Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratři z donucení se po letech znovu shledávají – tentokrát v rolích největšího světového detektiva a jeho věrného společníka & životopisce. Will Ferrell jako Holmes a John C. Reilly jako Watson spolu řeší vraždu v Buckinghamském paláci. Brzy pochopí, že pokud případ neobjasní do 5760 minut, královna bude další na řadě. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (125)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Obsazení mi dávalo naději, upoutávka jí velký kus vzala, no a s filmem samotným je to podobné - úvodní scéna se záchranou sebevraha nebyla špatná, zbytek už (na pár výjimek včetně muzikálové vložky) ano. Nepovedlo se to, o vtipech lze mluvit hlavně v uvozovkách, o tom, že to nakonec vlastně ani nedává smysl, je zbytečné mluvit úplně. A je to vážně škoda, protože Will Ferrell i John C. Reilly se do titulních rolí hodí a Hugh Laurie, Rebecca Hall, Ralph Fienness i úžasná Lauren Lapkus by určitě předvedli něco mnohem lepšího, kdyby jim to scénář dovolil. Mohlo vzniknout něco jako Není Sherlock jako Holmes s Michaelem Cainem a Benem Kingsleym, ale je z toho jen promarněná šance ()

Klokani_koul 

všechny recenze uživatele

Jo, je to špatný, ale ne tak neskutečně moc jak se říkalo. Pod tou špatnou režií, nudnou až špatnou kamerou, hromadou trapnejch a nefukčních vtipů je schovanejch pár docela fajn nápádů a docela dobrejch vtipů (Cameo Billy Zana). Je škoda jak to dopadlo, kdybz to třeba dělal Adam Mckay, tak by to dopadlo dobře. ()

Reklama

BOURQUE odpad!

všechny recenze uživatele

Ja osobne nemám obrovské problémy s filmami, v ktorých účinkuje W. Ferrell. Ale táto „paródia“ na S. Holmesa (a Dr. Watsona) je jeden z tých najhorších čo som videl. Takmer bez fantázii zosmiešnenie toho, čo by fakt zaslúžil tzv. inteligentný humor – inými slovami paródiu. Som zvedavý, že čo „motivovalo“ R. Hallovu, R. Fiennesa a H. Laurieho účinkovať v tomto „filme“. Zbytočne natočená „vec“. Osobné hodnotenie: 45% (odpad!) ()

drake31 

všechny recenze uživatele

Nezaujímavé, bez inšpirácie, 95% vtipov vyšumeli do prázdnoty, neskutočne nezáživné kde 90 minút bolo cítiť ako štyri hodiny. Film chce byť komédiou, no je však len nevydarenou paródiou s veľkými menami na plagáte. Potešili len dámy - Kelly Macdonald, Rebecca Hall a Lauren Lapkus - aj keď to bolo len vďaka ich šarmu. Ohliadnuc sa naprieč rokom 2018, tak sme mohli vidieť niekoľko skvelých a zábavných komédií, ktoré mali čo ponúknuť - Holmes & Watson bude zabudnutý behom týždňa lebo nemá čo ponúknuť. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Oba herce mám rád, ale jejich improvizace nejsou nijak extra vtipné. Přehráváního je zde ještě víc než obvykle a povedených vtipů poskrovnu. Zápletka není moc důležitá a po dvou dnech si ji ani již moc nevybavuji. CO mě ale mrzí víc, že si vlastně už nevybavím ani žádný povedený fórek. Snad jen Reilly střílející hlava nehlava po vstupu do soudní síně a milostné tokání mezi Holmesem a "kočičí" vykulenou ženou. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (5)

  • Studio Sony chtělo film po katastrofálních testovacích projekcích prodat streamovací službě Netflix, aby ho nemuselo nákladně posílat do kin. Avšak Netflix o koupi neměl zájem. [Zdroj: moviezone.cz] (CrypzzXD)
  • V jednej scéne máme možnosť vidieť Titanic. Ten bol postavený v roku 1908 a po prvýkrát (aj posledný) vyplával v roku 1912. Film sa však odohráva niekoľko rokov pred týmto obdobím. (Astonko)

Související novinky

Ferrell, Reynolds a Vánoční koleda

Ferrell, Reynolds a Vánoční koleda

23.09.2019

Ještě nemáme ani prosinec, a už se musím pustit do rozebírání nejkrásnějšího období roku, Vánoc. Můžou za to totiž herci Will Ferrell a Ryan Reynolds, kteří se teď čerstvě upsali novému muzikálovému… (více)

Třetí Sherlock se zpozdí

Třetí Sherlock se zpozdí

05.03.2019

Ať už za to může nabitý program hlavních hvězd Roberta Downeyho Jr. (Avengers: Endgame) nebo Juda Lawa (Captain Marvel), či snad náročné projekty režiséra Guye Ritchieho (Aladdin), nebo možná… (více)

Josh Brolin a Peter Dinklage budou bratři

Josh Brolin a Peter Dinklage budou bratři

01.03.2019

V Hollywoodu už pár let koluje nápad natočit film Trojčata, který by fungoval jako duchovní pokračování osmdesátkové komedie Dvojčata s Arnoldem Schwarzeneggerem a Dannym DeVitem. Zatímco výše… (více)

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

23.02.2019

Zlaté maliny (v angličtině zkráceně Razzies) jsou ocenění za nejhorší filmy roku, které jsou každoročně „slavnostně“ udíleny den před Oscarovým ceremoniálem. Letošek pak nebyl výjimkou a byť nás ty… (více)

Reklama

Reklama