Reklama

Reklama

Návrat oživlých mrtvol 2

  • Česko Návrat živé smrti 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Pokračování kultovní zombie komedie začína převozem barelů s mrtvolami a plynem, které známe z prvního dílu, kdy se armádě podaří ztratit 3 barely. Dva se najdou, ale jeden se zatoulá do jednoho městečka, do stoky vedle hřbitova, kam se náhodou dostanou zvědaví kluci, kteří barel otevřou a zombie mánie může začít... (sheen)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

HomeAlone 

všechny recenze uživatele

Celkom slusne pokracovanie s J.Karenom a T.Mathewsom v hlavnej ulohe ktory hrali taktiez v prvom diely a zomreli v nom . Viac menej mi to pripominalo prerabku prveho dielu ako jeho priame pokracovanie - nieco v tom zmysle ako bolo Evil dead 1 a Evil dead 2 . Druhy diel Return of the Living Dead stale dobre pobavi , len mi strasne vadila uvrestanost hlavnym postav , ktora uz viac menej rusila celkovy pohlad na film . ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Dvojka je v podstatě ten samý příklad jako druhý Evil Dead. Spíš než o čistokrevné pokračování jde totiž o remake, a to samozřejmě o dost slabší. Márnici sice vystřídá malé městečko, ale ostatní atributy zůstávají. Barel s plynem, hřbitov, ba dokonce duo navrátivší se hlavních hrdinů z jedničky, čímž události z ní zmateně popírají. Humor je navíc znatelně posílen jak partičkou dětí, tak samotnými zombie, které si tu střihnou i taneční číslo. Jejich probuzení a odchod ze hřbitova se však řadí k tomu nejlepšímu (a zároveň nejvtipnějšímu), co v celé sérii vzniklo. A pozor, možná dorazí i Michael Jackson! ()

Reklama

Nin 

všechny recenze uživatele

Oproti takřka geniálnímu prvnímu Return of the Living Dead spíš jen lehce nadprůměrná zombie komedie. Tentokrát se barel se zombíkem a nakažlivým plynem dostane do jednoho maloměsta, kde se proti - jak už tomu tak bývá zvykem v téhle sérii - takřka nesmrtelným, slušně rychlým a docela ukecaným zombíkům postaví super vychytralej klučina, jeho trochu protivná sestra, mladej opravář, ne tak docela nevinnej páreček, vykradač hrobů a především dobře trhlej doktůrek. Čili v tomto šíleném a na nic si nehrajícím filmu plných hlášek je o docela slušnou zábavu postaráno ;) (6/10) ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Mozky, mozky! čerstvé mozky! Bohužel oproti prvnímu dílu je tu ten pokles celkem znatelný. Zatím co jednička umně balancovala na hranici hororu a bláznivé komedie, tak dvojka se bohužel v tomhle směru trochu vymkla z kontroly a místy se mění v parodii. I když nepopírám, že to má momenty ze kterých jsem byl mrtvej smíchy, ale jako celek se to bohužel na geniální první část nechytá ani náhodou.65% ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Napriek jednoduchému príbehu poteší predsa len o niečo viac humoru ako v jednotke, o niečo lepšie sú aj masky a hlavne herecké výkony. Režisér pochopil, že žáner Zombie má cieľovú skupinu predovšetkým medzi deťmi a dospievajúcimi a preto sú hlavnými hrdinami príbehu oni a svoje úlohy zvládli celkom dobre. K tomu prirátajme bláznivého starčeka, vztýčený prostredník useknutej zombie ruky a vtipne spracované prebúdzanie sa nemŕtvych, zlú armádu a dostaneme priemernú hororovú komédiu na jedno pozretie. Film, ktorý nebudete odporúčať nikomu, ale ak patríte k fanúšikom žánru patrí sa aby ste zavadili aj o toto pokračovanie. ()

Galerie (106)

Zajímavosti (14)

  • Ulice, kde žije Jesse se svojí rodinou byly ve skutečnosti pozemky určené k výstavbě domů. (HellFire)
  • Soundtrack na DVD je v podstatě kompletně odlišný od hudby použité ve verzi pro kina a VHS kazety. K tomu došlo, protože nastaly problémy s právy k originálnímu soundtracku. Nicméně na francouzské verzi DVD originální verzi slyšet můžete. (HellFire)
  • Telefonní číslo 311-555-8674 na kanistrech se zombie bylo po dobu natáčení použitelné číslo rezervované pro „nepohotovostní speciální aplikace.“ (HellFire)

Reklama

Reklama