Reklama

Reklama

Návrat oživlých mrtvol 2

  • Česko Návrat živé smrti 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Pokračování kultovní zombie komedie začína převozem barelů s mrtvolami a plynem, které známe z prvního dílu, kdy se armádě podaří ztratit 3 barely. Dva se najdou, ale jeden se zatoulá do jednoho městečka, do stoky vedle hřbitova, kam se náhodou dostanou zvědaví kluci, kteří barel otevřou a zombie mánie může začít... (sheen)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

G04T 

všechny recenze uživatele

V porovnání s dobrou jedničkou je tohle shit. Na tomhle filmu mě sralo tolik věcí, že to snad ani nespočítám na prstech jedný ruky. Zkurvená uřvaná pizda, hlavní postava je děcko, celkově všechny postavy jsou nesympatický, většina scén, kde se divák má zasmát je spíš trapná a hlavně je tu zase debilní konec, kterej není o moc horší ani o moc lepší než u jedničky. Ale párkrát jsem se zasmál, to jo... ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Oproti skvěle namíchanému dílu z roku 1985 je tento až moc komický (+ nevtipný) a ti zombíci běhají až moc rychle. Chyběl mi tam pocit strachu a bránění v domě. Je tu zajímavý nápad namíchat do vraždění zombíků i desetileté dítě, ale bylo to sterilní. Jen vykradení 1. dílu dokonce i s 2 stejnými herci (James Karen, Thom Mathews). Je to nemastné, neslané. Jediná legrace byla opět s ubrečeným vykradačem hrobů (Jamesem Karen) a věčně opilým doktorem (Philip Bruns). ()

Reklama

helraiser 

všechny recenze uživatele

Spíše než horor se v tomto případě jedná o komedii což je trochu škoda. I když se jedná o docela zábavnou podívanou tak prvnímu dílu se to nemůže ani náhodou rovnat. Zombíci vypadaj docela dobře v tom by nebyl problém, ale mrtě to kazí parta lidí bránící se zombíkům. Tak hrozné přehrávání, opravdu až otřesné herecké výkony, nejhorší byl ovšem ten malej smrad toho měli sežrat hned na začátku a bylo by to o dost lepší. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Dlho som nevedel prísť tomuto filmu na chuť. Prvú, úvodnú časť tejto zombie série som považoval, a doposiaľ som svoj názor naň nezmenil, za výborný, skvelý horror. A po ňom zrazu prišla takáto potrhnutá fraška. Nie som zrovna priaznivcom takýchto srandičiek. Mám radšej serióznejší prístup. Miešať horror s komédiou nevidím ako najlepší nápad. No občas sa aj takáto neprirodzená kombinácia môže vydariť. V prípade "Návratu živej smrti 2" to celkom dobre funguje. Surový, absurdný zombie humor, či horror? *** ()

juta 

všechny recenze uživatele

Obrovská škoda, že je to z větší části komedie než horor. Začátek byl výborný, ale bohužel se z toho stala trapnost. Navíc nechápu, proč se zde objevili herci, kteří v předchozím díle zemřeli. Hudba se sem nehodila, spíše podporovala komediálnost. Co se mi zde líbilo byl klučík v hlavní roli a docela zajimavé masky, i když mě také z větší části přišly úsměvné, než že by naháněly hrůzu. ()

Galerie (106)

Zajímavosti (14)

  • Hřbitov, mausoleum, nemocnice, továrna a interiéry domů byly postaveny pro účely filmu. (HellFire)
  • Ulice, kde žije Jesse se svojí rodinou byly ve skutečnosti pozemky určené k výstavbě domů. (HellFire)
  • Thor Van Lingen (Billy) se původně ucházel o roli Jesseho. (HellFire)

Reklama

Reklama