksona musím siahnuť po slabšej tretej hviezde. ()

POciSEM 

všechny recenze uživatele

Tyhle mozky už lehce vyčpěly ale pusťte si to na chatě,hluboko v lesích a pak jděte pár kiláčků přes les pro cíga na nejbližší benzinu.Nedoporučuje se.S jedničkou to má společný tak maximálně Matthewse s Karenem ale i tak to patří k tomu nejlepšímu ze zombí 80's žánru.A samozřejmě Tarman je třešnička na dortu.Škoda že se zmůže jenom na tu jedinou nejděsivější scénu z celýho filmu.Škoda ()

wray 

všechny recenze uživatele

Velmi velke sklamanie... Od B sa toho vela neda cakat, ale aj tieto "prepadaky" z 80tych rokov sa daju spravit tak ze je to zabavne, alebo proste iba trapne. Tento film patri skor do druhej kategorie. Co sa tyka deja nie je to oproti (vybornej) jednotke nic nove, tvorcovia proste zobrali to co uz bolo (toxicky plyn unikne do ovzdusia neba, dazd z neba ho dopravi na cintorin), cele je to v malom mestecku, 2 zive postavy sa nakazia...; a neprisli s nicim originalnym (jednotka mala par originalnych momentov). Teda co sa pribehu tyka - kludne sa to mohlo odohravat paralelne s jednotkou a povazoval by som to za "zabery ktore do jednotky nedali, lebo nestali za to". Je to vraj komedia, ale zasmial som sa mozno 2x (pri jednotke to bolo omnoho omnoho viac), nie len kvoli tomu ze chybaju spravne Beckove hlasky, ale najma kvoli velmi nepodarenym hercom. A myslim Velmi s velkym V. Trosku to zachranuje doktor ktory hral aj v prvej casti, ale inak - najlepsi vykon podava detska postava, vsetci ostatni su hrozni... Cosi pre sklanych fanusikov B horrorov ale inak neodporucujem. Mozno ani tu 1* si to nezasluzi... ()

Galerie (106)

Zajímavosti (14)

  • Ulice, kde žije Jesse se svojí rodinou byly ve skutečnosti pozemky určené k výstavbě domů. (HellFire)
  • Elektřina v závěrečné scéně byla snímek za snímkem ručně malovaná a stála přes 50.000$. (HellFire)
  • Scénář původně nebyl napsán jako pokračování. Producent Tom Fox se o režisérův scénář zajímal, ale s financováním souhlasil jen pod podmínkou, že se to natočí jako část série. (HellFire)

Reklama

Reklama