Reklama

Reklama

VOD (1)

Přírodovědec, který v ponuré aljašské zimě loví vlky, je obviněn z vraždy místního chlapce. Brzy se však dozví mrazivé tajemství. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (231)

majo0007 

všechny recenze uživatele

Deravý príbeh za deravý groš, bod za prírodu a haviňov, ale to som si zrovna tak mohol pozrieť niečo záživnejšie na Discovery channel. Holt, Netflix a jeho filmová produkcia je kapitola sama o sebe. Režisér sa nám snaží podať nejaké mysteriózne posolstvo, ale sám nevie aké, o ostatných zúčastnených ani nehovorím. Neviem, aká lobby tu funguje, ale na ostatných filmových serveroch sa hodnotenia pohybujú v hodne priemerných číslach. ()

Faidra 

všechny recenze uživatele

"Nemůžeme-li zpívat s anděly, musíme výti s vlky" (J. Stránský). Film o temnotě, kterou nezadrží železné dveře, sodíkové výboje a křemíkové obrazovky, o nesvatých rodinných poutech, která tak omamně škrtí, o šelmě v člověku a lidskosti v šelmách. Příběh, jaký můžeme číst nejrůznějšími způsoby, podmínkou je jen gramotnost. Vysoce funkčně negramotná Faidra k tomu má dvě poznámky. 1/ K Riley Keough se dá říci jen tolik, že Král je (možná) mrtev, ať žije Princezna, 2/ kdybych byla tím, koho jako prvního napadla myšlenka srovnávat to s Větrnou řekou a já se tomu napadení neubránila třebas i nepřiměřeně, skočila bych pod sněžný skútr. Kdybych byla tím, kdo to srovnání bezmyšlenkovitě opakuje, poprosila bych řidiče skútru, aby ještě pro jistotu couvl... ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Jedna dobrá přestřelka film nedělá. Vůbec jsem to nepochopil. To jako za to mohla ta maska? Neustále jsem se musel ptát, proč tohle, proč tamto? Proč to udělal? Proč to udělala? Postava Jeffreyho Wrighta se mě nakonec jevila docela zbytečně, protože mě bylo víceméně ve výsledku fuk co se s kým stane a kdo přežije. Škoda, zpočátku to vypadalo poměrně hodně slibně. 40% ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Keďže film Wind River zapôsobil, tak sa aj Netflix rozhodol zanechať svoju snežnú stopu. Miestami to pôsobilo ako pokus o zrodenie zimnej verzie Jasona Voorheesa. A dokonca tu boli nebodaj až oscarové ambície pretavené v zbytočné, dlhé a pomalou rečou realizované dialógy ala Poslední samuraj. Takže suma sumárum nudné vŕzganie snehu. Netflix zrealizuje veľké množstvo na prvý pohľad zaujímavých nápadov, ale ich úspešnosť začína mať dosť nelichotivý pomer. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud by se mě někdo optá ´´ viděl si thriller Hold the dark na csfd.cz to má 62 procent,, tak mu rovnou řeknu, že viděl a větší píčovina snad ani neexistuje. Celý film sledujeme jednoho magora co zjistí, že mu vlastní ženská zabila děcko (proč to udělala se nedozvíme) asi mu z toho přeskočí (už v Iráku pozabíjí jakési teroristy a jednoho amerického vojáka co znásilňuje ženskou) a rozhodne se, že ji najde. Po cestě pozabíjí několik policajtů jakousi starou indiánku a indiána a koronera a nakonec, když tu ženskou najde tak spolu odejdou kamsi do divočiny (pointa jak prase teda) . Celý film se neskutečně táhne (3 krát jsem u toho zaspal) a přišlo mě to nekonečné všichni zde mluví úplně potichu což je úplně zbytečné a smysl toho jsem nepochopil a tváří se důležitě jako by sežraly největší moudrost na světě. Herecké výkony 0 zápletka žádná jde se z bodu A do bodu B a konec žádný jelikož se nic nedozvíme. Zbývá otázka co zde pochválit tak možná maximálně přírodu, ale to si můžu pustit dokument rovnou z National Geographic a vyjde mě to lepší. Nejlepší komentář macejko1979 ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie filmu trvalo 61 dní a natáčalo sa v Kanade v meste Calgary a Lethbridge, taktiež v štúdiu JR Studio v Calgary, ale aj v Maroku. (Astonko)

Související novinky

Netflix mění filmovou strategii

Netflix mění filmovou strategii

26.08.2018

Jestli Netflixu něco nelze upřít, je to způsob, jakým ovlivnil televizní výrobu na roky dopředu. Co se týče filmového formátu, tam to ovšem streamovacímu gigantovi poměrně drhne. Jediný opravdový… (více)

Reklama

Reklama