Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Šest měsíců po zmizení Mikkela, Jonase a Ulricha se síť záhad ve Windenu prohlubuje. Osud světa opět visí na vlásku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatímco první sérii jsem hltal, protože sázela na nejistotu a zajímavý nápad, ve druhé už je to takový guláš, časem cestuje každý druhý obyvatel Windenu a nějak to ztratilo pointu. Neříkám, že je to vyloženě bordel, naopak jsem se celkem orientoval, ale pořád mám v sobě pocit, že to je bez větší logiky, dost věcí prostě nedává smysl a je to neskutečně překombinované, až je divákovi vlastně jedno, co se stane dále, protože to stejně dopředu nemůže odhadnout. Zvláštní, místo aby seriál po první řadě vysvětloval, otevírá další linie, ba na konci dokonce i další paralelní svět. S třetí sérií si nejsem úplně jistý... Smíšené pocity. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to hodně podobné, jako v první sérii. Až s tím rozdílem, že tady půjdu přece jen malinko níž. Hlavně kvůli faktu, že jsem dřív přidal a teď se snažím být maximálně spravedlivý. Přibyly dvě, nebo tři časové osy a co bych ocenil, byl kromě kvalitního příběhu a skvělého soundtracku určitě konec, který to všechno totálně zamotal a zároveň navnadil na další pokračování. I'm sure, I'll be there. ()

Reklama

Tosi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro toho kdo neviděl první sérii, musí být druhá naprosto nepochopitelná. A pro toho, kdo ji viděl, je to opět fantastická jízda z minulosti do budoucnosti a naopak. Jen by mě docela zajímalo, jestli tvůrci předpokládají, že divák všechno to rajzování a rodokmeny pochopí. Úvodní znělka od elektro mága Apparata úchvatná, konec k nasrání. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne vždycky se stává, aby druhá řada překonala tu první. Hodně přemýšlím nad tím, jak moc to mají tvůrci dopředu rozmyšlené, nebo jestli postupně zaplňují volná místa, které si dříve nechali. Tady to totiž šlo snadno. Jestli takto budou pokračovat, tak přesun do čtvrté dimenze nepomůže a bude se muset dál. No ale kam? ()

Untentrauer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato série je horší, než předchozí, ale drží si svou linku a napínavost. Pro mě je tu ovšem už opravdu mnoho příběhových vláken a prolínání současnosti, minulosti a budoucnosti, že první tři díly mi opravdu trvalo než jsem si to v hlavě srovnal. A když už si to srovnáte, tak se v dalším dílu stane tolik nových věcí, že musíte začít opět od začátku. Moc se mi líbil postapo svět, jako vystřižený z Metra, nebo Stalkera. Ovšem musím ještě dodat, že postava Jonase Kahnwalda mi je velmi nesympatická. Zejména povaha a jakási nerozhodnost a posléze zatvrzelost v myšlence "záchrany" světa. Nelíbí se mi jeho vlastnost nechat se sebou orat a poslouchat každého, kdo mu nakuká jakoukoliv blbost. Je to jako člověk bez vlastní vůle a smyslu pro rozhodnost. v podstatě je to hňup. Ale za tohle nemůžu srážet hodnocení, protože prostě ten člověk má takovou povahu a byla mu takto napsána. A takových postav je tam vícero. Namátkou třeba ještě Martha Nielsen a její věčně utrápený výraz. Role, kterou dostala v seriálu odpovídá divadelní roli, kterou ztvárnila, jako postava v minulé sérii - utrápená tragická kráva, které by pomohla pořádná facka - a ano opravdu se k sobě tito dva hodí. Jenže tato herečka je taková vždy, všude a ve všech rolích. Zde je to sakra špatný výběr!! Každopádně, pokud to vezmu, jako celek, nelze upřít promyšlenost příběhu a celkově událostí, které se dějí. Je to zamotaný spletenec a vyloženě vás to nutí o všem moc přemýšlet a právě už jen proto musí být vše dokonale promyšlené!! Hudba stále skvělá.... ()

Galerie (15)

Zajímavosti (9)

  • V epizodě zazní skladba „The World Retreats“ od hudebníka Davida O'Dowda. (Doomcourier)

Reklama

Reklama