Reklama

Reklama

Království zombie

(seriál)
Trailer 2

VOD (1)

Série(2) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Královstvím se šíří podivné zvěsti o nemocném králi a korunní princ se stává jedinou nadějí lidu v boji proti záhadné chorobě, která zemi pomalu zachvacuje. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (127)

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Neviem, či "zombie". Zombíkom by predsa malo byť jedno, či je teplo, zima, alebo svetlo či tma. Proste ožijú a žerú živých. Ani som ich nikde nevidela tak utekať, iba sa potácať ako väčšina ľudí v piatok večer, keď ešte boli otvorené krčmy. Podivný mix zombíkov a upírov, a veľmi podobné prvky s GOT. Tuto "zombíci", tam bieli chodci, tiež nemali radi oheň a vodu. Tam kráľovské rody, tu klany. Akurát, že kto je kto som mohla iba tušiť, lebo všetci vyzerali rovnako. Mimochodom neviem, či by som dokázala brať vážne niekoho, kto nosí na podivnom klobúku dve obrovské pierka, alebo predo mnou kričí čurákuje v tých podivných háboch. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„TOHLE JE ROSTLINA VZKŘÍŠENÍ, KTERÁ OŽIVUJE MRTVÉ…“ /// Sledujeme historickej příběh od pacienta „NULA“, po rozšíření epidemie po téměř celém království. Zombící jsou svižní, nakažený děcka útočí na svoje matky – prostě korejskej důvtip. Nemá cenu to srovnávat s něčím jiným. Vobčas je to blbý, občas trochu napínavý, nijak zvlášť se tady nehraje na charaktery – prostě jen zlej – v pohodě. Když se pustí do silnějších rozmluv, tak bych blil. Překvapilo mě. Že bude další série, páč já bych to utnul. Jakože ukončil už tady. Prostě korunní princ dokázal, že si vládnout zaslouží, vykostí proradnýho hajzla, kterej za všechno může a lid si bude (po odstranění následků katastrofy) žít šťastně až do smrti. Jenže tohle bude až příště. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Komiks „The Kingdom of the Gods“ neznám. 2.) Prostě zombíci ve středověku. 3.) Thx za titule „Malkivian“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Reklama

Dakken 

všechny recenze uživatele

Tak toto sa veľmi podarilo. Naložený, historický zombie seriál z prostredia Kórei v ktorom nechýbajú intrigy a politikárčenie. Nádherná kórejská príroda, veľa parádnych scén a scenérii. Keď som o tom seriály čítal, úplne som si to predstaviť nevedel, ale bez všetkého je to minimálne najlepší zombie seriál so sympatickými postavami, prepracovaním dejom, ktorý je natočený s citom a krásnou historickou kultúrou. Snáď seriál obnovia pre 3 sériu inak by to bola veľká škoda. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Kvalitní a opravdu originální seroš. Polit-thriller z Korejského ostrova za pučení zombie moru. Dobře napsané a rozeznatelné postavy, napětí, akce, boj o moc. Všeho trochu ve vhodném mixu. Druhá série lepší než první, a to hlavně díky většímu prostoru pro politikaření a většímu rozpočtu. Chybí mi větší naléhavost (děje se to jen na ostrově) a zombie jsou viditelně pouze zapatlaný lidi v pyžamech (nemají viditelné kousance, natož aby chyběly nějaké končetiny apod.). ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Nečekané překvapení z Koreje. Zombie ve středověku jsou vyobrazeny konečně trochu jako svižnější stvoření ala Úsvit mrtvých. Než se vykrystalizovaly vůdčí postavy, tak byl první díl trochu seznamovací, zmatenější, kór když všichni vypadají stejně, ale postupně to začne nabírat na obrátkách, až to skončí pekelným cliffhangerem. Druhá řada parádní a k plnému počtu chybí málo. (hodnocení za 1. - 2. sérii) ()

Galerie (39)

Zajímavosti (7)

  • Původně byla plánována jenom osmidílná série, ale když měla interní premiéra dobré ohlasy, byla zredukována na šestidílnou sérii a změněna na sezónní systém a byla potvrzena výroba 2. série. (HanzoBureshi)
  • Dongnae, město, kde poprvé propukl zombie mor, je staré jméno pro Busan. Ironií osudu byl Busan nejbezpečnějším místem v Koreji v dalším korejském zombie filmu, Vlak do Pusanu z roku 2016. (HanzoBureshi)
  • Natočit každou epizodu stálo více než 1,78 milionu amerických dolarů. (MeanWhile)

Reklama

Reklama