Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pochoutkový nebo hermelínový? Sníst, co si člověk nadrobil? Zabalit? Lenka (Eliška Křenková) přijede do Prahy za svým chlapcem, ale hned z kraje romantické večeře od něj dostane nehoráznou nabídku, kterou nemůže řešit jinak než útěkem. Ostatně útěky jsou pro Lenku typické, jak se postupně ukáže. Poslední spoj domů ujede před nosem, další pojede až ráno, co celou noc v Praze? Kousek od nádraží Lenka narazí na Nonstop lahůdky a rozhodne se uklidnit jídlem, což je pro ni taky typické. Postarší majitel Lahůdek Karel (Miroslav Krobot) taky vypadá, že má nějaký problém. A zatímco Lenka svoje problémy řešit neumí, ty cizí řeší okamžitě. (Česká televize)

(více)

Recenze (116)

Olík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U druhého dílu čtyřdílného televizního cyklu je hned na první pohled jasné, že pod každým z příběhů je podepsán jiný tvůrčí tým. Po ženském ztvárnění citlivého tématu na nás Jan Hřebejk vyrukoval s živelným mixem Zelenkovské absurdity, osobitosti Dejvického divadla a americké crazy komedie stylu, co všechno se může stát jedné noci. Klasický Krobot (rád bych ho už viděl v jiné poloze), chemie, která mezi ním a Eliškou Křenkovou funguje a jejich rozdílné pohledy na řešení problémů. Dále mi dejte lahev rumu, deset deka lahůdkového salátu, několik specifickým postaviček a máme menu, které jen tak v každé večerce neseženete. ()

bubun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krobot ve své klasické poloze. Jinak, někdo tady psal, že je Křenková nejhezčí a nejlepší česká herečka, tak počítám, že myslel věkem do třiceti let, ale ani tak nesouhlasím. Vzhledově se mi nelíbí, a co se týče hereckého talentu, tak mě taky nijak neoslnila. A její filmový charakter je napřesdržku. Taky znám pár lidí, kteří lidem kolem sebe chtěj pořád radit, jak maj žít, a bez vyžádání jim sdělují, co dělají blbě, přitom sami mají ve svém životě bordel. Takže s touto hrdinkou jsem cítit nemohla, byla mi protivná. Potěšila mě Navarová a Nusle - kolem těch lahůdek denně jezdím. ()

Reklama

adaben 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle se mi opravdu líbilo, nejednoznačné, vtipné i psychologické, a přitom to mělo i děj. Dobře a zajímavě obsazeni i herci ve vedlejších rolích a hlavní dvojice byla podle mne výborná. Křenková znamenitě zahrála nejednoznačnou holku, a ten její diskotékový tanec v baru ... po zážitku z něj je podle mne zcela zbytečné sledovat několik měsíců nějaké Stardance... ()

zette 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Misty jsem mel pocit, ze se divam na Kaurismakiho v ceskem prostredi a s nasimi herci. Podobne zfilmovanych pribehu, kdy se vsechny postavy protnou, jsem jiz videl nekolik. Ono to muze pusobit uz moc sroubovane, ale na divaka to vesmes zapusobi... Minimalne postavu revizora bych vypustil. Krobot si hraje porad to svoje, ale me bavi. Dobre natoceno, dobre zahrano. Kdyby mel Hrebejk cich na scenare, je dnes minimalne u nas za hvezdu, jakou byl pred dvaceti lety... ()

Galerie (41)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo v pražských Nuslích. (Duoscop)
  • Při objednávce v bufetu „Deset deka pochoutkáče“ obsluha (Karel nebo jeho manželka) nikdy požadované množství salátu neváží (přestože před ním na pultě stojí digitální váha) – vždy nabírá lžící přímo na talíř nebo do kelímku a bez zvážení podává zákazníkovi. (dogma97)

Reklama

Reklama