Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Missy pokládá nepříjemné otázky o sexu v kostele a babča a Georgie se společně pustí do podnikání. (HBO Europe)

Recenze (4)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Marry nechala Georgea samého s deťmi a ten sa angažuje vo všetkých smeroch. Sheldonovi radí v oblasti vedeckého teamu a Missy sa zas montuje do jej milostného života. Georgie je mimo jeho vplyvu lebo sa snaží pomôcť babke s práčovňou. Prevedenie: Celkom poučný diel v ktorom je otec postavený do roli v ktorej by nemal robiť nič aby nič nepokazil. Georgie a jeho podnikateľský duch, ktorý hraničí s genialitou. 78% ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Missy svojimi otázkami nasmeruje nového pastora k tomu aby s deťmi prebral tému sexu proti čomu sa ohradí Mary a babka s Georgiem sa pustia do podnikania...taký trochu trápny záver, ktorý sa skôr hodí do krajín tretieho sveta, ale liberáli by sa zrejme detstkých neviest neštítili ani v našich končinách. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Every culture has their taboos. In the Ukraine, it's rude to whistle indoors, and they're correct. Not a fan. In our society, any discussion of human reproduction seems to be so upsetting, it causes nothing but chaos. Lost jobs. Lost friends. Sleepless nights. Even the word "sex" provokes an uncomfortable reaction. I thought "fornicate" might work, but that seemed too judgy. Then I found the perfect word, a word so bland and clinical that it would be impossible to take offense to it. "Coitus." That'll work. ()

Reklama

Reklama