Reklama

Reklama

Děda, postrach rodiny

  • USA The War with Grandpa (více)
Trailer 2

Peter toho se svým dědou prožil hodně, vždycky k sobě měli blízko a oba byli pochopitelně nadšení z toho, že se má dědeček nastěhovat k nim domů. Ale chyba lávky. Dědečkovi má totiž připadnou Peterův pokoj, jeho území, jeho výsostné království. Stará přátelství jsou rázem zapomenuta, pouta zpřetrhána. Z dědečka se stal nepřítel číslo jedna a musí pryč z domu. Peter vyhlásí nesmlouvavou válku a nachystá na dědu sérii mistrně naplánovaných naschválů a karambolů. Leckdo by se po nich raději uklidil do domova důchodců, ale tenhle děda je z tvrdého těsta. Rozhodně se nevzdá, přijme válečný stav jako výzvu a pustí se do boje. Akci střídá protiakce, na jeden zákeřný naschvál je tu hned odpověď, po jednom šíleném nápadu na jedné straně přichází ještě bláznivější jako pomsta, na hrubý pytel se okamžité našije hrubá záplata. Války s dědou se stupňují a vítěz může být jen jeden. Rozhodne se na velké trampolíně, kam si Peter přivede posily ze školy a děda posily narozené před mnoha lety... (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (133)

misterz 

všechny recenze uživatele

Opäť jeden snímok, ktorý len potvrdil moje rozpaky čo sa R. De Nira týka. Na jednej strane sa mi páči ako prijal starobu a aký má charakter, no na strane druhej je mi smutno z toho, aké filmy točí. Keď ešte hral duet s B. Stillerom tak to išlo, po komickej stránke to potiahol práve Stiller. No akonáhle sa snaží byť komický sám o sebe, tak nič moc. Pripadá mi ako taký až prehnane blahosklonný, uplácaný dedko, ktorý sa snaží byť nasilu komický. Ach, kam sa podeli tie časy Taxikára... zbehlo to strašne rýchlo. Škoda. Podpriemer. 40/100 ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Není to nikterak objevné téma, naopak téma a celý příběh je podle klasické šablony "chci to jak to bylo předtím" -> prozření -> návrat do stavu předtím -> "chci to jak to bylo potom". Některé vtípky byly přehnané a na důchodce na trampolíně jsem od Babovřesek vyloženě alergický. Přesto to má své kouzlo, herecky je to perfektně zvládnuté a pěkně se na to kouká a baví. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Z The War With Grandpa se přesně podle očekávání vyklubala úplně pohodová rodinná komedie, která občas hodí hlášku, ale současně netlačí na pilu a humor nepůsobí vůbec nuceně - naopak jsem se často přistihl vytlemený od ucha k uchu. Celkově téma souboje staříka a vnuka je nápad, na kterém se tvůrci můžou pořádně vyřádit a zde se toho ujali obstojně. Vtipné nástrahy a pastičky od obou zúčastněných, zábavné nápady a hlavně svižné tempo, které nestíhá nudit. Netřeba dodávat, že Robert De Niro je na svůj věk šíleně akční a zábavné zvíře, které už teď je zaslouženě filmovou legendou. Hezká a milá oddychovka na večer s rodinkou. ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„Vojna nie je hra. To si myslia iba deti a generáli.“ Žiadna sláva, ale priznajme si, že Bobby De Niro hral aj v horších filmoch. Potešilo ma však hviezdne dôchodcovské obsadenie, na ktoré by sa dobre pozeralo, aj keby len sedeli v parku na lavičke a čumeli na psí výkal. I keď som skoro všetky tie „vtipné situácie“ už asi videl v iných filmoch, bez mučenia priznávam, že som sa pár krát z chuti zasmial (running joke s De Nirovým bimbasom). Takže ako oddychovka po ťažkom pracovnom dni je War with Grandpa vlastne celkom fajn. 40 %. P.S.: Uma Thurman má naozaj 50? V tom prípade dokážu hollywoodski plastickí chirurgovia robiť zázraky na počkanie ;) ()

geek.ondra 

všechny recenze uživatele

Vůbec to není tak špatný. De Niro už nikomu nic dokazovat nemusí a úplně chápu že se chce v těchto kravinách v klidu odreagovat a daří se mu to. Děda, postrach rodiny není kvalitní film ale v rámci žánru je to pohodová podívaná která rozhodně neurazí. Pár fajn vtipů, boží De Niro a ideální rodinná zábava 5/10 ()

Galerie (44)

Zajímavosti (8)

  • Děda (Robert De Niro) na půdě rozšroubuje stůl, židli a postel. Vnuk poté přijde do pokoje a jde ke stolu, který se po chvíli rozpadne a lekne se a spadne do židle (která se samozřejmě rozpadne). Jenže vnuk stojí nalevo od židle, takže by podle všeho měl dopadnout vedle židle. (Bublasaurus)
  • Film měl několik neúspěšných dat vydání, 21. dubna 2017, 20. října 2017 a 23. února 2018, a to z důvodu změn jednotlivých scén a uzavření společnosti The Weinstein Company, původního distributora. (ČSFD)
  • Založeno na příběhu stejnojmenné knihy od amerického autora Roberta Kimmela Smitha. (MeanWhile)

Reklama

Reklama