Reklama

Reklama

V.I.P. vraždy

(seriál)
  • Česko VIP vraždy
Česko, (2016–2018)

Hrají:

Soňa Norisová, Patrik Děrgel, Jiří Dvořák, Jan Révai, Miroslav Vladyka, Martin Myšička, Jiří Hána, Jana Stryková, Tomáš Měcháček, Jitka Sedláčková (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(27)

Detektiv Beran se vrací po dvou měsících mimo službu zpět na oddělení vražd a hned první případ ho zavede do komplikované VIP společnosti. Vyšetřuje vraždu významného advokáta Grégra, který zastupoval bohaté a slavné klienty a na jehož smrti má zájem hned několik lidí. Beranovou hlavní podezřelou se stává Klaudie Wolfová, úspěšná a známá spisovatelka krimi románů, která má nejen motiv, ale její poslední kniha navíc znepokojivě připomíná detaily jak Grégrovy vraždy, tak i dalších následných zločinů. (TV Prima)

(více)

Recenze (161)

Noah07 

všechny recenze uživatele

První série byla lehce podprůměrná,ale některé díly byli průměrné a sledovatelné....ovšem druhá série stojí opravdu za .... nemastné,neslané,předvídatelné a nudné...první séria bavila alespoň lehkým nádechem humoru.....snižuji hodnocení na jednu hvěždu a to jen že se mi docela líbila Soňa Norisová v seriálu Policie Modrava...jinak odpad ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Můj problém je, že mám rád detektivky, takže jsem se po počátečním překvapení nechal (doslova?) ukolébat tímto žánrem, který mi spolu se dvěma hlavními představiteli relativně nevadí. Na rozdíl ode všeho ostatního - máme definitivně potvrzeno, že sestry Bártů talent nemají a je třeba otevřeně přiznat, že tenhle seriál je plagiát. Docela bych se, být primou, začal i bát. 30%. ()

Reklama

Mik_e 

všechny recenze uživatele

Jen tak, abych nebyl úplně mimo, cože to teď frčí, jsem zhlédnul pár dílů tohoto "skvostu". Jsou na to všude reklamy, tak proč ne. No nic, nebudu psát stránkovou esej na téma "co všechno je tady špatně" a rovnou přeskočím na závěr. Jaroslave Dietle, kde jsi...Vždyť ten pitomej Pitaval nebyl zase tak špatnej.. ()

Davanity odpad!

všechny recenze uživatele

Bylo to neuvěřitelně špatné. Totálně. Nejen, že nesympatická ustřední dvojce, ale dostala mě naprostá nereálnost. Hlavní detektiv byl vychvalován, ale neudělal absolutně nic, stejně tak hlavní "hvězda", možná někde jinde, ale tady pochybuju, že by měla taková privilegia, natož, aby ji pustili k policii! Samotná policie, byla ubohá jeden policista v hubě neustále párátko, jak kdyby jsme se vrátili v čase, a zbytek nic nedělal, ani se nesnažil. No konec první epizody mě odpálil uplně. Uznavaný psycholog tvrdí, že je pan detektiv nezpůsobilý a nebezpečný tak zavoláme paní spisovatelku, aby se o něj postarala. Naprostý odpad. ()

carl.oesch 

všechny recenze uživatele

Před odpadem zachránilo toto dílo u mně onen díl, kde je docela bez obalu předveden velký protikorupčník, filantrop a miliardář Janeček. No a taky trochu musím konstatovat, že Soně Norisové to v těch brýlích seklo, ocenil jsem její celkovou vizuální prezentaci (její outfity), takže asi nejhezčí slovenská herečka této věkové kategorie, která navíc podobně jako svého času Emília Vašáryová díky bohu nějak tak nestárne.... ()

Galerie (381)

Zajímavosti (3)

  • Vždy před scénami z kanceláře vyšetřovatelů je záběr na policejní budovu, jež má vyklápěcí okna. Při záběrech z kanceláře jsou ale vidět klasická okna, otevírající se do stran. Scény jsou tedy natáčeny jinde. (rakovnik)

Reklama

Reklama